Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 11
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu sunt super stresata. Dupa ce ne-am chinuit 4 zile cu Eduard racit ca nu vrea sa inghita nici un medicament si e super marait cand nu se simte bine, azi l-am dus la cresa si parca am luat-o de la zero. E adevarat ca a stat 4 zile acasa dar azi a urlat "ca din gura de sarpe" cand am ajuns acolo. Pai daca la fiecare raceala o luam de la capat nu o sa se obisnuiasca niciodata.
andreea, ati inceput gimnastica?
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!
Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 10 luni) si 30+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
andreea_tx spune:
Cornelia am mai amanat un pic gimnastica ca la gradi preg serbare de 1 iunie si sa nu-l incurc incepem dupa aceea ca vine si vacanta.
acum ce mai conteaza doua sapt?
da e greu cu piticu si al meu la fel facea dupa o pauza de boala,plangea ca-n prima zi dar pe urma ii trecea.
maria2mami spune:
bUNA FETELE.....SI NOI NE DUCEM MAINE LA BAZIN.....CINE STIE POATE FACE SI RATUSCA O BAITA
mmiha
andreea_tx spune:
astazi mi-am lasat copilul bazaind la gradi.
oare ce l-o fi apucat? asa ca e sa mai zic de al tau Cornelia ca e inca la inceput.
andreea_tx spune:
la gradi la ficioru meu astazi are loc cerc pedagogic cu insp de la sect 2 si alte educatoare.
al meu copil avea mari emotii dimineata abia astept sa -l iau la pranz sa vad cum s-au descurcat.
haideti bey nu mai povestiti nika? slaba miscare pe aici.
cornelia_laura spune:
Buna dimineata!
Noi l-am dus dimineata pe Eduard la cresa si parca a plans mai putin. Adica l-a luat "doamna" in brate si facea "pa" si se smiorcaia. Ieri mi-au spus ca a mancat bine, a dormit 2 ore jumate si nu a plans deloc peste zi. Insa tusea tot e prezenta si din pacate nu vrea sa inghita nici un fel de sirop. Daca aveti vreo idee in sensul asta o astept cu drag.
andreea, chiar sunt curioasa ce iti va povesti cel mic de azi de la gradi. Vroiam sa te intreb(si sa nu te superi) de ce il iei la pranz acasa? Nu ti-ar fi mai usor sa-l lasi pana la 4.00?
Va pup pe toate si fug la bucatarie ca maine sotul schimba prefixul(30) si am multe de pregatit.
Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 10 luni) si 30+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
andreea_tx spune:
Waw Cornelia sa-ti traiasca barbatelu si petrecere frumoasa.
pai gradi de la diham e de 4 ore .de frica ca n-o sa se obisnuioasca ca era dependent de mine si daca tot stau acasa momentan l-am dus la 4 ore,asta e primul an la el de gradi ca l-am dus la 4 ani si vreo 9 luni.
Stinu spune:
Cornelia laura sotul tau e nascut in aceesi zi cu mine numai ca e diferenta de "fus orar" eu sunt ceva mai batrana ,nu cu mult dar sunt .
Andreea sa sti ca nu am uitat ca trebuie sa ma intalnesc cu tine dar nu am avut timp nici sa mananc zilele astea ,Vlad a fost racit ,l-a durut si burtica ,miercuri am fost la circ cu gradinita ,plus ca stau prost cu somnul ,ma culc numai la ore mici .Cam greu cu scoala la batranete ,frate !
Dar am ramas numai noi trei pe aici ?Cei trei muschetari !
Va pup si va urez un sfarsit de saptamana super !
Iustina
andreea_tx spune:
Iustina sa fii sanatoasa si petrecere frumoasa daca mai ai timp si de asas ceva
Cornelia si tie la fel petrecere frumoasa de ziua sotiorului,si sa-ti traiasca muuulti ani de acum incolo.