Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 5
Stinu spune:
Buna fetelor !
Cornelia daca mai ai rabdare pana vineri ,ma interesez eu de cresa pentru baietelul tau .De ce vineri ca vreau sa o intreb pe d-na lui Vladut ,sigur trebuie sa stie .
maria2mamiau acum dotare in curte ,jucarii noi si de foarte buna calitate ,eu ma bucur ca am scapat de "resturile "celor vechi care erau un pericol pentru copii.
Andreea imi pare rau ca Alex e bolnavior ,si mi-e mila de el saracutul ca trebuie sa faca injectii .Multa sanatate !
ukibun venit in gasca !
Va pup ,Iusti si puii
uki spune:
Multam fain de primire!
sigur sigur intr-o zi cu soare ne vedem mai multe! abia astept sa bem o bere
(daca nu mai alapteaza nimeni)
cornelia_laura spune:
Stinu, am rabdare cu siguranta(adica oricum mare lucru nu pot face pana atunci). Si iti multumesc frumos pentru ajutor!
Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 25+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
andreea_tx spune:
Cornelia,pai daca ti-a placut la Titan 4 iesi cu ceva la inaintare si du copilu acolo.
noi avem o mamica care a avut copilu la Titan2 si nu prea era multumita,acum cred ca depinde si de copil cum se acomodeaza si cat de rezistent e la boli ca in colectivitate si mai ales asa micuti sigur se imbolnavesc mai des.
roxisialexia spune:
quote:
Originally posted by maria2mami
Fetele imi ce scuze ca am intarziat u nr de tel...dupa ce termin postarea trimit urmatoarelor "doamne si domnisoare":alice2004, cornelialaura, roxi si alexia ...un PM cu nr de ter.
O zi buna va dorim
mmiha
Multumesc mult MAria.
Multa sanatate tie si Alexiei
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
"Lume multa, oameni putini."
cornelia_laura spune:
quote:
Originally posted by andreea_tx
Cornelia,pai daca ti-a placut la Titan 4 iesi cu ceva la inaintare si du copilu acolo.
noi avem o mamica care a avut copilu la Titan2 si nu prea era multumita,acum cred ca depinde si de copil cum se acomodeaza si cat de rezistent e la boli ca in colectivitate si mai ales asa micuti sigur se imbolnavesc mai des.
andreeat & Alex -8 dec.2000
www.ingerifaraaripi.8k.ro
Am iesit deja la inaintare fata de asistenta-sefa, ca initial imi spusese ca nu e nici o sansa pana in toamna. Asa m-a chemat pe 3 Mai, dar sunt curioasa daca isi mai aduce aminte de mine.
Azi ma duc sa vad si cresa Titan II si va spun impresiile.
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
andreea_tx spune:
pai trebuie sa-si aduca aminte si daca nu i-o zici direct sa-i amintesti.
Alex este mai bine astazi nu mai tuseste asa de mult dar continuam cu inj.sa facem cel putin 5 sau 7 zile.
cornelia_laura spune:
Haideti fetelor ca ajunsese subiectul pe pagina 4.
Noi am fost ieri si la cresa Titan II, aceiasi poveste in principiu, doar ca ni s-a promis un raspuns luni sau marti. De placut ne-a placut si aici, personalul e ceva mai amabil.
andreea_tx, ce mai face Alex?
andreea_tx spune:
Alex e bine sper xca mine dim e ultima doza ca are 5 zile de inj.
branula a suportat-o bine si a fost cuminte ca nu a treb schimbata pana acum.
Stinu spune:
Cornelia Laura am intrebat pe mai multa lume si toata lumea mi-a recomandat Titan 4 ,inclusiv o bona de la asta mic de la gradi care a avut 2 baietei de acolo in grija .
Iusti