Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Laviutz- mi-am mai revenit, dar nu pot renunta la bibe de seara dupa baitza - dupa titzi papa si cam 100, ieri record- 130 ml de Bebelac! Daca nu i-as da, nu ar cere, dar nu mi-ar lua in greutate! Si-asa, mi-e groaza iar de cantarul de duminica! Tot mi se pare ca nu i-au revenit sunculitzele! La noi nu merge cu papt asa de des. Am incercat o data sa-i dau la 3 ore si a tot vomitat apoi. Era clar ca i s-a dat peste cap burtica. plus ca ea NU plange se foamete. Noi papam amu 5 mese pe zi: 4-4.30, 10, 14, 18, 22. lapticul meu ziua, doar seara completare bibe Io zic ca e ok, Alaptata exclusiv 4 luni si 3 sapt, deci muuuult peste mami a mea!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mai bantui si eu pe aici dar nu am mai intrat ca nu prea aveam ce sa spun! Adica as fi gasit eu dar sincer nu am prea avut chef!
Sper sa recuperez, poate maine!
Acuma doar 2 vorbe:
Madau ce Mirunica frumoasa ai!!! si bravo pt site, mi-a placut foarte mult, poate o sa copiez si eu un pic ideea pt un viitor site in romaneste pt Amalia. Sper sa nu te superi!

Ela, am vazut pozicile cu Dariuta si e o scumpa!!!

Lavi, cum domle sa ti se prinda checul la cat ulei se pune in reteta??? Eu sincer folosesc la toate tavile mele doar hartie speciala ( nu stiu cum i se zice in ro, in fr: papier cuisson) care inlocuieste unsul cu unt si faina, insa asta doar pt ca mi-e lene sa ma complic! Am insa colege de servici care il fac cu uns tava si nu am auzit sa se fi lipit. Desole!

Gogolos, cum adica toate am inceput diversificarea la 3 luni??? Eu zic ca suntem un grup de mamici care nu ne-am grabit, adica multe am asteptat cel putin 4 luni, nu? Uite noi avem 4 luni jumate si nu am inceput! Pediatra vrea la 6 luni, eu vreau de maine . In concluzie, mai astept vreo 2 sapt!
Totusi missa mea e o mancacioasa, de cand i-am introdus bibe a inceput sa ia bine in greutate, azi chiar am cantarit-o de curiozitate si mi-a luat in ultimele 5 zile 250g!! Cu toate astea, are fixurile ei, adica sa manance la 3 si la 6 dimi, desi la masa de la 23 mananca bine .

Hai ca cica scriu doar 2 vorbe....luuuuuuuungi!!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, si eu ca si bb_Alinus, nu am prea multe de zis. Am vrut doar sa va anunt ca i-a venit azi pasaportul Riannei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata,mamici si bebici!
Bai,fratilor,aseara,pe la 7 juma',l-a apucat pe Stefanel un plans isteric,cu tipete,urlete,i-am dat cateva palmute pe obrajori sa iasa din starea aia,nu,stati asha,ca nu e bine palmutze,suna prea monstruos,il frecam pe obrajori sa-si revina,l-am luat pe verticala-nimic,in brate-nimik,i-am dat drumul scutecului-nimic,a plans asha o ora aproape,ceva infernal,cum n-a mai plans el,heheee...cre'ca-i a III-a oara cand plange asha.Eu banui 3 motive:
1.dupa 2 sapt de mar,ieri a fost prima oara pentru morcovel,si nu i-am doat doar 5-10 ml,ci am stors 2 mere si-un morcovel,si din amestecul asta i-am dat 50 ml;
2.vremea:s-a skimbat vremea,si presiunea a scazut f mult,si ei sunt f.meteo-sensibili;
3.ultima masutza a fost la 4.30 PM,si el la 8 PM,inca nu dormea,el,care e-nvatat sa doarma la 2 ore juma dupa fiecare masa.

Asha ca Lavi si Noki,s-ar putea de la vreme ca bebitzele sa fie mai maraite seara,kiar daca erau papate!

Gogolosh,mama,tu-ntrebasi de apica?
Eu fol.Izvorul Alb,ca spune pe ea apa oligominerala,deci are mai putine minerale...cat despre minerale,singura apa care nu le contine ar fi apa distilata,si nu e cazul!

Catutza,f bine te-ai gandit la sfestania casei,o sa vezi ca bebelina o sa a fie si mai cumintica de-acu-ncolo!

Lavi,si fetele celelalte amatoare de IOR:ne-asteapta muuuuuuuuuulte luni cu soare de-acu-ncolo,asha ca...nu scapati de o mega-ntalnire cu bebici si mamici!I-am aratat pozele cu carucioarele aliniate lu'nashu',si s-a pus pe ras:a zis ca facem bebdrom.

Pupiciuti.
Dienutza,am uitat sa-ti spun de-atunci:ai niste oki superbi,si-ti sta bine asha!asha ca lasa matzaielile,etc...etc...

Mergi la inceput

e vorba de dienutza-dordia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

La multi ani, Lordra! Sa-ti traiasca Dara-ti, sa fie sanatoasa, vesela si sa-ti aduca multe bucurii!

Felicitari, Meems, pentru pasaportul Craciunitei!

Apropos de retete, de abia astept sa incerc minunatia aia de drob al lui lavi02! Imi plac ciupercile la nebunie si, cel mai mult, imi plac alea facute pe plita, cu putin unt, sare si piper .

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Gabitza,cum te mai simti,esti mai bine?
Ai reusit sa dormi mai mult?
asteptam vesti bune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata!

Nu stiu ce conspiratie s-a format intre bebici, deoarece nici Victor nua dormit ultimele 2 seri.Acum 2 nopti a adormit la 9 pm , s-a trezit sa manance la 2 am si nu a mai adormit!

Acu', tot ce stiu eu este ca m-am dus la el din ora in ora pana dimineata si el nu dormea!Dar din fericire nu a fost f marait si a dormit ziua!

Asta noapte s-a trezit la 2 am sa pape,apoi la 5, a mancat un pic asa, un aperitiv sa zic, si nu cred ca a mai dormit pana la 7 cand l-am auzit eu vorbind.Acu' iara nu stiu daca a dormit sau nu deoarece in rastimpul asta a eu am dormit dusa!

O fi de la eclipsa, de la vreme, de la presiune, nu stiu , dar eu ma bucur ca suge des pentru ca stimuleaza bine sanii!

Lavi ma bucur ca nu mai dai completare!

Asa cum am spus eu cred ca dupa 6 luni incep diversificarea-Sa ma tina Dumnezeu cu lapticul!

acu suge si e pe jumatate adormit!

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

La multe luni si ani, bebeilor de azi!!

Lavi, mersi pentru informatie!
Bb a mea face la fel:daca nu reusesc sa o adorm la san e vai si amr dupa. De cateva zile e maraita seara inainte de culcare.Baita noi o facem pe la 6 seara asa incat mai prinde un somn imainte da somnul de noapte. cum se trezestse dupa o ora de somn, se freaca la ochi si incepe sa planga.

Gogolos, nici noi nu am inceput diversificarea.Inca suntem pe laptic de mami.

mara si flavi(7dec)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza mamici!
Apar si eu dupa luunnggaaa vreme de intrat de despre copii,imi lipsesc discutiile cu voi..mi-e tare dor sa mai stau ca alta data la povesti..dar de acasa dureaza foarte foarte mult sa ma loghez...si micutza mea cam are un program incat nu ma prea lasa sa fac mai nimic.
Noi suntem relativ bie..zic relativ ca in ultimile 2-3 saptamni nu prea a luat in greutate...de mcat eu zic ca papa bine...dar e mai zvapaiata din fire ...Cu somnul nu prea stam bine..are nopti cand doarme 3-4 ore si dupa aia are chef de povesti...ea vrea sa povesteasca non stop..+
Hop ca s/a trezit si trebuie sa fug la ea...
Ma bucur ca nu m-ati uitat si sa stit ca mi-e atre tare dor de voi.
Va pupic pe toate

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput