Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 2
andreea_tx spune:
Misto Mihaela chiar m-am inveselit iar Alex se prapadea si el de ras odata cu acei copilasi.
andreeat & Alex -8 dec.2000
andreea_tx spune:
Mamaaaaa.... ce se pierduse sub.nostru.
ce faceti fetelor ati intrat in astenie de primavara?
andreeat & Alex -8 dec.2000
Ioana81 spune:
Dar chiar ca se pierduse! Ma mai tineti minte? As vrea si eu sa ma vad cu voi intr-o zi cu soare in parc. Eu lucrez acasa si as putea iesi cam oricand. Va pup si va urmaresc!
Ioana 23+ si
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
maria2mami spune:
ce fac fetele???
Cristina??? Iustina???...nimeni?
Sanatate multa
Pupici
...ingerasa mea creata aici SI aici din trecut.....
mmiha
Stinu spune:
quote:Pe aici dar cu vremea asta cui ii mai arde de calculator ?Noi stam in parc mai tot timpul cand nu dormim !
Originally posted by maria2mami
ce fac fetele???
Cristina??? Iustina???...nimeni?
Sanatate multa
Pupici
...ingerasa mea creata aici SI aici din trecut.....
mmiha
Va pup ,Iusti
cornelia_laura spune:
Si noi tot mai mult pe afara. Plus ca eu ma lupt la greu cu niste contractii pacatoase pentru care iau pastile cu pumnul. De abia astept sa nasc sa scap de stresul asta cu nasterea prematura...si abia am implinit azi 24 de sapt.
Bona nu am gasit inca sau ce am gasit nu a corespuns ca varsta/salariu...asa ca inca cautam, daca stiti pe cineva de incredere si in putere astept cu drag sugestiile voastre. Eu tot oscilez intre a continua sa caut bona sau a-l da la cresa pe Eduard desi pediatra ne-a sfatuit sa-l tinem acasa caci ar putea sa-l imbolnaveasca si pe cel mic.
Va pupam pe toate.
Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
maria2mami spune:
Offffff cornelia, ce sa zic, eu nu am avut probleme cu sarcina deloc....cred ca e ingrozitor...sanatate multa va doresc si sa fie bine pana la sfarsit
In legatura cu bona...poti vb cu Andreea_tx, stiu ca ea cauta un bebe (iti pot da nr daca vrei) sau poti incerca, e o firma pentru plasament de bone fata in fata cu liceul de la diham Anghel Saligni .
Cand ies afara cu Maria in fata blocului, sunt 2 tipe super grijulii cu 2 fetite care sunt de acolo trimise....nu stiu, zic si eu, poti incerca.
Daca nu ai timp sa ajungi...ma pot interesa de nr de tel maine de dim cand o duc pe maria afara.
Andreea_tx, e valabil si pt tine. Poti incerca acolo sa te inregistrezi in baza lor de date si iti ofera si garantii sau poti sa vb cu Carmen, bona Anastasiei!
Sanatate multa!
mmiha
roxisialexia spune:
Buna ziua la mamici !!!
Si eu locuiesc aproape de Titan, asa ca ridic mina sus !!!
Ma primiti??
maria2mami si pe mine ma intereseaza despre bona, zici ca vis-a -vis de liceu, e o firma? nu stiu de ea, poti sa imi dai si mie nr. tde tel pe PM, te rog mult.
Cornelia_Laura iti doresc sa duci sarcina pina la termen si sa nasti cu bine, stai linistita si nu te mai supara.Cred ca pediatra ta are dreptate cel putin cat e asa mic bb, eu zic sa te gandesti bine.
pupici la mamici
Roxana mama Alexiei Maria( 21 octombrie 2005 )
maria2mami spune:
Roxana si bb Alexa Maria bine ati venit ...si pe fetita mea o cheama la fel
Maine ma interesez si va trimit numarul, oki?
mmiha
cornelia_laura spune:
maria2mami, multumesc frumos si astept maine sa-mi dai tu nr de telefon.
Roxana, bine ai venit in club si multumesc de urari!
Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard