Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Silvia, deci te-ai apucat de plagiat, iti dau bataita la fund . Ideea e ca imi prinde bine orice sfat, orice idee...in orice caz acum dupa aproape o luna de la noul program situatia e considerabil ameliorata. Mai sunt si mici "accidente" ca cel de azi noapte sau somnul de 30 minute dar lucram pe ele.

Aura, intr-adevar starea de spirit a mamei se transmite bbului. Si eu am avut perioade in care simteam ca o iau razna, dar cum spuneam de cand cu noul program e mai bine sunt si eu mult mai calma. La noi insa nu prea tine povestitul la bb, explicatul stii tu. Nu stiu de ce sau nu stiu unde am gresit si cum?! Sper sa isi revina pana la urma Bin Ladenul lui mama.

Fetelor eu as vrea sa continui diversificarea si in consecinta am sunat-o pe celebra mea pediatra care mi-a spus ca pot sa incep cu pireut din morcov si apoi patrunjel la masa de la ora 14, cate 10 ml apoi mai mult pana ce inlocuiesc masa de lapte de tot. Intrebarea e cat de "gros" trebuie sa fie pireul asta?
Mi-a spus ca apoi pot sa introduc marul ras cu banana?? sau cu branzica da' nu mi=a spus la care masa. Si nu mi=a spus nici de cereale, n-ar fi mai bine mar ras cu cereale decat cu banane? Astept idei, opinii, pareri, please.

Felicia, si Kriszti e mai agitat dupa ora 17. E agitat el de felul lui dar dupa 17 mai mult. O fi de la oboseala acumulata in timpul zilei.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Mai Aura,acu'ce sa-ti zic cu mama aia care nu prea se pricepea!
Eu ma vad acu 2-3 luni,cand asha ERAM SI EU...n-o blama,si nu rade de ea,sau de situatia bebelusului,ar fi fost mai fain sa-i arati tu sa n-o mai agite si s-o stimuleze asha...nici ea saraca nu vrea sa fie asha,dar na,asha e in prima luna,avem propriile noastre stangacii,eu una mi le recunosc;kiar in parc,ieri,cand ne-am intalnit cu fetele,eu inca il mai tineam pe Stefanel cu o mana sub fund,si cu una tinandu-i caputzu',kiar daca el si-l tzine-si m-au invatat sa nu-i mai tin capul,ci sa-l sprijin cu o mana de sub-brat!
Dar,cu stangacia mamicilor incepatoare-nu sunt de acord sa facem caz de ea,nu stiu,sper sa nu sune a spirit de fronda mesajul asta,ca nu e...ai inteles tu sper unde "bat"...
Morala e:sa fim mai pacifiste cu mamicile mai stangacele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Mi s-a intors baiatul in tzarc prima oara de pe spate pe burta dupa ce s-a chinuit vreo 10 min. Apoi cand s-a trezit pe burta l-a apucat plansul si cand l-am luat sa-l pup si sa-l felicit si sa-l iubesc am vazut ca era ud fleascxa de transpiratie!!!! S-a chinuit mititelul ceva!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

La multi ani, copilasi dragalasi si mamici scumpici!

Felicitari, Dordia, pentru Stefanutu-Dragutu!

Azi am bantuit si noi pe dupa blocuri, ca tare ne-a fost lene pana-n IOR. Noua se pare ca ne iese un dintos, punctul ala alb de-l avea a aparut mult mai pregnant azi.
Si Mamaruta e maraita dupa-amiaza, pana isi incepe somnul de frumusete.
Am fost ieri la pediatru si ne-a cantarit si masurat "oficial":6.800 gr si 62 cm.
Astea-s ultimele niuzuri.

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

paulape mine m-ar tenta o tovarasa de parc!in ce zona stai si pe unde te plimbi?

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Felicia, haioase pozele postate de tine. Noki, mama, suntem surori de cruce - si eu sunt innebunita dupa pufarini! De-abia astept sa ajung in tara sa bag o tura de pufarini din-aia adevarati, ca pe-aici gasesc numai "imitatii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

SALUTARE
Azi am trecut pe milu 2 treptat,si vad ca mandra mea si-a marit distanta intre mese,de la 2.30 -la 3-3.30,dar mananca tot aceeasi cantitate ,adica 130 ml nimic mai mult,ca nu vor muschii ei
cred ca este mai consistent

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Canuta , nu te-am confundat! Nu a facut Dimitrie 4 luni? Nu trebuie sa-i faci vaccin? Sau i l-ai facut?

Raluca , multumesc inca odata pentru pungi, sunt datoare de cinste . Poate vineri daca e frumos afara vin cu Mihai si cu Bianca in parc la tine sa vedem si noi cum e ca nu am fost niciodata. In IOR nu cred ca mai ajungem curand doar noi doua ca ne e greu cu marsupiul si sta si fata incomod iar carutul e greu si nu stiu daca ma ajuta cineva cu el in mijloacele de transport in comun,asa ca...

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

N-ai pentru ce, Catutza! Oricand vrei!

Raluca si bb Maria (0.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bai, la serviciu e naaaashpa. adica se munceste...si cand am venit acasa poetu' meu mirosea ca bona, adica asa, mai nasol, nu ca mine..

of, mai joy, ce te mai chinuiesti si tu...piticul tau n-are si el nici un mini-semi-program, ceva? ca eu asa inteleg, ca e cam haotic. poate l-ar ajuta sa incerci sa-i faci un oarecare program. daca reusesti sa-i faci prg. cu mesele, isi face el si celelalte. stiu ca e mai greu sa faci asta cand alaptezi, nu e ca la lapte praf, dar incearca macar. mititelul e suparat rau cu ceva daca e asa plangacios. pupici de la noi

sper sa nu mi se duca pe apa sambetei regimul meu. mananca astia la serviciu ca spartii, comanda mancare intruna si eu nu ma pot abtine daca vad si-mi miroase

urina lui poetu' e "bine", asa a zis dr. prin telefon. nu mi-a dat amanunte acu' merg pe mana lui, daca zice ca e bine, inseamna ca rinichii se adapteaza acolo, nu deranjeaza numarul lor.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput