Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Vin si eu in parc intre 1 si 4 (daca mergeti in Herastrau, ca pana in Cismigiu mi se tocesc rotile de la carut). Eu aduc si una bucata sot ca fara el nu ma descurc cu caruciorul

Bianca vad ca ti-au raspuns fetele cu borcanasele. Faza e sa nu ii dai sa manance direct din borcanas ca nu e bine sa intre in contact saliva bebeului cu continutul. In rest, poti sa-l tii la frigi 48 de ore dupa ce l-ai deschis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Maddy ce rau imi pare de Biencuta draguta, da lasa ca-i trece pana se marita.

Mi-ati bagat rau morcovu' cu cazaturile astea! Am sunat-o pe soacra-mea sa stea cu ochii pe Luca ca pe butelie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Carmi - nu-i da decat eventual cu ser fiz la oki si du-l la oftalmolog pt poate a facut o conjunctivita si asta se transmite imediat si la ochisorul celalalt.

Citesc si revin.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Anya, multumesc, sun chiar acum la dr. sa vedem cand putem merge.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Revin cu cateva raspunsuri:

moki - poti sa-i dai san dupa mese, daca cere.

Sofia - iar m-ai binedispus cu stilul tau haios de a povesti. Anya este bine, multumim. Stam in stand-by cu varicela, sa vedem daca apare sau nu.

Ruxandra - nu cred ca tre' sa-i dai cereale. Matei arata f. bine.

Flavia2904 - Anya fece kk si la 6-7 zile si mananca numai san. Nu-i nici o problema. Nu-i da lui bb biscuite cu gluten sub 8 luni.

Diana30 -

alinam - nu stiu cum s-a manifestat la bb alergia la proteinele laptelui de vaca, daca este o forma usoara sau mai serioasa (probabil ca tu ai povestit, insa nu am fost pe faza. Scuze). Produsele pe baza de lapte de vaca tb. introduse treptat, sub supraveghere medicala si in general peste 1 an (cand poate sa mai diminueze reactia alergica a organismului).Banuiesc ca stii ca nu are voie nici alte alimente alergene, pe care in mod normal ar trebui sa le evitam la mai toti bbii sub 1 an. Daca mai ai intrebari si nu te-am lamurit, nu ezita.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Moki, prin cate ai trecut si tu cu cazatura.
Bine ca a fost decat o sperietura pe cinste.

Maddy, daca nu a plans fata, inseamna ca nu a cazut rau.
Fetelor si mie mi-e groaza ca suntem decat la inceput cu cazaturile.

Si acum sa imi laud sotul,(poate intra pe forum).
Azi-noapte a dormit cu Anca si de dimineata erau tare incantati unul de altul.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sa stiti ca e adevarart cum ca bebeii reactioneaza ca noi: atunci cind miruna cade "normal" (ce-am ajuns sa spun) si nu da cu capul de vre-un colt sau muchie, se uita la mine sa vada ce fatzau imi iau; daca ii zimbesc, o laud, bla-bla, nu plinge deloc!

Sotul Cristine, felicitari, si s-o tii tot asa, sa se mai relaxeze si mamica.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Aha deci copiii astia tb sa aiba doar 3 mese conform CC...noi avem inca 6..3 cu lapte, 3 diversificate si ma stradui sa ii fac doar 5...vreau si eu sa stam mai mult timp afara cand iesim nu numai cate 2 ore dupa care iar tb sa urc sus si tot asa.
Astazi i-am dat de mancare la 4 ore si nu a murit de foame inca .
Si Alexandru a cazut de 2 ori deja..o data cu mine in camera si a 2 oara fara mine dar nu stiu cum a facut saltul..era pe burta in patul nostru si a ajuns pe burta jos si urla.

Da' sunt bune si bunicile astea la ceva se pare.. numai ca mama mea lucreaza in fiecare zi si vine si ea cand poate dupa serviciu iar socrosenia nu a mai venit de la botez(vorbim doar la telefon) de teama sa nu se extenueze...poate ca e mai bine asa.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Ioana si eu am observat acelasi lucru ..daca cade sau se loveste se uita la mine sau e atent si daca eu zic "vai ce ti-ai facut..." incepe sa urle, daca ma fac ca nu vad sau ca nu s-a intamplat nimic, nu zice nika..la fel face si cand vede o persoana straina de care sperie..nu la toata lumea.

De exemplu de Revelion cand cu pocnitorile s-a uitat initial la mine si m-am comportat normal ca si cum nu era nimic si nu prea le-a bagat in seama in mod special.

uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

In legatura cu sotii astia...cu o noapte in urma Alexandru a inceput sa urle din cauza febrei si a urlat si dupa ce i-am pus paracetamol supozitoare inca vreo 20 minute iar sotul nu a auzit decat la sfarsit cand m-a intrebat ce are...pai daca l-as lasa cu el ..ar muri de foame.

Duminica trecuta copilul s-a trezit la 6 si eu eram de somn si i-am pus in patut jucaria aia .. Gym deluxe autohton sau de cine o fi produs si m-am dus in celalat dormitor...bineinteles ca dupa 5 minute s-a trezit si sotul de zgomotuil jucariei .

uite atat de mari suntem

Mergi la inceput