Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anda, intr-un fel nasol ca ai inceput serviciul, in altul vezi si partea buna. Eu am cam inceput sa innebunesc numai cu copilul asta acasa. Si nici sperante ca in curind voi face altcev nu sint.

Cit despre scutecele de bumbac: am inceput de saptamina asta sa folosesc in mod curent. E foarte bine. Nu stiu ce se gaseste in Romania. Aici sint in principiu trei feluri majore, cu o groaza de variatiuni, depinde de ce fel de material e folosit. Daca sint bine facute nu dau pe-afara; secretul sta in puterea de absorbtie a materialului din care sint facute. Ca sa fie eficiente, cele de bumbac trebuie sa fie facute din mai multe straturi, cel putin 6 in mijloc si 4 pe margini. Mai exista aici si in varianta 4X8X4, dar alea sint prea groase.
Cel mai bun e fleece-ul in combinatie cu material de prosop. Fleec-ul lasa sa treaca umezeala lasind poponetul uscat, iar prosopelul absoarbe lichidul.
Peste oricare dintre ele se pune un chilot impermeabil care sa tina umezeala.
Mai exista un fel care are totul cusut: scutecul absorbant si chilotul impermeabil pe deasupra.
Si ca sa-ti raspun la intrebarea intiala, daca sint bine facute nu exista explozii de kk pentru ca totul e absorbit de material. Sint foarte multumita!
Eu mi-am comandat 36 de scutece din toate cele trei felurile ca sa nu mi se acreasca de unul singur. Cu 36 de scutece pot spala o data la 3 zile.

Daca vrei o idee despre ce se gaseste aici arunca o privire pe www.thebabylane.com sau www.nickisdiapers.com. Cele din Romania banuiesc ca sint "prefolds." Dar s-ar putea ca sistemul de-acolo sa fie total diferit de ce e aici.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Am facut baita, am ras 2 titi si un bibi cu laptic, am ragait si acum visam ingerasi!
Stiu ca unele dintre voi le preparati lapticul la bebei cu apa minerala. De care folositi? Ce marca? Nu sunt probleme cu mineralele din apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

[quote]Originally posted by canuta-om-sucit

Silvia nu o critic pe mamica, absolut deloc. Numai ca incercam sa demonstrez ceva, anume ca starea noastra se transmite la copii si ca noi trebuie sa fim stapane pe noi.

Aici ma refer stric la pasajul relatat in mesaj.

Pana la urma stiti cum e "Cate marii, atatea palarii."

Despre diversificarea de pe timpul lui Ceausescu, a fost ok la momentul respectiv, asa cum noua ni se pare acum o maaaareee timpenie, asa o sa li se para nurorilor noastre sau ginerilor nostri despre diversificarea de acum. Asa cum toate am fost infasate, stranse de nu mai puteam si acum le punem scutec de unica folosinta din prima zi. Dar iata ca nu a murit nimeni, suntem femei in toata firea, frummoase, destepte,sanatoase, realizate si cu nishte copii minunati.Lumea evoulueaza.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Catutza, ba da, asa ar fi fost normal, insa din cauza "iubitei" mele soacre, vaccinul de la 2 luni a fost intarziat cu 17 zile, asa ca acum vaccinul de 4 luni il facem la 17 zile dupa.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello iar in miez de noapte, tot in asteptarea telefonului lui Adila de prin strainataturi...

Sa ma laud: si noi ne-am intors azi prima oara de pe spate pe burta, pe blatul de bucatarie, la baita. In patut ne mai iesise manevra, dar pe suprafata perfect plana, nu. Deci, Dordia, felicitari si tie! Ma rog, lui stefanutz, de fapt!

Gogolos- noi am inceput diversificarea la 4 luni si aproape 3 saptamani! Cu suc de mar. Amu suntem la 30 ml si ramanem asa pina sambata viitoare!

Fetelor cu scutecele de bumbac, luminati-ma si pe mine, biata nestiutoare: care-i treaba cu ele? De ce le preferati voi? Ca io asa te tare binecuvantez la fiecare schimbat de plod pe ala care a facut pampersii, incat zau ca nu pot pricepe cum cineva in mod voluntar isi complica viata cu spalat de scutece pline de kk si pipi? Please, , sa nu mor proasta!

Lavi- cu varza e ca si cu celelalte alimente asa zis interzise: daca le accepta puiul, e ok. Io am papat varza in sarmale, ba chiar si ciorba de varza si culmea, nu a avut nimik pitica!

Anda77- nasol la serviciu! trebe cumva s-o educi si pe tanti babeta, sa se mai spele, daca zici ca e chiar asa de ingalata!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Fetelor calatorete, io de Pasti merg la Bistritza - 430 km. A mai mers careva dintre voi asa de departe? Cum a fost cu drumul? Pauzele mici si dese, cheia marilor succese?

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cred ca nu mai e nimeni pe aici... in afara de mine care am buctat-o! I-am dat sa suga pe la 23.30 si n-a adormit. Contrar obiceiului - agitata foc. Nu plangacioasa. Cand colo, pe la 12 a facut kk. Nu facuse toata ziua. Cum o sa o culc eu acuma? Ca de obicei o culc cu titilina. Acu are chef de pupat, ras si dragalit.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Noki noi de Pasti mergem la Alba - 375km. Ne incurajam reciproc

Mergi la inceput

Lavi - azi e conjuratie. Io dupa ce ama adormit-o - la titzi-bibe - pe la 22.15, s-a trezit prima oara in viata ei, al o ora, la 23, urland. Eram la PC si era sa cad de pe scaun cand am auzit trambitza! Dar cred ca a avut un cosmar, ca am luat-o ijn brate, am plimbat-o 2 minute si nani la loc!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Paradoxul alaptatului - a avut ce sa suga si acum asa ca am pus-o in pat. Daca nu funct...
Noki tu cum mai stai cu lapticul? Eu am eradicat bibe si am impresia ca mi-am revenit. Avem 6-7 mese pe zi dar nu ma deranjeaza.

Mergi la inceput