Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Buna fetelor ,sa aveti o saptamana minunata si speram ca si vremea se va mai imbunatati pana de Paste ca sa luam cu asalt parcurile .
Andreea ce face Alex ?
Cornelia Laura acum ramane la latitudinea ta unde iti place mai mult si unde e mai aproape ,eu ti-am spus ce am aflat de la educatoarea fiului meu despre cresele Titan 2 si Titan 4.
Va pup ,Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Iar ajunsese subiectul pe pagina 3.
Noi am reusit sa o induplecam pe asistenta-sefa de la Titan II si putem incepe cresa de pe 2 Mai. Am niste emotii de nu va pot spune dar stiu ca alta solutie nu exista. Acum trebuie sa umblam dupa actele necesare de la medicul de familie si servici.
Voi ce mai faceti? Cam liniste pe aici...

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 26+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Vad ca am ramas singurei pe aici. Sper doar ca linistea se datoreaza doar pregatirilor de sarbatori si nu altor probleme.
Noi mai mult in casa din cauza vremii plus ca de ieri Eduard a facut putina febra(38). Inca nu am fost cu el la doactor. Ma gandesc ca a racit chiar in casa, nu s-a mai dat caldura si era chiar racoare mai ales seara si noaptea.
In rest ne pregatim fizic si mai ales sufleteste pentru inceperea cresei.
Eu va urez la toate :
SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI SI MULTA SANATATE! SA VA ADUCA IEPURASUL CADOURILE PE CARE LE DORITI!

PASTE FERICIT
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Hristos a inviat!! Sanatate muuuuuulta la bb bolnavior

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

sarbatori fericite si pline de lumina.hristos a inviat.

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT !
SA AVETI O ZI DE PASTE CAT MAI FRUMOASA!

PASTE FERICIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

HRISTOS A INVIAT !VA UREZ MULTA SANATATE VOUA SI PUILOR VOSTRI ,FERICIRE SI NOROC.
IUSTINA

Mergi la inceput

Mai fetelor dar ce "liniste" e pe aici. Ajunsese subiectul pe pagina 4 la sfarsit.
Noi suntem bine, ieri am stat mult pe afara.
In rest ne pregatim pt inceperea cresei, am obtinut toate actele necesare, ne-a facut bunica si saculet alb pt hainute. Doar cu emotiile stam mai prost.
Dar azi sunt vesela pt ca implinim 3 ani de casatorie...si pentru ca ieri am achizitionat patutul pentru bebe, primul lucru deocamdata si e asa frumossss....si pt ca am intrat in luna a 7-a...
Va pupam pe toti.

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 27+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Waw Cornelia la cat mai multi ani, sa imbatraniti impreuna.
ce sa zic bafta la gradi si cat mai putine lacrimi din partea copilului si a voastra.

Mergi la inceput

andreea, multumim frumos de urari!
Azi e cam urat afara si destul de rece ....deja nu prea mai rabdam sa stam in casa....

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 27+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI

Mergi la inceput