Suceava!!! (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

esti tare Megbeng. Pai ce faci??Te lasi intimidata ca nu ti-a iesit o data?Incearca pana reusesti . Glumesc... cred ca toate ar trebui sa invatam din patania ta si sa ne lecuim de faze de genul asta. Eu nu am avut pe cine pacali, doar pe prietena mea, dar era putin cam bolnavioara azi asa ca am iertat-o. Voi celelalte ce traznai ati mai facut, sau dupa caz ce vi s-a facut???
Va pe toate.

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaralu13@yahoo.com spune:

Bine ai venit Dandush.Eu am bunici pe Zorilor.Poate ne-am intalnit pe vremea cand erai in Suceava si cand eram pustoaice.Cine stie?
Cat despre doctori,eu merg cu Bia fie la medicul de familie,Dr.Dorin,iar cand nu e , la dr.Murariu,ea fiind sefa sectiei de neonatologie la et.V si e si pediatru.Nu am avut probleme pana acum de genul sa greseasca cu tratamentele si diagnosticele.
Oricum,medicamentele trebuie sa le cumparam,indiferent la ce doctori mergem.
Am vrut azi sa intru la o farmacie sa cumpar ceva pentru expectoratie,ca tot timpul primavara are Bia astfel de probleme si m-am speriat de cozile care erau.Ce-i drept,am fost doar la vreo 5 farmacii,si apoi m-am lasat pagubasa.Nu am putut intra pentru ca oamenii credeau ca vreau sa ma bag in fata si nu m-au crezut pe cuvant ca nu vreau medicamente compensante.Oricum,stai si te intrebi pentru ce platit asa multi bani la CAS si nu beneficiem de nimic?Desi totta lumea spune ca medicamentele pentru copii si batrani sunt gratuite.
Stiti ceva remedii naturale pentru expectoratie?Bia inca nu stie sa scuipe bine si e plina de flegma si tb. sa gasesc o cale sa o elimine.Am incercat cu siropuri,fuimicil,sare pe piept.Doctorii spun ca e posibil sa fie si din cauza unei alergii,dar...
Eu va doresc Week-end placut,atat cat a mai ramas din el.
Oana & Bianca Maria

Mergi la inceput

[navy]Buna Oana! Spune-mi, Bianca a fost (sau mai este ) racita ???Daca DA, poti sa astepti pana ii trece raceala, daca nu, incearca sa vezi la doctor, poate chiar si o raza la plamani nu ar fi rea. Multa sanatate si sa-ti creasca fetita MARE.[/navy]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetelor cochetelor, mi-era dor de voi ! Ieri n-am avut timp sa intru decit pentru citeva minute, si am reusit sa citesc ce-ati mai postat, chiar daca n-am apucat sa deschid gura :)
Ieri vroiam sa o scot un pic la plimbare pe Zamfiruca dar vazind ca sufla vintul m-a apucat asa o lene... n-am mai iesit, in schimb a dat harnicia in mine si am facut smotru prin casa !
Astazi in schimb, ce vreme minunata, am fost la plimbare impreuna cu Buni si acuma am intrat sa va pupacesc pe toate asa mai in fuga, ca am musafiri si tre'sa inchid calculatorul. Noroc ca exista multe retete cu paste si noroc ca am retete de prajituri usor de facut, si de post pe deasupra !
Va doresc o duminica minunata !
Pupici, mici da'multi !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare....ieri la scoala, azi tooooata ziua prin parc am stat...am venit sa pape Bia (a papat tot, tot) si a luat somnic instant...ne gandeam ca apoi mai iesim o tura dar se pare ca ploua......macar de nu s-ar raci vremea...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

quote:
Originally posted by oanaralu13@yahoo.com
Stiti ceva remedii naturale pentru expectoratie?
Oana & Bianca Maria

Sinupret ai incercat? Varianta solutie da rezultate mai bune, desi nici drajeurile nu-s de lepadat mai ales ca poti cumpara si numa juma de cutie E secretolitic, adica dilueaza secretiile respiratorii si ajuta la eliminarea lor, dar si antiviral si imunomodulator. Sanatate!

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Buna Dana Rosu. Am o intrebare pentru tine;sper sa nu te superi in cazul in care te confund sau sunt indiscreta. Ai lucrat cumva la Radio Top91? Sorry again.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

va doresc o saptamana minunata tuturor si sa infloreasca pomii si in suceava cat de curand!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Megbeng...abia acum am vazut ca sunt si eu trecuta pe lista. Merci mult

Va doresc la toate o saptamana cat mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Buna dimineata, fetele!
Abia acum am ajuns si eu la servici, luni dimineata intarzii un pic, vin din Iasi de la prietenul meu.
Duminica am fost la Moldova Mol, s-a deschis, sa stiti ca nimic spectaculos, cel putin pentru mine, incaltamintea este buna, dar scumpica, apoi ne-am plimbat un pic......o bere la o terasa si cam atat.

FLOARE DE COLT, celioscopia am facut-o la spitalul CUZA VODA, pe data de 22 august 2005, eu i-am dat dr. Ono...2.000.000 lei, anestezistului 500.000 lei si la mana dreapta tot 500.000 lei ( la mine a fost dr. Nemescu - un dragut si el ), daca te mai intereseaza ceva ma intrebi.

Sunt cam agitata zilele astea, astept telefonul de la Buc pentru programare, sper sa am noroc si eu si voi, sa ne vedem visul cu ochii.

FELICITARI MAMICILOR, sunt f norocoase!!!

pe toate!

Mergi la inceput