Suceava!!! (5)
Raspunsuri - Pagina 8
DanaRosu spune:
quote:
Originally posted by Dandush
Buna Dana Rosu. Am o intrebare pentru tine;sper sa nu te superi in cazul in care te confund sau sunt indiscreta. Ai lucrat cumva la Radio Top91? Sorry again.
If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.
Da in tinerete
Dana
And, yes, I am a blonde!
floarea de colt spune:
buna suceava!!!
va salut si va urez o sapt.lipsita de evenim.neplacute si plina de lucruri bune!!!
cristina38 multumesc fffff mult pt ca ai fost atat de draguta si mi-ai raspuns..uite o pt tine...si pupici...si bafta multa la bucuresti......tinem pumnii stransi sa fie bine!!1
mi-ai dat o veste buna....nu e chiar asa de scumpa interventia...ma bucur...chiar daca voi da putin mai multi bani anu asta..na..inflatia..bat-o vina!! totusi..nu ma rupe la buzunar...
io...nu stiu ce sa zic...ma dor ff tare sanii...si mii cam foame..imediat dupa ce tocmai am mancat consistent..ce-o mai fi ??
nu prea cred ca o fi ceva cu ochisori..pt ca ...sanii ma dureau inainte cu 4 5 zile de ciclu...numai ca acum ma dor putin mai tare...de prestat am prestat cam in a 5 zi de la ovluatie..si nu prea cred sa fi avut noroc..si totusi...sunt putin stresata ...astept sa vina cm ar trebui sa vina pe 5...daca mai rezist 2 3 zile...
va pup pe toate..si sporuri multe...tineti-mi pumnii...sa fie cu ochisori..si fetele care mergeti pe la biserica...si mai puneti un acatist , o lumanare..ganditi-va si la mine...sa ma ajute Domnul sa am un copilas..
io ma rog seara de seara pt asta...
pozici
Dandush spune:
quote:
Originally posted by DanaRosuquote:
Originally posted by Dandush
Buna Dana Rosu. Am o intrebare pentru tine;sper sa nu te superi in cazul in care te confund sau sunt indiscreta. Ai lucrat cumva la Radio Top91? Sorry again.
Da in tinerete
Dana
And, yes, I am a blonde!
He heeeeeee....Si eu.. Ce mica-i lumea.
carmencyta spune:
floare de colt:iti doresc din suflet sa fie cu ochisori,atat de mult cat imi doresc si mie,numai ca (te rog sa nu te superi pe mine) la 5 zile dupa ovulatie cred ca e cam tarziu,mai ales daca tu stii exact cand ovulezi.la mine e mai dificil,ca nu am ciclu regulat si nu pot stabili cu exactitate data ovulatiei.
oricum,te rog sa nu te superi pe mine si tinem pumnii sa fie bebic.
sa ne tii la curent,poate faci un test.
pupic
floarea de colt spune:
carmencyta draguta de tine..nu ma supar io pt asta!!!si eu cred ca ziua a 5 nu inseamna nimic...asa ca nici nu mi=am pus sperante mari in simptomele astea...atata doar ca sunt putin altfel decat de obicei...
si eu iti doresc un bebic..cat mai repejor..si o sa vina ei anul acesta...i-a sa vezi....
pozici
megbeng spune:
pai vad ca ne-am aducnat o gasca de "aspirante de suceava"..eu sunt in z.25, in prima luna dupa 2 luni de AC..nu-mi pun mari sperante, ca organismul meu in mod clar nu a functionat "CEas" ca inainte...sunt si eu asa nerabdatoare, incat cu greu ma stapanesc...
peste vreo 2-3 zile fac si o BARZA...si daca e negativa..o luam de la capat, ce sa facem?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
oanaralu13@yahoo.com spune:
Buna fetelor.Pe noi era sa ne prinda ploaia cand am venit de la camin,dar noroc ca Bia a dat dovada de cooperare si am fugit putin.
Dandush,intr-adevar a fost racita acum vreo 2 saptamani,dar sa tuseasca asa tarziu nu se explica.
DanaRosu,merci de sugestie.Nu am incercat inca sinupret.
Floare de colt,Carmencyta si Cristina 38 nu disperati.O sa va vedeti visul implinit cat de curand si o sa va tineti ingerasii in brate.
Toate cele bune.
Oana si Bianca Maria
Dandush spune:
OANA, banuiesc ca ai dreptate; nu se explica sa tuseasca dupa 2 saptamani; nu stiu cum e la copiii, cu ai mei nu am patit asa, dar eu de fiecare data cand racesc incep sa tusesc mult mai tarziu. Chiar si acum sunt in situatia asta.
Sper sa-si revina micuta cat mai repede si ai grija cu plamanii.
iliuta spune:
Fetele am postat si eu ieri aici, dar azi nu mi-am mai gasit mesajul.............vreau doar sa va spun ca va pup sucevencele mele, si va doresc o saptamana cat mai buna.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
megbeng spune:
iliuta, ti-am zarit mesajul, dar il postasesi la SUCEAVA 4...dar noi am fost harnicutze si am ajuns la SUCEAVA 5...de aia nu ai vazut mesajul! te asteptam aici in continuare!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)