The best of aug-sept-oct 04 (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Pufy, lasa ca burtica o sa fie bine, o sa puteti merge la mare si voi:))

Naty, poate afli mai multe detalii de vila de la 2 Mai, pe unde e, cum o cheama....Nu stiu ce sa zic, daca sa mergem la gazda sau cu cortul...Si noi avem un cort mare, cu 2 camere, avem umbrar, mie-mi place sa adorm pe plaja si sa ma trezesc auzind marea.Sunt cam nebuna cu marea, e locul in care parca sunt un alt om, sunt fericita acolo si nimeni nu ma poate supara:). Cine stie, poate ne suprapunem ca paerioada de concediu si mergem impreuna.Iti dai seama ce s-ar mai juca piticutele noastre:))

Lilia, ai mai postat? Ce mai face Amelia? Ne tot gandim la voi...

De Ana, mama lui Alex, ce se mai stie? Ce mai face Alex cu boala lui?

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am reusit sa vad pozici cu Inush , Alma , si Alesio -toti niste frumusei.
Ce-au mai crescut copii nostri!

Ioana felicitari pentru bb mic saltaret in burtik!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

si cu didiuta am vazut pozici - am scris im mesajul anteriror, nu stiu ce s-a intamplat de nu a aparut.

patrice ar fi super sa ne intalnim! Nu stiu ce sa zic despre cort, eu una nu m-am dat niciodata in vant dupa mersul cu cortul. Dar daca voua va place nu vad de ce nu ati merge.
Doamne, ce dor mi-e de mare, n-am mai fost de 2 ani!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Salutare fetelor!

Gata, am rezolvat si noi cu netul!!!

LA MULTI ANI sarbatoritelor de zilele astea.

Noi nu mai avem vesti, decat ca fiu-meu e f incapatanat, spune NU la tot. Ca ta-su!

Va pup si promit sa recuperez.

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Fuga am intrat sa vad ce faceti... copilu' e la plimbare cu bunica... tac'su cu ale lui... io lucrez non-stop... Si am pluat o pauza ca sa mananc si io ceva pe ziua de azi... si, normal, cu ochii pe DC.... una peste alta, imi fac de cap

La multi ani, Ramona!

Noi am fost sambata in herastrau... ne-au scos neste pretini... pe noi doua... ca tac'su a fost pe balta, la peste... Iar duminica a fost ziua lui si am mers la padure Asa ca am mai schimbat peisajul pt. 2 zile, ca ma saturasem de parcurile din cartier...

Iar acum trag tare cu ale mele... daca in we mi-am facut de cap...

si o sapt. frumoasa.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am pus niste poze noi cu burtica in albumul de pe Yahoo!!!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Multumesc frumos pt urari fetelor

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(13+)Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

la multi ani Ramona

pufymic
am vazut poza -sa-l desenze si el pe bebe mic. si ce zice alesio-e nerabdator sa smotoceasca bebelusul?

no, ca poate ajung sa mai vad poze pana diseara-la americani aici....si poate le pun si eu pe ale mele....

am cam multe de recuperat la capitolul corespondenta internet de cand nu mai am calculator....

Lia e tot maraita-de la maseluta i se trage.uf, oh....azi a fost cu sotul la cumparaturi si a pus-o in masinuta 9au un carut de cumparaturi cu masinuta la baza )...si el atent la ce trebuie sa cumpere si la bebe Liam nu e atent si la ea...cand o vede ca avea domnisoara o punga mare de acadele in brate, apoi cand sta la coada la casa se mira de ce e asa linistita- pusese mana pe o ciocalatica si o desfacuse si se infrupta din ea....

Liam e bun, cuminte, creste mare, am inceput diversificarea cu el si din greseala in loc de orez simplu mi-a luat sotul cu banane9e dulce miam ,miam), asa ca i se largeste fata intr-un zambet cand ii dau cu lingurita....pe la mijlocul lunii trec si la legume si fructe-mai tineti minte voi cum era....

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor!
Am vazut pozele cu Alma..Inei i-a placut tar emult cea cu hanoracelul Pooh, iar mie mi-au placut toate ..am vazut si o burtica cu bb mik si un bazuc curios foc si care scoate untul din mami lui din cate se pare (sau cel putin o ajuta sa-si mentina o silueta de invidiat).
Asteptam cu nerabdare si pozele voastre Anamari.

Nature-mercic mult pt informatiile legate de trici...ai idee ce firma le produce..din descriere parca nu e ca cea dela babycare.. nu?

Se pare ca azi avem din nou o zi frumoasa...ieri am fos tin parculetzul din spatele blocului la nisip..dar mare mizerie mai fetelor...in Valcea era asa frumos..si asa ingrijite parcurile....ufff..
Am mai descoperit o pasiune a Inei..mazgalitul cu creta pe asfalt..e super incantata de idee...e in faza creativa..ieri a desenat cu creioane cerate pe oglinda.
HAi ca va las...pupici

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Anielas, Ilinca deseneaza cu creioane cerate pe pereti.Tot living-ul e plin de culori, la nivelul ei.Cat despre creta, i-am cumparat si noi in WE si ce credeti: ea nu a fost pasionata, dar noi...Mami si tati au facut concurs de desen pe asfalt, si ILinca se uita mirata .Si asa redescoperim activitati de mult uitate.

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput