Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 7
andreea_tx spune:
ba din contra ca e asa de cald acum la pranz.era innourat dim dar acum e asa placut asa ca pe cai si la plimbarici.
andreea_tx spune:
Mamaaaa....ce liniste e pe aici.
week frumos sa aveti si 1 mai muncitoresc cat mai relaxat.
andreea_tx spune:
Haideti fetelor adunarea la o sau cafeluta care v-ati trezit mai tarziu ca eu bantui de la ora 7.
se pare ca ramasei singurica ppe aici.
cornelia_laura spune:
Suntem si noi pe aici, dar in ultima vreme am "vorbit" singuri...
Azi am vrut sa mergem la Gradina Zoologica dar a fost imposibil sa gasim un loc de parcare, era nebunie mare acolo. Asa ca am ajuns tot in Herastrau pana la urma.
Maine incepem cresa, e o zi mare pt noi. Sa ne tineti pumnii sa fie bine ca am niste emotii.........
Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 27+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Stinu spune:
Si eu sunt pe aici ,buna dimineata tuturor !
Din pacate stau prost rau cu timpul .Dar de urmarit va mai urmaresc cand pot.
Cornelia _laura cum e la cresa ?Ce zie mititelul tau ?
Andreea ai auzit de pro vita ,Valea Plopului ?Da-mi un mail sa mai vorbim ,te rog.
Iustina
Stinu spune:
quote:Ok ,te astept .
Originally posted by andreea_tx
Iustina vb diseara pe mes.on-line?
am incercat si acum dar nu erai.
andreeat & Alex -8 dec.2000
www.ingerifaraaripi.8k.ro
Iustina
andreea_tx spune:
Cornelia am citit peripetiile prin care a-ti trecut prima zi de cresa.asa fac toti la inceput poate sa dureze si sapt pana se acomodeaza dar parerea mea este ca nu trebuie sa-l iei prea des la pranz acasa ca sa se obisnuiasca mai ales ca a si papat la pranz.sigur ca te doare sufletul de el dar pana la urma o sa se obisnuiasca.
pentru imunizare eu i-am dat lui alex bronchovaxon si rybomunil.schema de trat o face medicul pediatru.am vazut ca multe mamici de pe forum le-au folosit dar sa stii ca cu toate imunizarile facute tot o sa se imbolnaveasca destul de des mai ales in primul an si mai ales ca l acresa vin copilasi bolnavi cu tratamentul dupa ei pentru ca nu au parintii alta posibilitate sa-i lase cu cineva.
trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare ca sa treci peste toate astea.
cornelia_laura spune:
A trecut si a 2a zi de cresa. Nu a plans cand l-am lasat si peste zi mi-au spus ca a fost mai bine ca ieri. Ei, tot era nitel plans. Insa la pranz nu au reusit sa-l culce asa ca l-am luat acasa si a dormit vreo 3 ore. El inca nu e obisnuit sa doarma cu alte persoane in camera, dar cu18 copii?? Ca de somn ii era somn.
andreea tx, multumim frumos de incurajari! M-am obisnuit deja cu ideea ca va fi mai des bolnavior, macar sa nu fie ceva grav.
Oricum am sa va tin la curent.
Va pup pe toate!
Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 28+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
andreea_tx spune:
Iustina te-am buzzuit aseara dar nu mi-ai raspuns.
Cornelia pana la urma se obisnuieste si cu somnu acolo.daca nu erai acasa sa-l iei la pranz ce faceai?