Titan, Balta Alba mana sus! ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

mesaj sters de admin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

clauf daca ai promis ca faceti cinste votam.

hai ca azi se anunta o zi mai racoroasa.
diseara mergem la o petrecere de copii,alex abia asteapta.

Cornelia cum e? va mai revaenira-ti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

andreea, multumesc de intrebare. Parca e ceva mai bine ca ieri. Luam(greuuuu de tot) Fluimucil, Panadol, Nurofen, Stodal si seara Sinecod pic pt tuse. Oricum il tin pana luni acasa. Din pacate probabil ca luni o vom lua de la capat cu plansul. Distractie placuta la petrecere!!

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 31+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

ne-am distrat pe cinste aseara.dimineata debia l-am trezit pe alex ca el nu prea e invatat sa piarda noptile si era tare marait iar la gradi a inceput sa bazaie ca el vrea acasa sa doarma.
aiurea parca vad ca pana la pranz ii trece si nu se culca dupa amiaza.

Mergi la inceput

un week frumos si linistit sa aveti.

Mergi la inceput

iar ramasei singura pe aici?

Mergi la inceput

hai ca duc tot eu subectu pe pag 1.

Mergi la inceput

gata m-am suparat.
eu renunt la sub asta ca vad ca eu scriu eu imi raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Nu am mai intrat de mult la subiectul asta....da v-am citit mereu....ce sa fac, daca m-au acaparat total mamicile casnice.

Andreea nu fii suparata, vino innapoi la subiect...acum suntem 2 ....tu intreb si io raspund, si invers

Am o mare problema....am citit cap 1 al subiectului pentru ca nu mai gaseam numarul de tel al gradiniteti nr 216.
Oki, l-am gasit si vreau sa sun sa nu fi luat vreo teapa....ceva....ca m-am uitat de dimineata la stiri...si m-am ingrozit.
Parintii s-au asezat la coada pentru inscrieri de ieri seara de la 5 ....pentru azi!!! Exact ca la starea civila...offff si io cand ziceam ca traim intr-o tara de mare kk nu ma crezut nimeni

Mi-e teama ca nu ia facut dosar/ nu a inscris-o...da cu ce pretext sa sun???

Iustina...Cristinamh...plssss reveniti la subiect...ca pe vremuri

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

of, am revenit...
ce sa fac, m-a pus naiba si m-am cam bagat in multe...
ca sa incep cu inceputu' (subiectului asta, ca se discuta) m-am inscris la scoala de soferi... nu ma intrebati cum ma descurc, ca nenea ala, acceptabil pt neuronul meu care de 3 ani schimba scutece, mi-a zis ca "antitalent" nu sunt, o sa conduc, da' sa am rabdare ca o sa mearga incet...... asa ca, daca vedeti o fata crispata la volan, dacie rosie "TEO", pe la magazinul titan, ca de-acolo ma ia... nu fluierati, sa nu-mi distrageti atentia...

in IOR cam greu sa ajung, ca is 2 pitici, si ala mare oboseste repede, noi stam langa bloc, la locul de joaca... pe lucretiu patrascanu, in fata la liceu, la topoganul verde...
si mor aici, ca-s numai bunicute cu nepotii, si se vaita in gura mare ca uite ce le-au facut copiii, s-au "multiplicat" si a picat greul pe ele .

cornelia, calm cu cresa, asa e la inceput...dar bine macar ca te poti odihni tu nitel! ca nici acasa cu amandoi nu e usor.

andreea, te-am buzuit nitel pe YM... daca ai timp... 2 vorbe...

si, deci, ce mai e nou prin cartier??? in afara de enormitatea aia de "topogano-catzarator" din dreptul casutelor din IOR?? io vreau casutele inapoi, ca prin casute nu trb sa alerg dupa andrei... acum nu-l mai pot lasa singurel, ca mi-e frica sa nu-l impinga astia mai maricei de pe topogan...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput