Gradinita Olga Gudinn cum vi se pare...!?

Gradinita Olga Gudinn cum vi se pare...!? | Autor: Cori2005

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor...caut si eu o gradinita buna.
Baietelul meu implineste 3 anisori in aprilie, cred ca este momentul
sa incercam si noi sa mergem la gradi.

La virsta de 2 ani am fost la cresa, dar a fost groaznic;in fiecare dimineata toti copii plingeau deja era stresant si prt. mine ,dar ptr. copil! ce sa zic nu mi-a placut.
Ce stiti de gradinita Olga Gudinn?
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu nu am vizitat-o, desi am vrut. Am sunat la telefon si mi-a spus ca la sediul din Primaverii nu fac anul acesta grupa mica, iar la celelalte sedii (Unirii si Cotroceni) locurile sunt deja ocupate, cel mult te trece pe o lista de asteptare...

In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

iti pot da un raspuns de "impresie din fata portii" (am fost sa o vizitam dar...totul era ferecat ia la tel nu s-a sinchisit nimeni sa raspunda):fitze cat cuprinde...Era acolo o mamica cu aere evidente de pustoaica..maturizata (venise cu un Porche si era amuzata ca nu deschide nimeni poarta sa ii ia si ei fata - care era la grupa mare si se cocota de zor pe toate gardurile din jur)Nu stiu cum era in gradi, dar exponatele ce asteptau la poarta...nu prea mim inspirau ca am fi pe aceeasi lungime de unda...Incearca sa vizitezi, poate ai mai mult noroc...Si spune-ne si noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am inteles ca au conditii foarte bune, dar la 10 milionae pe luna (fara transport!) ar fi si culmea sa nu aiba! La banii astia -adunati din timp- poti trimite copilul la universitati in strainate! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am fost noi astazi la Olga Gudyn din Cotroceni. Costa 940Ron/luna si noua nu ne-a placut deloc. Cel mai mult ne-a placut Happy Kids Planet din Drumul Sarii, costa 1000Ron/luna, dar este grozava.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

exact despre pret vroiam sa spun si eu(am o prietena care are copilashul acolo) este f multumita de conditiile de acolo dar o usuca banii pe care trebuie sa-i dea...plus ca au tot felul de activitati"extrascolare" spre ex...o excursie la munte(fara insotitor-parinte) costa 3 zile 6 mil lei...si cand copilashul prietenei mele a spus ca el nu merge(dar nu a spus motivul...mami nu are bani) educatoarea a spus inseamna ca nu ai fost cuminte si de aceea nu mergi...asta mic a venit acasa plangand si i-a spus mamicii luiea vrea din vara sa-l duca la o alta gradinitza...
ea il are pe cel mic la gr din m ciuca parca...langa scoala 146...
numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Am fost eu si am vazut-o acum vreo saptamana si nu mi-a placut absolut deloc. Eu am fost la cea din Cotroceni.
-camere foarte, foarte mici in care si se joaca si dorm
-la subsol o mica, mica sala de mese, unde era un abur si in acelasi timp un frig de-mi inghetau oasele, chipurile aeriseau
-18 copii la grupa, mi se pare enorm pentru o gradinita particulara
-cam vreo 10 mp de curte betonata, in care nu-mi pot imagina mai mult de 10 copii, daramite vreo 50-60, cat ar avea cele 4 grupe cu ceva copii lipsa
-in toata cladirea mirosea cumplit a ceapa calita
-jucarii destul de comune, destul de vechi care nu m-au impresionat prin nimic, si de o calitate nu nemaipomenita
-si toate astea pentru aproape 10 mil pe luna?!?!?

hm, am fost tare dezamagita. Si da, o gramada de fitze, plus ca am fost anuntata pe un ton destul de ofuscat, atunci cand am anuntat ca ma voi gandi si am sa le spun decizia mea, ca oricum nu prea mai sunt locuri si ca probabil voi fi trecuta pe o lista de asteptare.

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Cori, draga, privind mesajele care s-au postat aici, la intrebarile tale, nu poti trage decat o concluzie: ori gradinitelee astea carora le-a mers deja numele nu mai au un management constructiv...ori pe "sefii" lor nu-i mai intereseaza mentinerea unui aspect publicitar pozitiv pe "piata"...Ce sa-ti zic, pare dezolant, dar cam asa sta treaba prin Romania cea mereu surprinzatoare...Eu oricum nu am sa inteleg asta (lucrez intr-o firma a carei imagine am promovat-o 9 ani si care s-a impus pe "piata" prin seriozitate, asa ca...)Tu trebuie sa vizitezi si, ascultand usor si parerile noastre, spuse aici, sa iei singura o decizie. Eu iti urez succes (ca de asa ceva am si eu nevoie, ca doar de la toamna am si eu student la grupa mica). Mai vorbim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Baietelul meu merge acolo. Nu pot spune ca sint foarte multumita, dar nu am termen de comparatie. Camerele sint mici si miroase a mincare peste tot. Ca veni vorba de mincare primesc mai mult paste, cartofi, orez...
E scumpa, prea scumpa.
Partea buna e ca invata engleza destul de bine ("Miss" din Australia). Invata si altele, cam ce ai astepta de la orice gradinita.
Sint intr-adevar copii si parinti cu nasul pe sus. Dar n-as generaliza.

Mergi la inceput

Privind ce a scris Ramona mai sus pot spune ca regret "starea" de fapt din tara asta...De ce sa existe copii cu nasul pe sus, ca doar tot copii sunt... De ce, ca parinte, nu poti fi capabil sa dai copilului o educatie cu care sa se descurce in Romania de peste cativa ani, atunci cand - vom fi poate, mai europeni, si chestia asta "cu nasul pe sus" nu le va aduce decat...respingere din partea societatiii (care, speram ca-si va modifica comportamentul adaptat cu cel din vest..)Pacat ca acest lucru nu este inteles, priceput si de unii dintre parintii de azi, si pacat ca exista medii in care chiar se mai "cultiva" asemenea comportamente...Trist dar real...Eu, personal, o sa incerc pe cat posibil sa-mi feresc copilul de asemenea "medii de cultura", si tocmai de aceea, prin postarile pe forum, sper sa descoperim care sunt gradinitele astea fitzoase...tocmai pentru a ne duce copiii, fiecare unde crede ca e cazul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari79 spune:

Eu am vorbit cu cativa parinti care au vazut gradinita Ola Gudyn si nu au fost f. incantati de ea , altii din contra au laudat-o dar daca stau si ma gandesc mai multi erau catre" nu ne-a facut o impresie buna". Sincer cred ca cel mai bine te duci cu o lista deja bine facuta cu privire la ce trebuie sa ofere ca sa iti castige "prezenta", si zic asa pentru ca la cate gradi sunt si ce tarife au ar trebui sa faca tot posibilul sa iti prezinte in detaliu gradi si sa fie cat mai amabili...., un lucru care se pare ca nu e punctul forte al gradinitei sau personalului , si chiar al directoare sau "patroanei" in sine.

Mergi la inceput