Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

Am pus poze noi in album,daca vreti sa ne vedeti
Anda imi pare rau ca treb da te duci la serv!!!!!!!!!!!!!!multa sanatate lui nichita

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Fetelor, voi ati inceput chiar toate diversificarea de la 3 luni? Ca eu nu stiu daca sa incep sau nu.... Pe de o parte as dori sa incep, ca am impresia ca in curand nu o sa ne mai ajunga ratia de lapte de la o masa, dar pe de alta parte nici nu vreau sa incep sa ii suprasolicit stomacelul. Stiu ca azi nu mai se incepe diversificarea ca pe vremea raposatului (am auzit niste povesti de ti se scoala parul in cap, cu mamici care in plina glorie comunista si-au hranit copii cu mar ras si biscuiti sau covrigi de la cateva zile dupa nastere!!! Stiu ca se incepea diversificarea de la 6 saptamani dar totusi.... nu trebuie sa ai scoala sa iti dai seama ca stomacul copilului tau nu poate face fata la alimente solide la varsta de o saptamana!)In fine, mai pe scurt: ati inceput diversificarea mai tarziu de 3 luni careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

helau
am pus niste pozne de azi in comun, cu titlul "gruparea terorista 14 noiembrie" - am facut alt album, ca se umbla greu prin vechiul cu intalneli.
inca mai pun poze, da' merge greuuuuuu incarcatu'.
jucarica n-am gasit-o :( si imi pare rau, ca era prima jucarica a lu fi-miu, cadou de la tati... eh, e, de asemenea, si prima jucarie pierduta
mama... dupa ce ieri mi-a dormit puiu de la 7 seara la 9 dimineata (cu pauza le 5 dimi pt. reincarcat rezervorul) azi a mancat non-stop. a avut o foameeeeee...
lavi, a fost o zi suuuuuuuuuper. pacat ca n-ai venit

c & andrei-ardei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Ah, am uitat sa "raportez": bebe al meu e un smecher mare, rade in hohote toata ziua, chiuie, e cuminte de nici nu stiu ca il am in casa ( e drept ca il iau in brate toata ziua, dar asta o fac pentru ca il iubesc si vreau sa se simta protejat si iubit), ce mai, e un scump! Asa copii sa tot faci! Imi doarme noaptea 8 ore de vreo luna si ceva, da toata ziua din maini si din picioare, rade la toata lumea, e un copil foarte iubit, mai ales de mama lui! El a fost mereu un copil cuminte si calm, se mai agita cand mai venea lumea in vizita (singurele dati cand il apuca vomatul din senin) mai ales daca persoanele respective nu erau neaparat incarcate cu energie pozitiva (din pacate am si asemenea persoane in jurul nostru).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

gogolos, eu m-am gandit sa incep diversificarea la 4 luni si 10 zile. i-am dat suc de porto 3 lg timp de 2 zile, si-a doua zi a fost cam marait si cu caca molut. am sunat dra care mi-a zis ca m-am grabit si sa ma astept. asa ca mai astept pana la 5 luni.
si noi suntem scumpici, cumintei si iubitei. ei, o mai luam pe aratura din cand in cand, dar partea buna e ca nu mi s-a intamplat sa plamga fara motiv, fara sa stiu ce are si ce sa-i fac. de obicei: papa, nani, cam astea.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

comoara lu' mama la 4 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ela27Oana superba Daria!!!Sa-ti traiasca!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La noi a venit preotul in seara asta sa facem festanie la casa, ca cica in luna martie e bine sa faci.Asta mica dormea si chiar i-mi era teama ca se va speria cand se trezeste,dar ea a inceput sa zambeasca asa in coltul gurii,smechereste...ma bucur ca am reusit sa facem ca e bine pentru casa si pentru noi.

Anda , i-mi pare rau pentru ca ai inceput munca,eu ma gandesc cu groaza la momentul ala,bine ca mai e pana atunci...

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

bb_alinus checul tau e in cuptor!!!

Si eu ca si Ilenuta, ma laud ca m-am linistit cu lapticul. Am impresia ca am lapte suficient, sanii se umplu bine intre supturi. Daca suge mai putin la o masa (si moftureste) ii mai dau dupa vreo 10 minute. daca nici atunci nu vrea ii dau masa urmatoare mai repede, la vreo 2h.

Mi-e atat de drag sa o alaptez si imi place atat de mult!!! Cum papa ea constiincioasa si cuminte. Bine, atunci cand nu face fite. Si cand ma uit la ea la falcute si pulpite si pernute de la degetele si la ce culoare are in obrajori imi zic ca totusi e un bb la care ii merge bine.

Acum citesc din urma si pe masura ce citesc va si raspund:

Gandacel probabil tu nu ai prins tot contextul. Nati a luat 320g in luna a 5-a, care a fost de 28 de zile adica fix 4 saptamani. Dintre care in doua saptamani a avut bronsiolita: a crescut un pic, apoi a scazut 140g si apoi le-a recuperat. Sold in cele doua saptamani: +30g. Asta inseamna ca in celelalte 2 a luat 290g. Daca nu ar fi avut bronsiolita si sa zicem ar fi luat si in acele 2 saptamani 290g ar fi avut un total de 580 - f bun pt luna a 5-a, cand trebuie sa ia 5-600 g. De-asta nu ma ingrijorez f f tare, pt ca in saptamanile in care a fost sanatoasa a luat cat trebuia. Ar fi fost bine daca ar fi si recuperat intarzierea, da' acuma...

Merg sa scot checul.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

S-a cam lipit checul de fundul tavii si l-am cam rupt cand l-am scos.

Ilenuta da, am scapat de completare. Ultima i-am dat-o acum vreo 3 zile, 60 ml seara. Total i-am dat in 4 seri: 90-60-60-60 in ultima saptamana.

Mandy ai incercat mers in zig-zag cu caruciorul, schimbari de ritm, leganat doar pe rotile din spate?

Joy stai linistita ca nici Nati nu prea doarme in carucior decat daca se misca.

mara n-avem voie varza de nici o culoare.

ioana de-aia nu ma agit eu acum prea tare cu slabitul desi nu-mi place de mine cum sunt. Dar mai bine mai investesc in niste haine mai largute in care sa arat decent - niste blugi, etc. ca doar toata ziua bat parcurile. Timp sa am sa merg sa-mi caut!

felicia din ce am citit eu prin carti diareea n-are legatura cu dintii, e numai o credinta populara. Acuma..

mandy branza de vaci poate sa astepte hat-hat pt ca dpdv nutritional nu aduce nimic nou copilului care oricum mananca lapte. Banana dupa unii autori e alergena (repet a mia oara chestia asta, promit ca ultima). Eu i-as da mar cu cereale. Dar eu o sa-i incep cerealele dupa 6 luni.

Am vazut cereale orez+porumb+tapioca - Nesle fara zahar, fara lapte, toate 3 fara gluten. Nici Milupa nu au zahar si exista si Milupa fara lapte. Trebuie cautat.

Dordia felcitari pt intors! Si Nati cand s-a intors de pe spate pe burta era tare contrariata!

anda ce bine ca nu are poetul probleme cu multitudinea de rinichi!!!

Gogolos eu acum ma socotesc cu diversificarea si ieri a facut 5 luni. Mai sunt mamici care vor sa o inceapa de la 5-6 luni: Cristinamh, Lordra, Bic... majoritatea pe aici au inceput-o de la 4 luni.

corap si mie mi-a parut rau cand am vazut ca vremea s-a indreptat. dar am bantuit pe la mine prin cartier si apoi, runda a 2-a cu Nati plus Silvia 2h in parc.

Gata cu forumizatul, trebuie sa imbaiez pui mare.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Silvia nu o critic pe mamica, absolut deloc. Numai ca incercam sa demonstrez ceva, anume ca starea noastra se transmite la copii si ca noi trebuie sa fim stapane pe noi.

Cat despre sfaturile pe care i le puteam eu da acelei mamici, draga Silvia nu am facut-o din simplul motiv ca acea femeie se crede buricul pamantului si ea le stie pe toate, de asta nici nu m-am obosit, fiecare face fix ce il taie capul.

Asa, ca un mic off topic acum, nu trebuie sa ai prea multa minte ca sa iti dai seama ca daca iti invarti copilul pe toate partile iti va vomita, uneori chiar cu jet.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput