Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 12
Stinu spune:
Ei cum v-ati distrat ?
Eu m-am simtit foarte bine cu prietenii si familia aseara la Ploiesti ,am stat in curte pana la 3 dimineata , era asa de cald si de frumos .
Va pup si haideti in parc ca a venit vara !!!!
Iustina
andreea_tx spune:
noi am fost in parc astazi si copilu a dat mingea intr-un pom,a ramas acolo si l-am ridicat in brate sa o ia si am ramas intepenita de mijloc de nu ma pot misca .ma aolesc la fiecare miscare.
Stinu spune:
Caldura mare ,fetelor ,caldura mare ,vorba lui Caragiale .
Are dreptate Andreea ,cam slaba miscarea pe aici dar o mai invioram noi .
Andreea cum te mai simti ti-a trecut mijlocul ?
Cornelia Laura ce mai face burtica si puiuil care merge la cresa ,mai plange ?
Iusti
cornelia_laura spune:
Acum m-am intors si eu de la ecografie. Bebe din burtica e foarte bine, are deja cam 1800g si e cu capul in jos.
Azi a fost prima zi in care Eduard nu a mai plans deloc dimineata. Doamne ajuta sa o tina tot asa!!
Va doresc o zi cat mai buna la toate si sa suportati cat mai usor caldura.
Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 31+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Stinu spune:
Cornelia Laura ma bucur ca bebe din burtica e bine si ca Eduard nu mai plange la cresa ,a mers destul de repede inseamna ca e un baietel sociabil si ca d-nele de acolo se poarta frumos cu el.
Tu saraca mai ai ceva de tras cu caldura ,acum cu burtica si apoi cu bebe mic.
Iustina
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor.
Cred ca m-am bucurat ieri prea mult ca nu a mai plans la cresa. Azi iar e acasa cu muci si tuse. Ce ma mira e ca nu face febra. Abia a mers 4 zile si iar avem muci urati.
Va doresc o zi cat mai buna.
Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 31+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard