The best of aug-sept-oct 04 (111)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Buna fetelor. Sper ca va mai amintiti si de noi.

Am mai reusit si eu putin sa intru ca pana acum nu am avut timp de nimic. Am vazut o gramada de poze cu copilasi frumosi foc. Poate zilele astea o sa mai pun si eu ceva poze ca sa ne mai vedeti si pe noi.

Alexuta este binisor, ca a prins iar un rosu in gat dar este pe trecute. Ii mai curge putin nasucul si mai tuseste putintel. Sunt foarte fericita ca a invatat sa sufle nasucul si nu ne mai chinuim cu tot felul de minuni.
In rest nebuneli si vorbaraie la ordinea zilei.
Ma pune tot timpul sa fac curat (sa dau cu aspiratorul) si e jale mare cand strang aspiratorul
A mancat si niste crema de galbenele si era foarte vesela ca a reusit sa puna mana pe ea.

Cam atat despre noi, sper sa mai reusesc sa intru.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele,
Ramona cu intarziere iti urez si eu La multi ani sa fii sanatoasa! si nastere usoara, mai spune-ne ce face Lori.
am vazut si eu poze cu bazuc, o burtica tare mare si frumoasa, Almica si Ale nazdravane si frumoase.
inca nu am apucat sa le vad pe celelalte
noi avem musafiri de cateva zile sunt nepotii mei la noi, asa ca sunt prinsa pana peste cap.
ilinca e bine se bucura de prezenta lor.
noi la concediu inca nu ne-am gnadit ce si cum
va pupam

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Buna!In sfarsit sa facem cunostinta.Ma cheama Raluca, sunt din Targoviste,nascuta pe 10.10.1974 si sunt profa de geografie.Si am o minune de fetita, Alexandra-Ioana(ce zici Naty de coincidente?),nascuta pe 15.09.2004,la ora 14.50 la Maternitatea Bucur din Bucuresti.Despre Alexuta mea sunt multe de spus, nici nu stiu cu ce sa incep.E o fetita cumintica,nu a avut probleme cu colicii deloc,a dormit noaptea,nu a fost bolnavioara(in afara de cateva raceli usoare).In schimb e f. mofturoasa la mancare si nu mancam decat la tv.Si inca n-am intarcat-o,dar ma bate gandul ca se trezeste de prea multe ori noapteasa mai suga putin. Pana la 1 an si jumatate fix statea si se juca chiar si o ora singurica in tarcul ei.Incet-incet insa, a facut o gaura in tarc,pe care eu n-am cusut-o la timp si asa a ajuns copilul sa iasa prin ea afara...Cand am vazut asa,am cusut tarcul la loc,dar surpriza...Susu(cum ii mai spunem noi)n-a mai vrut sa stea nici o clipa in tarc.Cand a vazut ca nu mai poate iesi pe gaura,a pus piciorul sus pe tarc si a sarit.Am incercat de mai multe ori si nimic,n-a mai stat si pace.Aveam 2 variante:sa renuntam la tarc sau sa-l pastram, dar...cu gaura de rigoare.Si am ales a doua varianta:i-am facut iar gaura si acum e un du-te-vino prin tarc si afara.In parc mergem si cu cumnata mea si cu baietelul ei Bogdan de 1 an si 2 luni.El merge numai pe alei(ii e frica de iarba cred) in schimb Alex a mea numai pe "aratura" astfel incat pot spune ca nu prea se intalnesc.Ea e pasionata de iarba, floricele,de scoarta copacilor, de adunat bete,de cercetat musuroaie etc.Acum o sa creasca iarba in parc si tare mi-e teama de vreo amenda ca n-avem voie sa umblam pe acolo.Nu stiu ce-o sa ma fac cu ea, ca nu merge de mana si nici pe alee nu sta.Nu vreau sa va plictisesc prea mult cu povestile noastre,mai vorbim.Oricum sunt bucuroasa ca in sfarsit am descoperit mamicile de aug-sept-oct2004.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Si multumesc pentru steluta.Deja sunt "mare", sunt membru incepator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI RAMONA!
SA FII SANATOASA, FRUNOASA SI NOROCOASA SI SA AI PARTE DE O LORI SI DE UN BEBE MIC SANATOSI!

Eu sunt in urma cu cittiul, ma bucur ca ne-am mai inmultit nitelus, hehe vad ca vorbiti deja de vacante.... noi am avea curaj cu cortul dar fara masina e cam greut cu caratul pt copil, cred ca totusi la mare ne luam belet in regula, anul trecut am fost insa la Vama Veche si tare ne=-a placut. Oricum cu cortul vom merge noi astia mari la munte.... pe Gogo o s=o luam si intr=o escapada in Fagaras la cabana desi e cam greu, dar merita....
Naty pai si noi fuseram doar in pac ieri si alaltairi si sambata, mai stam mult pe la pietricelele alea de vis-a-vis de leagane...
Poze n-am vazut, dar promit ca recuperez. Ieri ne-am intalnit cu un prieten de=al sotului si cica l-a sunat fii-mea sapt trecuta la telefon, ceva gen "alo, da, da, pa". Nu stia Miti unde i s=au dus minutele nationale

Hai ca fug ca deja am intarziat cu iesitul afara, pup dulce pe toata lumea, paaaaaaaa

PS Lilia intra sa ne zici ce mai faci, eu am vazut la alt subiect ce prajiturica buna cu mere ai facut in we, hehehe

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Susulina da chiar ca-s o gramada de coincidente, pe masura ce citeam ma tot miram - te cheama ca pe mine, esti nascuta in aceeasi zi cu fie-mea si pe printesa ta o cheama la fel ca pe-a mea! Dupa aia am vazut ca ai remarcat si tu...

Andora pai eu te-am sunat duminica si nu ai raspuns si ti-am dat si SMS (vorba cantecului ). Noi stam pe iarba in spatele "zonei bebelusilor".
Te rog, daca poti intreaba de firma de unde e rochita Gogosicii. Eu nu stiu inca ce culoare sa-i fac, dar as vrea sa fie foarte asemanatoare cu a mea .

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Pufymic am vazut o burtica scumpica si dragalasa pai e ceva acolo...dar nu te-ai ingrasat deloc. ce bine de tine eu cand ma gandesc ca am laut 30 in sarcina ma apuca grooaza si acum.

Ellen bine ai revenit si asteptam pozici cu voi.

Susulina si a mea e des pe aratura iar daca e mult pamant si mai bine. Bine ai venit langa noi. Asteptam pozici. La mofturi suntem fruntase si acolo nu stiu ce sa ii mai fac de mancare uneori am impresia ca nu ii place, leita tasu'.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut si de la noi!

Ramona, "La multi ani" si din partea mea, cu intarziere cei drept...asteptam sa ne mai spui de Lori si burtica ta!

Am vizionat si eu pozici cu fete frumoase si cu Alesio descoperind tzitzi si burtica frumoasa a Ioanei!

Mofturici suntem si noi la mancare...parca nu-i place ce gatesc, pentru ca uneori mananca foarte bine si alteori doar ciuguleste si stramba din botic

andora, mi-ai adus aminte de Stefan care a sunat-o pe cumnata mea la telefonul fix si pe mama, apasand pe radial...ieri nu stiam cu cine tot boscorodeste acolo de mama focului cocotat pe masutza...timp in care eu mai stergeam una alta prin bucatarie...cand dau sa iau telefonul..cu mama, care si-a dat seama ca este el si mi-a spus ca ia inchis o data telefonul si a sunat din nou....asta dupa ce sambata a vorbit cu cumnata, tot asa cu radial...bine ca nu a reusit sa sune in america

anamari, bine ca auzim vesti si de la voi!deci ati inceput diversificarea...super!ce bine ca accepta cerealele, Stefan nu le-a vrut nici in ruptul capului, nici acum nu vrea cu lingurita cereale...

susulina si noi tot pe aratura suntem prin parc, si mai mult decat atata intodeauna invers decat mami, adica daca eu o iau in sus, el vrea in jos si tot asa...

Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumim fetelor de complimente!Adevarul e ca am un burtoi.....urias!!!Si Alesio e taaaaaaaaare indragostit de el....sa vedeti ce scump e cand ii da ai la bb mic jucarii de la el cum mi le indeasa in buric!!

Aici ploua si e asa frig si urat ca-ti vine sa tot dormi....Sper ca macar la voi e mai frumos....

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

fetelor, revin sa va povestesc despre tusea noastra...
Dupa cum am zis zilele trecute Stefan a facut o laringita, fara febra, doar ragusit, a facut o saptamana de tratament cu augumentin+prednison si siropuri de tuse, humex si salbutamol.Bun.Vineri am terminat tratamentul si duminica dimineatza la apucat o tuse seaca, in timpul tratamentului nu a tusit mai deloc, oricum nu asa ca si duminica, la amiaza cand doarme din nou a tusit si ieri, si aseara tare urat facea(azi noapte) ca m-am speriat sa nu fie din nou laringita...nu are febra, nu pare deloc indispus...nu stiu ce sa fac...am vrut sa ma duc azi din nou la medic, dar am renuntat pentru ca ma gandeam ca iara o sa-mi dea ceva medicamente si abia am terminat cu augumentinul...acum a adormit, sper sa nu tuseasca de data asta...ma gandesc ca o sa-i treaca de la sine, sa nu-l mai indop cu tot felul de siropuri cu care si asa ma chinui sa i le dau...
Mai sunt puiuti care tusesc?O tuse seaca, si de fapt nu tuseste decat ori noaptea sau dimineatza devreme ori in timp ce doarme la amiaza...
Ce ziceti?Ma incurajeaza careva sa nu ma duc la medic?pentru atata?Mai poate face inca o laringita virala dupa ce abia a terminat tratamentul cu antibioticele???tratament care nici acum nu-s sigura daca a meritat...la augumentin ma refer, pentru ca el nu a facut febra deloc...doar ca medicii astia de aici repede prescriu antibiotic si parca imi este frica sa nu-i dau daca asa zice dr...offff
O fi si vantul, vremea instabila, primavara...de vina???
si sper ca nu v-am zapacit de tot...

Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput