Gradinita Olga Gudinn cum vi se pare...!?
Raspunsuri - Pagina 3
camy78 spune:
nu stiu de ce va deranjeaza opinia unora. mi se pare mai corect sa spun ce mi-a placut intr-una dintre gradinite decat sa critic ceea ce am vazut in altele. e mult mai usor sa cautam nod in papura decat sa gasim lucrurile frumoase care i-ar ajuta pe copiii nostri. am crezut sincer ca doriti o parere si nu discreditari.
Nu credeam ca este atat de important sa ai o mie de postari pt a-ti spune parerea.
Naty spune:
E uite ca eu am mai mult de 2 mesaje si vin sa laud aceasta gradinita.
Am auzit parerile a trei mamici pe care le cunosc personal, din medii diferite. Si mi-a placut mult ce-am auzit (invata bine engleza, se comporta frumos cu copiii, descurajeaza atitudiniea agresiva a unor copii, nu primesc copii bolnavi in gradinita) asa ca am fost si eu sa vad cu ochii mei sediul din Cotroceni. Pe Ioana acolo o sa dau, cred ca merita sa dau mai multi bani (totusi nu cu mult mai multi decat la alte particulare) ca sa-mi stiu copilul pe maini bune.
Sunt de parere ca mai bine mananca mai des cartofi, orez si paste decat pizza, crenwursti si croisante cu ciocolota.
Pentru mamica care a gasit poarta inchisa - nu ti se pare normal sa fie asa? Adica tu ai vrea ca in timp ce copilul tau e la gradi sa poata intra oricine pe acolo?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
leeloo2004 spune:
Postez si eu o parere pozitiva - am baietelul la sediul din Cotroceni din august anul trecut si per total eu sunt foarte multumita. Miss-ele sunt foarte dragute si calde cu copiii - baietelul meu s-a adaptat foarte bine si destul de repede, se duce cu placere la gradinita si eu zic ca asta e foarte important. In plus a inceput sa manince singur (si asta e doar meritul gradinitei, credeti-ma!), e mult mai sociabil si mai disciplinat (evident in masura virstei!). In ceea ce priveste pretul nu mi se pare mai scumpa decit alte gradinite cu aceleasi "pretentii". dar eu am copilul la program scurt. Inca ceva - copilul meu inca nu vorbeste si totusi educatoarele au inteles situatia lui si l-au ajutat foarte mult sa se integreze - cea mai mare teama a mea era de marginalizare...
In ceea ce priveste excursiile - nu te obliga nimeni sa lasi copilul sa mearga - eu l-am lasat intr-o excursie de o zi, cu autocarul, la Snagov si manastirea Ghighiu - excursia a costat 80 ron; a mai fost o excursie la munte care a costat ceva mai mult, dar mie mi s-a parut prea mic copilul pentru o excursie asa de lunga si in asta nu l-am trimis.
Singurul lucru pe care il pot reprosa gradinitei este faptul ca nu au o politica mai flexibila vis-a-vis de cost vs. prezenta - ca sa intelegeti ce vreau sa spun - in ianuarie noi am fost in concediu 2 saptamini si desi am anuntat la gradinita din timp, a trebuit sa platesc tariful lunar intreg cind mie mi s-ar fi parut normal de exemplu sa nu platesc mesele pentru ca Stefan nu e acolo...
Si chiar - Cori - unde ai dat copilul pina la urma??
Gabriela
22+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
ana maria spune:
Readuc si eu subiectul in actualitate si ma simt datoare sa scriu si eu despre OG. Eu nu am doar doua mesaje, asa ca nu ma poate banui nimeni ca am aparut pentru a lauda gradinita. Trebuie sa va spun ca sunt multumita, in primul rand pentru ca au reusit ca baietelul meu sa se adapteze (dupa 3 experinete nefericite in alte gradinite). De la inceput le-am spus ca baitelul a trecut prin diferite experiente neplacute si ca asa vrea sa-l ajute sa se adapteze. Nu exagerez, dar pentru prima data am vazut o educatoare care era fericita ca a reusit sa-l integreze pe baiatul meu. Acum Didi merge fara probleme, a fost si intr-o excursie singurel, spune si cate ceva in engleza. Asteptam serbarea si speram sa ne tina punga sa putem merge in continuare si in urmatorii doi ani. Si eu am singura nemultumire legata de politica de pret.
Si pe mine m-ar fi ajutat sa platesc mai putin in perioadele cand a lipsit din cauza imbolnavirilor.
Nicolest spune:
Raspund si eu la subiect.
Din cate gradinite am vizitat Olga Gudynn din Cotroceni mi s-a parut cea mai proasta ... acolo nu sunt conditii normale unde ar putea sta un copil 4 ore pe zi sau 8 la program lung deoarece: mirosea cumplit a mucegai, clase foarte mici, curte imcredibil de mica, am intrat sa vizitam gradinita cu pantofii cu care am mers pe strada si mocheta din clase era murdara....
Subliniez m-a dat pe spate mirosul din clase ca sa nu mai zic de inghesuiala.
Initial am fost ca la pomul laudat pentru limba engleza care se preda dupa Cambridge dar mi-am dat seama ca asta de fapt nici nu mai conteaza in primul rand trebuie sa fie curat....ori aici lasa de dorit .... nu mi-am inscris copilul acolo.
Ca sa nu mai zic ca zona e destul de aglomerata .. depinde unde locuiesti.
Cel mai bine e sa vizitezi mai multe gradinite si ai sa vezi ca OG e pe ultimul loc de departe....