Sa emigrez din nou? rog sfat
Raspunsuri - Pagina 4
Siminaf spune:
Cipcipcip, noi am emigrat la 36 de ani ai mei! Si cum am ramas cu gindul tot spre Australia (de mult am eu "piticul" asta), mai ca-mi vine sa astept pina luam cetatenia si apoi... directia OZ! Numai ca sotul meu nu prea ar mai vrea. Si el e mai tinar ca mine! Numai ca eu-s a' mai aventuriera.
Succes!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
arinna spune:
Cipcipcip si Simianf, ce nu va place in California?
........................
Knowledge is power!
Siminaf spune:
In California nu e nimic care sa nu-ti placa, imi place foarte mult. Daca nu ne-ar placea, ne-am muta.
Dar eu am ramas cu "piticutzul" asta care se cheama OZ. Si cum piticii isi fac cuib acolo sus, la mansarda, si nu prea vor sa plece... ofofof!...
Virsta Deiu
Laguna Beach
Beach Cities
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by arinna
Cipcipcip si Simianf, ce nu va place in California?
........................
Knowledge is power!
Mie mi-a placut mult in California, dar din pacate nu am putut sa raminem acolo, am fost temporar cu contract de munca al sotului.
De fapt USA e a doua pe lista tarilor preferate, dupa Australia
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
ruxij spune:
Auziti, cica Australia are probleme cu stratul de ozon si sunt pe primul loc in lume la cancerul de piele. Altfel tocmai ziceam azi ca ne-am duce si noi.
Siminaf spune:
In NZ e si mai grav decit in Oz. Dar pentru mine nu ar fi o problema, ca oricum nu pot sta la soare, ca fac insolatie! Cu capul acoperit, daca ma "vede" soarele pe restul corpului, am pus-o! Eu tot m-as duce!!!
Virsta Deiu
Laguna Beach
Beach Cities
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Auziti, cica Australia are probleme cu stratul de ozon si sunt pe primul loc in lume la cancerul de piele. Altfel tocmai ziceam azi ca ne-am duce si noi.
Macar sa mor unde-mi place
Probema cu ozonul e de mai multi ani, dar banuiesc ca daca nu stai la soare ca nebunul toata ziua esti ok.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
Mary Oz spune:
Cat priveste stratul de ozon incep sa apara si vesti mai bune ca spre ex aici http://news.bbc.co.uk/cbbcnews/hi/sci_tech/newsid_2266000/2266608.stm
iar pentru cei care obtin punctajul necesar emigrari bafta maxima si integrare usoara .