Gradinita Olga Gudinn cum vi se pare...!?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teox spune:

Stiu si eu pe cineva care are copilul acolo si cauta o alta gradinita! Atentie! Afara-i vopsit gardul, si-nauntru ...Missssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu cind spun de copii cu nasul pe sus, ma refer la familiile din care provin acesti copii. Nu e vina gradinitei. Din pacate stim cu totii ca exista o clasa de oameni cu bani dar fara "clasa".
Gradinita e scumpa si asa se explica faptul ca ii gasesti aici. Repet, nu toata lumea e asa.

Mergi la inceput

Uitasem sa adaug ca mai degraba ma deranjeaza mirosul de mincare. Bucataria e la subsol si mirosul se raspindeste cu usurinta peste tot. Din pacate nici nu e prea placut - gen cantina.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

Fetelor,eu vin cu o parere total diferita fata de a voastra!! Eu am baiatul acolo de un am si se duce de placere la gradi. Este scumpa,nu neg,dar rezultatele vorbesc de la sine. Vorbesc de cea de la Unirii!! Dra directoare este f draguta,nu se abate de la reguli,sunt f calme si dragute missrile d acolo,al meu mananca de rupe ,cand l-am dus nu manca decat pizza,cartofi prajiti si inca vreo 2 feluri in rest nimic. Curatenie este ,se face in fiecare an renovari,adica vopsit,schimbare de mochete,se planteaza flori in gradina,etc . Nu neg ca mai sunt cateva personaje ,adica parinti de bani gata care nu-si incap in piele ,dar gradi este super ok. In gradi copiii sunt tratati la fel chiar daca parintii sunt nu stiu ce ,sunt ascultatori ,nu intrec masura in relatiile dintre ei ,nu au voie sa se certe ,sunt invatati sa cedeze la o jucarie ca sa se joace si alt copil si asa se joaca toti cu o bicicleta prin rotatie si nimeni nu face crize .
Asa ca eu cred ca v-ati facut o parere gresita fata de gradi Olga Gudynn,cea din Unirii,celelalte nu le cunosc. aici nu miroase a mancare ,totul se gateste in Cotroceni cred,copiii sunt schimbati de hainute in fiecare zi daca s-au murdarit. Va spun ca nu am interes sa va mint,dar totul este super si asta se vede . Noi am mi fost si la Little friends si la Little one si nu a avut ce invata de acolo .Primii erau f exigenti ,cam militarosi si acceptau copii care se descurcam mai mult singuri.
Pupici multe la puiutii vostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athenas spune:

Eu mi-am inscris puiutul pentru anul viito la sediul din cotroceni. am primit multe recomandari de la alti parinti care au copiii deja acolo si sunt f multumiti. de pret e cam mare, nu zic, dar asta e.noi facem alegerea, nu? sunt convinsa ca nu o sa regret!!!

Mergi la inceput

Pai Piti, de aia o mirosi in halul ala in Cotroceni. Citeodata miros atit de tare hainele copilului ca nu stiu cum sa-l schimb mai repede!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy78 spune:

am vizitat gradinita olga gudynn si se pare ca este un loc in care mi-as lasa cu incredere fetita. este foarte curata si primitoare,bine dotata, iar personalul f amabil. m-a impresionat faptul ca mai toti copiii vorbeau intre ei in engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sahel123 spune:

eu sunt ff multumita de gradinita olga gudynn. pe baiatul cel mare l-am avut acolo . cand am fost cu el in vacanta a vorbit numai in engleaza cu strainii.pe cel mic o sa-l duc in toamna tot acolo.imi place pt ca se invata engleazasi miss-ele sunt f dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ce mi se pare curios este faptul ca voi cele ce laudati gradinita nu aveti mai mult de 2 mesaje....Si v-ati mai ingramadit si una dupa alta....curios....
Parerea mea...

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza79 spune:

Intr-adevar, poate parea ciudat, dar de obicei lumea nu se inghesuie sa scrie de bine niciodata, in schimb daca e sa aruncam cu noroi atunci suntem campioni

Lumea de obicei este indiferenta dar cateodata trebuie sa se ia si pozitie, mai ales cand se sare calul

Si inca ceva, de obicei mamicile care viziteaza nu au ce sa evalueze decat locatia, ceea ce este vizibil. Lucruri precum ce activitati fac, ce anume invata, cum se joaca, cred ca pot fi apreciate numai prin prisma altor parinti care au avut legatura cu gradinita.

Cereti, dar nu stiu daca vi se va da, dosarul unui copil si acolo veti vedea cu adevarat cum se lucreaza cu copiii la gradinita respectiva.

Mergi la inceput