Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 4
andreea_tx spune:
haideti ca in curand vine caldura si poate ne vedem cu bebicii in IOR.
noi suntem raciti acum deci facem pauza de gradi deocamdata.
Stinu spune:
Mihaela azi cand am fost la gradinita renovau parcul ,puneau jucarii noi din plastic ,foarte frumoase ,asa ca puiuta ta o se bucure mai mult de ele ,pentru noi sunt si prea mici si mai sunt 2 pana la vacanta de vara .Si poate si Ana ca intentionez ca la anul cand va avea 2 ani si 3 luni sa o si dau la gradi .
Iusti
cornelia_laura spune:
Salutare fetelor.
Noi ne-am hotarat sa incercam totusi la cresa, mai ales ca dr mi-a spus clar ca pana la nastere e obligatoriu REPAUSUL. Am vazut azi cresa Titan de la Policlinica, mi-a placut dar trebuie sa revin dupa 1 Mai caci nu mai au locuri momentan. Maine m-as duce si la cresa de la Potcoava, stiti ceva despre ea? Spre care sa ma orientez?
Va pupam pe toate !
Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
maria2mami spune:
Fetele imi ce scuze ca am intarziat u nr de tel...dupa ce termin postarea trimit urmatoarelor "doamne si domnisoare":alice2004, cornelialaura, roxi si alexia ...un PM cu nr de ter.
Ia uitati aici si www.youtube.com/watch?v=-SCDSUm2hVE&feature=Views&page=4&t=t&f=b" target="_blank">aici sa va inveseliti si pe ziua de azi cu toate ca afara e naspa rau.
Iustina sarumana de "informatii"......cand am fost sa o inscriu am observat ca e curtea frumoasa dar nu erau dotati la capitolul asta!
O zi buna va dorim
mmiha
cornelia_laura spune:
quote:
Originally posted by maria2mami
Fetele imi ce scuze ca am intarziat u nr de tel...dupa ce termin postarea trimit urmatoarelor "doamne si domnisoare":alice2004, cornelialaura, roxi si alexia ...un PM cu nr de ter.
Am primit PM, multumesc frumos. Ti-am trimis si eu un PM.
Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 24+
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
maria2mami spune:
Cornelia primit pm.........in leg cu cres de la potcoava...nu stiu ce sa zic......mi-e mi sa parut destul de acra directoarea si sictirita......sincer....nu mi-a placut...acum depide de fiecare
mmiha
uki spune:
Buna la mamici!
ma bag si eu ca musca, asa ca-s fata de "cartier"
eu stau depinde de unde vii si unde vrei s-ajungi: in Ozana, cu iesire spre Trapezului...rondul il facem pe la "politie"
fetituca mea, Mariuca, are 2 ani si 3 luni, nu mai vrea in carut, deci, nu ma pot deplasa prea repede spre IOR, decat cu tramva...ne mai place sa ne jucam intre blocuri acolo la Dumbrava Noua, unde se plateste cablul, e un parculet fain cu tobogan abordabil. apoi mai mergem la Ozana in spate, spre scoala 82...nu stiu exact nr...dar acolo s-a cam aglomerat, is multi copii pe m patrat
deci: Ozana-Trapezului-Macaralei! (e tot Balta Alba), fac parte si eu din gasca?
andreea_tx spune:
sigur ca faci parte Uki,esti de-a noastra.
offf alex al meu a racit urat de tot la plamani si face injectii.
am fost di si i-am pus branula si acum e foarte cumnte de frica sa nu i se miste.
cornelia_laura spune:
uki, bine ai venit alaturi de noi!
andreea, multa sanatate puiului tau!
Vroiam azi sa mai merg in cautare de cresa in cartier dar cu vremea asta...
Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 25+