Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Acum am gasit si eu timp sa intru. Bebele meu doarme, i-am facut baitza si sper sa nu se trezeasca pana la 1. Azi mi-a facut niste crize de colici (obisnuitele crize de la ora 17), m-a innebunit de cap.
Eu ii dau Bonnisan la fiecare masa, dar 5 picaturi, poate trebuie sa maresc doza. De facut kka, o data la 3 zile face singura, in rest doar cu supozitor sau termometru, desi i-am dat ceai de musetel in prostie. Acum am trecut din nou pe Baby Calm, macar o ajuta la colici. Maine facem vaccinul , cred ca ma duc sa ma ascund si o las pe mama, macar sa o urasca pe ea
Ati vazut eclipsa? Eu n-am avut ochelari speciali, dar m-am uitat prin 2 dischete de calculator (le-am detasat in partea de sus) si s-a vazut super!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Moni , Ghita bouncer, Ghita responsabil cu mersul caruselului... saracu' Ghita cred ca e.

Papucei- mapucei.. ce au avut in cap aia care ti i-au dat? I-or fi avut si eu pe-acasa primiti de la altii

Si eu am primit niste oribilitati... cica mai mari mai pt 6-7 luni ca d-astea mici s-au gandit ca imi aduc toti. Culmea e ca mi le-au adus de iarna...deci la vara cand vor fi 40 de grade il imbrac pe Nicolas cu costum de iarna si cu trening.Oricum sunt oribile si nepurtabile mi-e rusine sa le dau si unor amarati sa nu zica cumva ca ii iau la misto.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ioana ... heheh ... te astept cu CV-ul ginericului Masina, vila ceva ai pregatit ?
Razvanelul

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Dana e o dulce Roxanica. Cand vad la tine 7 sapt.. eu parca am si uitat.. mi se pare ca a trecut asa mult timp... mai am o sapt si facem 4 luni.
Multumim ca te ocupi de site. O sa trimit si eu poza de la botez.. sa vad la care ma hotarasc.

Ingrid mareste doza la Bonissan eu ii dadeam 15 picaturi... si era super bine.

Noapte buna Silvi!

MONI - merci de aprecieri! Asta e.. toata lumea zice ca seamana cu Robert... per ansamblu asa este... pe bucatele se gasesc elementele mele insa.Pana la urma m-am convins ca seamana cu amandoi. Oricum nu-i bai ca seamana cu Robert ca doar d-aia l-am luat de barbat si am facut copil cu el... ca mi-a placut de el.
Felicitari lui Ghita ca e un tata model care adoarme repede copila. Spor la muls sa ne raportezi productia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Apropo de cutele Dianei,va imaginati la cat de des face kk ce inseamna pana le curatz ????? Si mai da si non-stop din picioare

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Deja negociati zesterea? Bravos gagici!
Deea stii ceva de Ralu si de Anastasia ca de cateva zile nu mai avem vesti. Ce-o face nora-mea?Papa Beba?

Mergi la inceput

Moni bag-o la dush.
Deea am uitat sa te intreb.. ce mai face "pensula"? Ai mai luat-o cu tine la cursuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Abia acum am vazut tot ce s-a scris ieri pe forum si trebuie sa mai completez ceva :
Teolinda referitor la nume, sotul meu a ales numele de Alain iar eu l-am ales pe cel de Nicolas pentru ca imi place f mul Sf Nicolae si vroiam sa-l sarbatorim pe bb in acea zi.Dar noi ii spunem Alain acum iar cand e mare o sa-si aleaga el ce prenume vrea.
Tatiana noi locuim in Mihai Viteazu, la Stanca n-am stat decat 4 zile dar mi-au ajuns, mai bine mai nasteam o data si veneam acasa.
Ioana T am zis ca nu mi-a placut in spital pentru ca in acea perioada erau 30 de grade in salon, unde ii tineam si pe bebelasi si bebelasii erau infofoliti cu hainutele de la ei si infasati in paturici, ca micutul Alain s-a supraincalzit intr-o seara si plangea de a trezit toata Stanca ( de fapt asa facea in fiecare seara si de foame si de caldura). Plus ca si unele asistente de la nou nascuti lasau de dorit...in fine a fost ok dar nu am ramas cu o impresie prea buna.

Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Sa vezi ce tata model scot din el dupa ce ma intorc la serviciu si ramane el acasa! Si nici nu-i trebuiau copii
Acum seara a luat caruselul in mana si s-a facut el suport, ca Diana ramasese in pat cand am schimbat-o! Pacat ca nu i-am facut o poza cu titlul " ce-am fost si ce-am ajuns"

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Si sotul meu vroia ca bebele nostru sa aiba ochii de la mine, albastri, sa semene cu Alain Delon. Noi i-am pus Nicolas pt ca ni l-a adus Mos Nicolae mai devreme , defapt trebuia sa il cheme Stefan.

Mergi la inceput