The best of aug-sept-oct 04 (111)
Raspunsuri - Pagina 9
andora spune:
Naty offf imi pare rau , nici n-am vazut apelul si nici n-am putut raspunde la esemes, mi-am adus aminte ca si-a bagat Miti cartela in tel meu si a raamas asa pana seara . Nu se va mai intampla ca=l scalpez. Culmea e ca am stat si noi la Zona Bebelusilor dar in partea mai dinspre lac, cu cumnatii si nepotica... si de obicei nu ratam iarba din spate Acum stim insa unde va gasim in we
Pufyyyyyyy vai ce scumpica burtica ai ptiu sa n-o deochi , ce dulce e Alesio avand grija de ea....
Ana haha asa deci cu telefonistii sefi . Noua ni s-a intamplat doar o data de ep fix, de pe mobil e mai simplu ca are o pasiune pe butonul cu last calls. Si al lui barbatu-meu se si deblocheaza f usor Mai sper ca tusea e de la schmbarea de vreme, un doctor oricum nu strica niciodata... noi n-am mai avut demultisor tuse sau probleme, slava Domnului.
M-am ofticat azi pe o babuta cu gura mare, cica am trecut prea aproape de ea cu tricicleta, eu trageam de maner dreapta, Gogo de ghidon stanga, si am ajuns la vreo 10cm de tanti guraliva... noroc ca e post si am tinut in mine. In parc iar m=a surprins Giog negativ desigur, i=-a luat mingiucta unui baietel si tipete mari ca n=o mai dadea inapoi, si-a dat si pantera roz preferata doar sa=i lase mingea. Si cand vrea ceva tipaaaa.. si cand era mai micuta zicea frumos ce vrea . Cred ca incepe perioada aceea aiurea.... sper sa nu. Si eu care chiar ma laudam cat e generoasa si intelegatoare e gogoasa...
Hai ca m-am lungit. Pup dulce
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
danina spune:
La multi ani LOREMA cu o zi intarziere dar imi mai scapa uneori dar ma revansez la anul iti spun cu o zi inainte ca sa fiu prima. Ai bb mic in burtica???? Ei eu unde am fost pana acum ce mamici harnicute bravo , felicitari.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR
ana_a spune:
da andora, un medic nu strica, tocmai ne-am vazut cu el acu-i saptamana apoi...daca pana joi nu ne trece va fi musai sa mergem din nou cu toata groaza si urletele de rigoare cum intram pe poarta clinicii...dar, uite ca doarme de la 1 si nu a tusit de loc, sa speram ca scapam, oricum stau cu termometrul in mana si-l verific ca o paranoica ce mis...
cat despre tzipat...mai...al meu de ceva vreme se enerveaza pur si simplu si tranteste, tzipa, urla, face ca o cioara, adeca croncane si caraie daca nu poate face ceva, spre exemplu azi nu a putut sa mearga cu spatele cocotat pe o masina ca era bagat in perete si urla de mama focului sa plece peretele din calea lui....dar slava Domnului inca nu sa crizat pt jucariile altora, am fost si noi in parc si cei drept fetita caruia i-am ochit galututza ne-a lasat sa o imprumutam...dar la o minge...clar ca si al meu ar face la fel, motiv pentru care deja indesam in cosul carutului fel de fel de jucarii cum iesim spre parc
Azi am pregatit 2 feluri de fripturici pentru mofturos...la alegere...sa vedem ce iese, din cate am observat eu ii plac cele in care pun la greu usturoi...ieri m-am enervat si eu pe soacra ca nu prea a gatit pt nepotel, l-am dus acolo sa-mi mai fac curat in casa...data viitoare il trimit cu mancare la pachet desi nu accepta asa ceva soacra, cine stie...no fi avand chef de gateala si mie mi se intampla uneori asa ca supararea mi-a trecut...si asa la cat este de mofturici putea sa-i dea oul de la gaina de aur si sigur il scuipa...
Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
nature spune:
apropos de mancare, voi ce mai gatiti? Tare as mai vrea si eu retete noi...UIte, va zic ce mananca Ilinca:
- dovlecei+br de vaci
-supa de legume cu carne
-ciorbiat de legume + carne
-mamaliguta+ br+smantana
- fasole+ carnita
-peste cu legume
-conopida soufle
-mere+banana+cereale....
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
pufymic spune:
Andreea se pare ca ne calcati pe urme in ce priveste "rautatea" sa-i zic asa.....si Alesio le smulge altor copii jucariile si nu i le mai poti lua fara scandal!E tare aiurea....dar nu ai ce sa le faci!Eu tot ii explic ca nu e voie ca aia e jucaria baietelului nu a lui, ca el are alta....dar stiti si voi ca ce nu-i al meu e mai frumos....asa ca astept sa-i treaca...(dar cred ca oi avea ceva de asteptat)....si continui cu explicatiile...ca rau n-au ce sa-i faca!
Ana daca a fost laringita de origine virala antibioticul a fost dat fara folos....mai ales ca nu a fost complicata....(parerea mea)
Totusi du-l la control sa vada ce-i cu tusea si sa vezi ce zice medicul...
Patricia in afara de ce mancaruri ai enumerat tu Alesio papa orice altceva in afara de mancaruri grele(cu prajeli-din care nici nu fac) si de fasole, varza(mi se par inca grele pentru el....).
De fapt mananca orice mancam noi.....cu specificarea ca dimineata imi cere :" ciaie"(adica cereale)....pe langa care mai merge si un sandwitch....
Nu degeaba are 15 kg!
Ieri i-a cumparat Ovi o trusa de scule(cu ciocan, suruburi, cleste...habar n-am ce prostii mai are ca-s multe) si acum toata ziua repara cate ceva....dimineata am gasit un surub in ochi la cal(ca e gol), si ciocanul sub dulap(dar nu de tot ca se vedea coada)....!
Mor de dragul lui cand se joaca singurel!
Pupici!
Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
ana_a spune:
nature, eu mai adaug asa:
- salata de cartofi cu smantana, lamaie, masline, ardei gras, ceapa si - snitzel de pui
- spanac
- gratare de pui cu pireu de cartofi
- fripturi la cuptor cu legume sau numai cu usturoi
- pilaf de orez cu multe legume, in special frunze de patrunjel cu carnita de pui
- ciorbe cu legume acre cu tarhon la ordinea zilei, sunt preferatele noastre
- papara din ou cu branza
- ou fiert cu pireu de cartofi(numai asa il vrea oul fiert)
- tocanita de cartofi cu legume si carne de vita
- supa dulce de pui cu morcovi si teietei
si nu mai stiu...ce imi trece prin cap de regula mananca ceea ce mancam si noi
Ioana, ce intelegi prin "prajeli"? Te intreb pentru ca nu stiu daca gratare/fripturi/snitel ar intra la capitolul "prajeli", eu am inceput sa-i dau si asa ceva, nu numai carne fiarta.
Uite ca este deja ora 4, doarme linistit de la ora 1, nu a mai tusit deloc...cine stie...poate scapam!!!V-am spus ca noi am mai patit asa dupa tratamentul cu siropurile de tuse...tind sa-i dau dreptate surorii mele care mi-a spus ca nu-i da sirop de tuse copilului decat daca tuseste foarte tare, nu asa cum tusea Stefan...tot ea mi-a zis ca dupa tratament facea si Victor un episod de tuse mai puternica si a renuntat la siropuri de cele mai multe ori...
Vad ca nu scriu eu zilnic....dar si cand scriu...
Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
sanziana72 spune:
Mai facem si noi o vizita pe aici.
Marina are tot 6 dinti! Ma intreb daca e normal. Doar daca nu i-or fi dat si alte colturi si nu i-am vazut eu.
Cati dintii au colegii de generatie ?
Noi suntem in epidemie de viroze !
Mai intai bunica, verisorul, apoi Marina si acum eu. Si e una nasoala, ma simt ca naiba, dar sper sa nu dureze mult.
E cu nasul care curge ca din robinet si tuse din piept, dupa care mai adauga fiecare ce vrea (de exemplu pe mine ma dor si urechile si gatul).
Marina a fost in toiul virozei in weekend. Arata saracuta cu pungi sub ochi si trasa la fata. N-am vazut-o niciodata asa. Tocmai cand ne pregateam sa ii facem analizele pentru cresa. Stiam ca te imbolnavesti mai des dupa, nu chiar inainte de a merge la cresa!
Duminica tot am scos-o la plimbare ca nu mai rezista in casa. Vineri si sambata nu a iesit, iar sambata seara isi pusese caciulita si rucsacul si vroia sa plece !
Era si foarte obosita ca nu putea dormi din cauza tusei. E la Brasov cu mama. Trebuiau sa vina cu mine la Bucuresti, dar am zis ca nu are sens sa o port pe tren in halul asta. Se pare ca acum e ceva mai bine. I-am luat niste fiole umplute cu uleiuri de ierburi care se pun pe perna ca sa le respire si ajuta la desfundat nasul si calmat tusea. Pare sa o fi ajutat.
Mai nou a spus ureche, ochi, urs… Nu imi mai aduc acum aminte, dar e foarte draguta cand repeta cuvintele. Cum ea a fost mai mult la Brasov si eu la Bucuresti, cand ajungeam pe acasa imi facea cate o surpriza: manca singura cu lingurita gem, sau repeta cuvintele dupa mine. Probabil se antreneaza cat nu sunt eu pe acolo si cand ma prinde, mi le spune. Bunica a zis ca ei nu i le spune ! Dar am auzit-o eu, de cum se scoala incepe sa exerseze tot felul de sunete in soapta.
Sanatate tuturor ca vad ca nu suntem singurele bolnave. Eu nu i-am dat antibiotic Marinei ca tot nu ii ajuta la nimic. NU mi-au dat nici mie, tot pe acelasi motiv. Doar paracetamol si siropuri. Speram sa treaca repede.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
pufymic spune:
Ana eu prin prajeli ma refer la rantasuri, snitele(din alea ii mai dau dar fara oul de deasupra, paine cu ou....chestii din astea.
Sanziana ma bucur ca mai dai pe aici!Imi pare rau ca sunteti bolnavioare! si sa va treaca repede!Si felicitari pentru progresele cu vocabularul Marinei! asa fac piticii astia, te surprind cand nici nu te astepti!
Adela imi pare rau ca are Andrei rahitism!Multa sanatate! Calciu lactic poti sa-i dai amestecat in mancare sa nu-l simta....daca zici ca nu-i place cel efervescent...
Patricia eu si uitasem de link-ul asta (pe care ti l-a dat Adela) ca de cand cu bb mic sunt ffff pofticioasa.....asa ca nu mai dau pe la subiecte cu bucataria!
Pupici!
Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
pufymic spune:
Ah uitasem sa va spun ultima preferinta a lui Alesio in materie de moda: cu pantalonii in vine!Asa umbla in fiecare seara....culmea e ca nu se impiedica niciodata....!
Pupici!
Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
danyce spune:
Mai trec si eu sa va salut ca azi am avut zi de tradus, de inot si de calmat domnisoara plangacioasa din cauza maselelor. A propos, ca nu stiu cine ne trece in lista, in gurita domnisoarei am simtit sigur doua maselute si restul gingiei aproape in totalitate umflata (asta tot in zona maselelor ca se pare ca astea acum se grabesc mai repede decat restul dintilor ce ar mai trebui sa iasa).
Ma bucur sa citesc de copilasi nazdravani si vorbareti si ma intristez sa aflu ca unii piticoti din club sunt bolnaviori. Multa sanatate Marinei, lui Stefanel si lui Andrei. Imi cer scuze daca mi-a scapat careva.
Cu intarziere si cu scuzele de rigoare, vreau sa-i urez Ramonei "La multi ani!"Sa ai parte numai de fericire alaturi de familia ta minunata!Sarcina usoara de acum incolo!
Ioana, e tare draguta burtica ta!Si nu-ti mai face atatea griji cu poftele ca la tine nu se depune, cel putin dupa cum se vede in poze.Mai mult, esti o mamica si o burtica foarte sexy!, tocmai buna de .
Referitor la ce fac micutii si ne surprind, si eu tre´ sa va povestesc doua chestiute pana nu le uit (deh, memoria asta de mamica zapacita).Ieri dimineata a venit un domn sa discutam despre colaborarea noastra pe termen mai mult sau mai putin lung si eu normal ca am vrut sa servesc omul cu ceva. Ei bine, pana m-am dezmeticit eu printre sticlele din camara, mademoiselle servise deja omul cu o sticla intreaga de vin rosu frantuzesc, cu biscuiti si cu piscoturi. Normal ca omul, desi serios, a plecat cu gura pana la urechi dupa intalnirea cu Alma (si eu care ma gandeam ca ma va incurca domnisoara, dar m-a asistat excelent). Cealalta faza e de dimineata cand s-a dus cu caruciorul papusii la usa (al ei nu e la vedere) si cu cheia.Mi-a aratat cu mana carutul si a zis "bughi-bughi" (buggy i se zice caruciorului sport), a si incercat sa se puna-n el (dar n-a incaput, of course), mi-a intins cheile demonstrativ, a aratat usa si a zis "diht" ("dicht" inseamna "inchis" in olandeza).Am ras cu pofta si n-am avut incotro decat sa ma execut.Macar am alergat-o bine prin parc si acasa a adormit imediat si eu am putut sa-mi vad de treaba...pana a inceput cu urletele din cauza maselelor, dar m-a salvat bunicul, care a sosit exact la momentul potrivit si am putut merge la inot.
Acum va urez tuturor noapte buna si fug sa mai fac ceva ca maine nu se stie ce si cum cu maselele noastre.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei