Suceava!!! (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

week-end placut tuturor!
pup you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetelor cochetelorm ce faceti ? Ati iesit azi din casa ? Noi am sos nasul, dar pentru ca ni s-a parut ca bate un pic de vint, ne-am limitat la o tura prin Obcini... ai, ai, ai, ce de-a gropi, gropitze si gropane sint peste tot... si eu care imi promisesem ca n-o sa-mi legan maimutzica-trompetzica Zamfiruca :)

Gyna, mi-ai luat vorba din gura... chiar vroiam si eu sa intren de medici pediatri din Suceava.. si cum se procedeaza ? trebuie dus copilul sau numai inscris? eu deocamdata m-am limitat sa o inscriu la medicul meu de familie

Dandush, welcome ! Si eu am locuit in George Enescu, colt cu Luceafarului, pe Zorilor... poate ne-am intersectat ? :)

meg, buna ideea cu insigna, dar oare s-or mai gasi ?

ce program aveti pentru weekendul acesta ? daca nu s-au inselat meteorologii, se pare ca duminica va fi o vreme numai buna de bintuit prin oras ! eu am hotarit sa fac orice, numai sa nu stau in casa.. ca am un obicei prost, daca stau prea mult timp in casa ma bag in bucatarie si ma apuc de gatit :)

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://community.webshots.com/user/ilincalif
(cit de curind imi completez albumul, o sa fie super, o sa vedeti ce-a crescut stelutza mea de cinema)

"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Dandush, welcome ! Si eu am locuit in George Enescu, colt cu Luceafarului, pe Zorilor... poate ne-am intersectat ? :)
Mai stii???? La cate drumuri la piata am facut pe vremuri.......................se poate.

Cum mai e vremea prin Suceava??? Sper sa aveti parte de o primavara insorita si de o vara mai calduroasa decat cea precedenta.
la toate.
D.

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bine ai venit Dandush...ha...ha....eu stau pe Luceafarului, dar numai de 2 ani...
Despre pediatru: Gyna eu n-am inscris copilul la al meu medic de familie ca el are pe liste numai oameni mari (e un foarte bun dr., un bun diagnostician etc dar n-are nici o treaba cu copii) asa ca am dus-o la dr. Danciu (langa fosta cofetarie Aschiutza, in fostul dispensar) pt ca mi-a fost recomandata si are si specializare de pediatrie...e medic de familie dar are multi copii inscrisi si deci e "mai in tema". Normal, dupa ce ai inscris copilul, cel putin in primul an ar trebui sa te cheme ei (prin tel) la consultatii sau vaccinuri...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Salutari de 1 Aprilie!!! Ati fost pacalite??? Sau macar ati pacalit pe cineva?? Ca eu nici, nici.
In legatura cu medicii, Si ai mei copii sunt inscrisi la medicul meu de fam. Dar de acum inainte se platesc consultatiile(asa am auzit) si la medicul de fam. Deci dupa capul meu, de ce sa mai merg la el doar pt trimitere, cand pot merge direct la cab particular la pediatru?!
Oare de ce medicii pediatri nu inscriu copii la ei? De ce trebuie sa fim inscrisi claie gramada toti de la bebei la varsta a 3 a la acelasi medic?? Cand mergeam asta iarna la cab la medicul de fam era de groaza de la tusitori de 80 ani la mucosi de 3 luni, te duci cu una la medic si vii acasa cu vreo 3. Eu asa am patit , am mers cu cel mic pt un control de rutina(nu prea manca) iar dupa vreo 3 zile febra , tuse si restul.
Asa ca prefer sa merg direct la pediatru la particular(oricum nu-mi trebuie trimitere). Eu merg de obicei la dr. Onica Rodica si sunt multumita, dar cum merg cu 2 odata las 700 000 lei + medicamentele. Oare de ce platim lunar cotizatie CAS daca platim tot medici, medicamente ?? Ca feri Doamne de stat in spital trebuie si acolo de mers cu de toate de la banala vata pana la pernuta ori lenjerie de pat. Mama ce furioasa sunt pe sistemul sanitar?
Stiti pediatri buni dar ieftini???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna fetelor,

Imi bate soarele in geam, oare o fi mai frumos astazi? Ca eu am chef de plimbare dar ar trebui sa fac si putina curatenie sau macar o supica pentru fete. Ana vrea putin la calculator si poate imi fac vant macar sa aspir si sa scot niste haine la uscat.
Astazi sotul meu nu e acasa si trebuie sa ma duc sa inchid eu cainele si nu am mai facut-o pana acum (noaptea sta liber in curte). Sper sa ma asculte.
Mai vorbim.
Sa aveti un weekend insorit.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Eu am fetele inscrise la acelasi medic de familie cu mine si sotul. Dar de muuuulte ori merg la pediatru pentru ca sunt cozi imense la dr familie unde pensionarii stau pentru retete.
Ca pediatru am mers la dr Spanu de cele mai multe ori, doar acum cu Daria cu astmul ei mergem la dr Mocrei (directoarea de la leagan).
Pediatri ieftini si buni habar nu am daca sunt.
Macar buni de ar fi ca ieftin...cand e copilul bolnav nu te mai gandesti la asta.
SI eu daca merg cu amandoua o data ar trebui sa platesc dublu dar nu prea mi s-a intamplat. Oricum ultima data cand am fost la medicul de familie si am cerut o trimitere pentru niste analize pentru ANa nu mi-a dat gratuita si am facut o socoteala ca ma costa 86 RON tot ce mi-a dat sa ii fac, pentru ce sa ma mai duc la medicul de familie atunci?
Apropos, la ce laboaratoare mai faceti voi analize?

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Eu is multumita de Laboratorul doctoritei Varzaru de pe 6 Noiembrie. Mi-am facut si eu si copii si maica-mea acolo. Anul trecut mi-am facut analizele acolo dupa care am mers la Cluj si au iesit la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna suceava!!
ce fac fetele??ce va fac puiutii??
se pare ca azi va fi frumos..si maine la fel..asa ca io va urez wk placut..si plimbare frumoasa...
din pacate ,pt ca locuiesc in burdujeni...nu prea o sa am chef de plimbare pana in oras...duminica de regula la noi e zi de lenevit in pat pana la amiaza...si apoi de facut ceva dulce..gogosele pocorn sau clatite...si ne uitam toata ziua la filme pe dvd...asta facem ,duminica , io si sotul meu...

azi fiind sambata..o sa aspir putin...si pregatesc ceva de papa...uffff ,..mancarea asta ma omora pe mine..nu mai stiu ce sa mai gatesc!!
voi ce faceti bun??

cristina38 multumesc tare mult pt informatiile despre dc. ono , o sa ma programez la el..pt o celioscopie..asta mi-a recomandat chiar el...
as mai vrea sa imi spui ceva...nu stiu cam de cati bani sa ma pregatesc cand merg in iasi..ai putea cristina sa imi spui asa cu aprox.cat costa interventia/??poate stii...

carmensyta..merci pt nr. dc . mihalceanu...pana la urma , dupe cele spuse si de cristina 38 , o sa merg pe mana dc. ono...
tu ce mai faci??

va urez la toate wk placut...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

buna dimineata suceava!!!!

eu azi sunt extrem de harnica..maine vine maam in bucuresti , asa ca pregatesc ceva de mancare mai serios, respectiv: supa de legume, pulpe de pui la cuptor si saleuri cu susan

cat de despre pacaleli..eu, vrand sa i-o coc sotului..mi-am facut-o singura..am vrut, inspirata de o idee de pe forum, de aici, sa colorez laptele din tr-o punga...asa ca am tras niste cerneala intr-o seringa, doar ca atunci cand sa o bag in punga..am facut ce-am facut si m-am improscat din cap pana in picioare cu cerneala mov...pe fata, maini, pe peretii din baie....asa ca sotul s-a tavalit pe jos de ras...si m-a si pedepsit sa strang singura tot dezastrul, daca imi sta capu la prostii :)
va doresc pacaleli reusite!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput