Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Marlena si Luca se invarte tot cam la 5-6 mese pe zi . Dupa 3 ore nu te mai intelegi cu el . Baga niste jelanii de ti se rupe inima cand il auzi. De altfel, este singurul motiv pentru care plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Tangerine am pus poze cu camera lui Petrut. Patratele sunt din foam, un fel de cauciuc subtire si poros, le-am taiat cu foarfeca, am facut 3 marimi si le-am lipit unul peste altul, combinand culorile.
Una din prietene a copiat modelul, dar a facut toate formele geometrice, ca are fetita de 3 ani si asa invata copilul forme si culori.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana socializarea bbilor cred ca o amanam... Vine sor-mea la noi si nu a mai fost de la Craciun. Asa ca nici in parc nu ajungem (oricum mi-e cam peste mana fara masina ca e tare departe si bb nu socializeaza din carut daca e treaz ca nu are rabdare mai mult de 15 si se pune pe plans). Asa ca va urez de pe acum distractie placuta!

Al meu papa bine de 4 ori si gusta ceva pe la 18.30-19.30, depinde de somn... Dar nu plange defel de foame . Nu stiu cat ar rezista fara papa ca nu l-am testat .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Simo74 in legatura cu jelitul...acum vreo 10 zile plangea nu stiu din ce motiv baiatul si sotul il intreaba "de ce jelesti fiule?" si de atunci ii spune "Jeleu" .

Diana foarte faina camera lui Petrut!

Acum baiatul meu trage la 2 lea somn..primul a fost de o ora si jumatate si acum doarme de la 16.30..cred ca ne culcam la 12 noaptea .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Am venit si noi de afara acum vreo ora, desi era cam frigutz, m-am incumetat sa iesim un pic, sper sa nu fi facut vreo nefacuta....Sofia, ma bucur sa aud vesti de la tine si ca sunteti bine. Inca nu am intrat in posesia dvd-ului, dar maine sigur o sa-l am, draguta de Jadi mi l-a trimis prin mama ei, ieri am vb cu ea la telefon si-i multumesc inca odata pe calea asta. pt amandoua. O sa-ti zic cum a reactionat Teodora.Ioana eu am covorasul de izopren cu masinute si trenulete, dar nu am stiut ca are piese asa de mici, l-am luat din Billa cu 160 de mii, daca te intrebam dinainte stiam si eu ce sa caut. Ei lasa , ca il pastrez pt cand va creste In ceea ce priveste trecerea de la 4 la 3 mese, pt mne ar fi o gluma desi tare mi-as dori si eu asa ceva. Al meu cupil urla de foame la 3 maxim 4 ore de nu te mai intelegi cu ea. Deci, mai avem f muuuult pana atunci, dar daca tu reusesti ai toata stima mea, esti foarte tare, vorba unui clasic in viata Hai ca va pup, ca am o droaie de treaba, bleahNorinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Simo74 - am sa-i transmit Sarei urarile de la Luca. Ce soacra atenta are! O invidiez .
Sa stii ca nora mananca cereale ca sa-l ajunga macar pe jumatate pe viitorul sot. Apreciez faptul ca el incearca sa-si mentina silueta de dragul ei. Ce ti-e si cu tinerii din ziua de azi!

Marlena - m-a distrat faza cu "jeleul"

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare!

Dr. Anya, multam de lamuriri. Deocamdata azi a mancat si marul. Ce-i drept, i-am dat sa manance un pic mai tarziu. Inca nu ma bucur, sa vedem maine.
Vizionat poze. Codruta, zici tu ca din funduloiul ala gras va iesi unul de schioare???? Oricum e mortala Petra!
Diana, super camera lui Petrut!
Sofia, parca tu ziceai de dus bebela la bazin. M-a framantat si pe mine gandul asta cu ceva vreme in urma, dar m-am linistit cand am vazut ca varianta pe care o gasisem eu presupunea cateva mame cu bebeii aferenti, in acelasi bazin, simultan. Poate am eu pitici, dar mi se pare cam neigienic.
Ioana, daca nu te-ai lamurit cum e cu asigurarile de sanatate pt bona, incearca pe site-ul de la casmb. Sotul meu are asigurare individuala inca de anul trecut. Se poate plati la minimul pe economie. Chiar daca situatia bonei ar fi cumva diferita de cea a noastra, din cate stiu eu se poate face asigurare pt orice persoana neasigurata care doreste acest lucru.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Norina - mai pune niste poze cu frumusetea aia de fetita, ca e dulce foc.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Jadi - pe unde umblii? Sau te-a "doborat" diversificarea si nu mai ai timp de noi? Ce mai face Vladut?

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salut fetelor,va fost dor de mine ........stiu ca nu
-va multumim la toate fetele care ne-ati urat bun venit la dintisor
-vad ca o puneti iarasi de o intalneala misto
-ma duc sa mai cetesc si revin, ca de abia am ajuns la pagina 3

poze

Mergi la inceput