Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Helou again ! Am cam lipsit la apel in ultimele zile din motive de vreme frumoasa si stat in parc la joaca ! Am reusit sa ajungem si la Titanii, la policlinica, asta pentru ca parculetul nostru de la strandul cara cred ca se "renoveaza", ca au scos toate jucariile si am vazut niste tractorase parcate acolo ! In sfirsit, ca tot ma rugam sa vina cineva sa curete locul cu pricina, numai mizerie era pe jos si toate leaganele erau jupuite si murdare !
Si pe mine ma intereseaza numarul de telefon al agentiei de care vorbiti !
Cornelia, multa sanatate si sa fie bine pina la sfirsit si bebe sa fie ok !
Roxana, bine ai venit si pupici Alexiei ! Unde stai aproape de Titan ?
Tuturor o zi minunata cu mult soare si pupici !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Buna fetelor !
Bun venit roxisialexa sa iti traiasca papusica !
Noi deocamdata nu avem nevoie de bona deoarece eu lucrez acasa spre fericirea mea si a copiiilor .Si asa ca nu stiu ce sfat sa va dau in privinta asta .Si soacra mea are grija de o fetita ,deja e mare acum are 5 ani si 1/2 dar sta cu ea de cand avea 4 luni si o iubeste pe aia mica f mult si cea mica pe ea la fel ,ii zice mamaie .La anul vor sa o dea la scoala si o vor da la Afterschol asa ca de la anul o sa ramana si soacra mea libera .
Va pup si va urez numai bine ,Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Intradevar ca vreu sa am grija de un copil dar vreu pe cineva care sa-l aduca la mine acasa dim si sa-l ia seara sau sa merg eu dim acasa la copil pana la pranz si pe urma sa-l iau la mine acasa ca treb sa-l iau pe al meu de la gradi la pranz.sau sa gasesc un copilas care sa-l iau de la gradi sau cresa seara si sa-l duc acasa,altfel nu pot.

andreeat & Alex -8 dec.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

O zi buna la toata lumnea, chiar daca afara nu e soare.

maria2mami iti multumesc mult, da e oky.Sa iti traiasca puiutul, cat are?

alice2004 multumesc de primire stau la Macaralei, tu? pupici si tie lui Andrei.

Stinu multumesc de urari !!!

Roxana mama Alexiei Maria( 21 octombrie 2005 )

Mergi la inceput

Roxi socrii mei stau pe Macaralei ,la intersectia cu Liviu Rebreanu si eu merg in fiecare zi la ei .Tu pe unde stai ?
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna, buna ... mama, da ce urit si frig s-a facut afara ! Iara nu putem iesi la joaca !
Roxana, eu stau pe theodor pallady, unde sint blocurile de zece etaje, exact unde lucreaza acum tovarasii la linia de tramvai, adica intre statia cu statuia si urmatoarea spre policolor !
M-am procopsit cu o durere nashpa de cap, probabil de la vremea aceasta gri, asa ca o sa am o superzi, hehehe ! Nu mai zic cita treaba am !
Va doresc toate cele bune si ne mai auzim ! Pupici tuturor mamicilor si piticilor !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Alice 2004 si Stinu
Stau la P-ta Trapezului, ( dar nu in piata ....
)
Pupici la fete
si o zi cu soare daca nu azi macar maine !!!!

Roxana mama Alexiei Maria( 21 octombrie 2005 )

Mergi la inceput

Buna la toata lumea !
Nici azi nu e zi de iesit in parc ,e si frig !
Roxi ,socrii mei stau la intersectia cu Liviu Rebreanu ,la Piata 1 decembrie ,in PM -uri ,au jos la parter o farmacie .Si in curand o sa stam noi acolo o perioada de vreo 3,4 luni pana ne mutam la casa speram cat mai repede fiindca nu stiu cum o sa ne obisnuim sa ne treaca tramvaiul pe sub geam !

Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Stinu

Buna la toata lumea !
Roxi ,socrii mei stau la intersectia cu Liviu Rebreanu ,la Piata 1 decembrie ,in PM -uri ,au jos la parter o farmacie .Si in curand o sa stam noi acolo o perioada de vreo 3,4 luni pana ne mutam la casa speram cat mai repede fiindca nu stiu cum o sa ne obisnuim sa ne treaca tramvaiul pe sub geam !

Iusti

Si eu tot prin zona aia, pe 1 Decembrie, la intersectie cu Codrii Neamtului... poate ne vedem intr-o zi.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyanne

quote:
Originally posted by Stinu

Buna la toata lumea !

Iusti

Si eu tot prin zona aia, pe 1 Decembrie, la intersectie cu Codrii Neamtului... poate ne vedem intr-o zi.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Sigur ca da !Dar sa intram in vacanta sau sambata ,duminica !Acum e o mare nebunie pe capul nostru ca facem bagaje ,totul punem in cutii ,genti valize .E o nebunie totala !
Pupici ,Iustina

Mergi la inceput