Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Seara buna fetelor!
Nu am intrat azi ca am avut musafiri...a venit saraca bunica-mea la mine (81 ani), intr-o vizita surpriza (de la 28 km, cu autobuzul), ca nu mai putea de dorul cupilului, iar noi nu am mai fost la tara dinainte sa nasc cu o saptamana.
Incerc sa pun un filmulet pe contul comun, asta ca sa vedeti ce parinti seriosi si responsabili suntem

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Fetelor, stiu ca pe la inceputurile noastre, zicea cineva de niste site-uri cu e-carti. Mai stiti de ele ? Caut si eu "Spiritualul in arta de Kandinsky" ... si nu l-am gasit decat in engleza. Eu stiu engleza, dar mi se cam incalceste mintea la termenii de acolo. Totusi nu stiu atata engleza

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fug ca imi incepe telenoveaua, revin dupa!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

OOOO "uelcam" IOANA. Saracutza bunicutza... ma duc si eu maine la a mea cu tot cu papanas..singurica.. traversez tot Bucurestiul ca nu ne-a vazut de la jumatatea lui decembrie.

Acum te bagi la telenovea? Ca eu tot maine o vad ca sta Robert cu ochii pe TV

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

DEEA - eu habar nu am ... sorry ca nu pot sa te ajut.
IOANA - dupa telenovea...daca mai gasesti pe cineva.
DENISA e absenta ca i-a plecat mamicutza.
FBI- pandeste din umbra?
ANA - iar recupereaza cu cititul.
MARAKI - ne-a tradat de multa vreme...
cine mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Liliana, saru' mana !

Mai, Roxana mea face kk 1-2 dati pe zi.
Fata finutza, nu ?
Oricum, Oana mereu ii face morala cand vede ca a facut mititica kk: "Nu-i frumos, Roxanica, sa faci kk pe tine ! Rad copiii de tine !"

Deea, din cate stiu Ioana era cea care ne-a vandut pontul la un moment dat cu siturile de e-book.
Stai sa se termine telenovela si poate ne spune ea.

Daniela mamica printzeselor Oana Maria (2 septembrie 2003) si Roxana Elena (7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Teo, Anastasia e bine, doar ca tot in greva ... Poate intra Ralu si va spune mai multe. Pensula mea a mers azi in picioare O tin de fund si de subrat, si mandra se plimba cu niste pasi semeti de cocos de zici ca ce minune face Am pus niste tablouri la uscat pe jos sprijinite de dulap, si cum sunt la nivelul ei ... numai acolo vrea. Si o tin ... si paseste pana la ele In brate da din picioare si se foieste pana nu o pun jos sa mearga

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Dana...hehehe,,, haioasa tare Oana

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Ioana... lunga telenovela aia. Hai fa prezenta cu ginerica si cu site-ul de carti [Pup]

Pozele puiutei

Mergi la inceput

E DEEA copii astia sunt tare grabiti si al meu tot in picioare ar vrea.. sau in fund dar cine face ce vrea el? Mi-e si frica sa ma gandesc cand o lua-o in 4 labe sa bantuie peste tot.
Ia zi ... cum a fost cu tortul ala de post? Super dulce DAria la botez!

DANA - eu zic sa fii fericita ca face de 1-2 ori pe zi... as vrea si eu asa ... chiar si mai des chiar nu ma supar... dar pustiul se tine curat. Super dulce Oana... dar e bine ca o va invata pe Roxana sa faca la olita... te-ai scos.

Mergi la inceput