Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 6
utocatalina spune:
Nico vezi ca nu merge messengerul..nasol cu vremea, dar ramine pe alta data ca si eu stau in casa!Am salvat schema de diversificare ca mi se pare interesanta!
Si Bia a luat-o razna cu papatul azi..sunte la a4-a masa si a tot cerut la 2 ore si a papat cam 70-80...zici ca a innebunit de tot!
Luna Noua Daria este super ok la kg ca si Ana a lui Bee...mie asa mi se pare..Cit despre Diana Monica mie nu-mi vine sa cred ca are in jur de 5 kg..eu zic ca dupa colacii care ii are ca este cu multtt mai mare!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca
nicoleta raducu spune:
Cata...si eu iti lasam mesaje in disperare..de am crezut ca te-ai suparat...
x2..si pe tine si pe Bia.
Nici noi nu mai iesim...ca e periculos praful asta pt ochisorul Dariei...
Asa ca..stam calare pe net..cit m-o mai lasa fimea...
Ma duc sa trag o ciorbita...si revin...ca tot n-am apucat sa citesc din urma...
toate fetele si bebelasii...
Nicole si Daria
Ps. Fetele..vreau si eu semnatura personalizata..cum fac????
Tot noi
utocatalina spune:
Asa Nico, bine ca ne-am lamurit!Ce mor de ciuda sa stau in casa, dar decit pe vremea asta mai bine stam cumintele..eu o astept pe nasa Biei sa-i fac poze in alte rochite tot pentru invitatiile de botez ca sapt. viitoare cam trebuie sa fiu gata cu ele!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca
Bee spune:
am produs! Si azi ca si ieri! Incredibil.Or fi fermentii de vina? CA de 2 zile ii dau Biotics.
MI se pare mie sau s-a mai potolit vantul? Ca ne asteapta tura 2 de plimbare. Cata si Nico, unde planuiati voi sa iesiti cu bebitzele?
Deea ai si tu dreptate cu graficele, dar noi ca mame constiincioase, la orice semn de problema cadem in disperare. Si daca-ti mai baga si un doctor prostii in cap, e pusa problema. Mie mi-a spus doctorita marti, ca fata mea nascuta la 39 de saptamani e prematura si ca e dezvoltata ca un copil de 2 luni.. Pai am mai fost om dupa asta? Noroc cu barbatu-meu ca m-a mai dezmeticit ca eu stateam si plangeam.
anasebe spune:
Eu ma duc maine sa ridic invitatiile. SI asa m-au sunat aia azi ca daca nu pot sa vin sa iau invitatiile luni. Si le-am zis ca nu pot ca trebuie sa le trimit. Si asa dureaza foarte mult la ei, sper macar sa fie exact asa cum le-am comandat.
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
anasebe spune:
Bee la mine bate vantul parca mai tare si s-a si intunecat. Mai bine stai in casa. Uite eu am reusit sa-l pacalesc toata ziua pe Tiberiu si l-am adormit in carut. Sper doar sa nu fac urme pe mocheta la cat am frecat caruciorul azi.
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
LunaNoua spune:
Bee, mie mi-e frica de doctori tocmai din cauza asta. Ca "baga boala in oameni"
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
LunaNoua spune:
Eu mi-am fabricat singurica invitatiile de botez. Cine se incumeta, poa sa imi fure ideea. O dau "free" . Pun poza in albumul cu Botezul Dariei.
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
S-a terminat cu vaccinul . A plans putin (cam mult), s-a calmat si a adormit. Mi-a zis pediatra ca nu prea da reactii (Infanrix hexa) asa ca asteptam sa vedem cum se simte. Deseara ii bag un supozitor cu Eferalgan pt orice eventualitate.
Giova, si pediatra imi zice la fel, dar VREAU SA CREASCA MAI MAREEE!
Mi se pare micutza la 3900 si 53 cm. Bine, fatza de 2400 de la iesirea din spital..arata a bebe
Nicole, am citit despre bebelashul tau, pe langa buricutz, acum are probleme cu ochishorii, saracutza! O sa treaca toate, asa e cand sunt micutzi...Uite un de la mine si Diana! Eu ma duc sa stau in pat cu ea, nu vreau sa o scap din ochi azi.
Moni, chiar daca face multa gimnastica Dienutza ta, creste bine. Daca si a mea ar papa la fiecare masa, macar 100 ml, as fi cea mai fericita mama!
Deea, Bee si restul fetelor multi !
Ingrid S si Diana