Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
teolinda spune:
MONICOOO esti mortala! Bietii barbati or sa inceapa ei sa se si pe bune din cauza noastra cu "emoticoanele " astea.
Am mai pus poze noi cu Nicolas, apropos de poze.
GIO - da chiar ca tu te iei la intrecere cu Irina care chinuieste mai tare copilul la sedintele foto
Ma duc sa ma uit si la Angelos ca n-am mai vazut de multa vreme iar Maraki pune zilnic, chiar ca e greu sa tin pasul cu ea la vizionat.
SILVI - e un dulce Alain.
PAULA - sper sa va refaceti cat mai curand dupa raceala si sa puteti zburda iarasi pe-afara.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
Deci poze cu Nicolas,acu, ma uit!
Si eu am mai pus cateva din seara asta,nu cine stie ce...
MONI care DIANA (01.01.2006)
teolinda spune:
AAAAa azi am sarbatorit 1 an de la UM. Sper sa nu ma viziteze inca. Asa m-am emotionat cand mi-am adus aminte de anul trecut pe vremea astaaaa.
MONI - deci Ghita e de serviciu cot la cot cu caruselul
teolinda spune:
Maraki pune si tu un nud cu Angelos sa vedem daca o "bate" pe Bia. E un zambarici ca si Nicolas. . Seamana si cu tine dar si cu Giorgos (sper ca am scris corect).
MONI - altele decat aia "pronografica"?Ma uit acusica si la tine
silvi_2005 spune:
Hello tuturor, am uitat sa-ti multumesc Monica 70 pentru PM trimis, esti o scumpa.
Giova esti draguta, Alain a fost cumintel si azi cu eclipsa, doar cu mancatul a stat un pic mai rau dar poate e vaccinulde vina, si oricum al greutatea lui nu-i o problema daca papa mai rau o zi.
Janina eu in ceiut ii puneam un strop de zahar brut, ca altfel nici nu mi-l gusta, mai ales pe cel de musetel dar acum ii dau ceiut de la Hipp, special pt bebelasi si nu trebuie decat sa pun apa calda peste granule. Parca si kk merge mai bine dupa el, dar mamici cu bb constipati ati incercat cu ceiut de musetel simplu, fara alte plante? La noi mergea automat, dar nu e proble daca fac kk la doua zile bebelasii ca doar nu beau decat laptic si asimileaza aproape tot.
Am stat si eu o ora si m-am uitat la toate pozele voastre, sunt minunati bebelasii, sa va traiasca la toate si sa fie sanatosi si voiosi...si cuminti daca se poate.
pupici la toata lumea, merg si eu la culcare
Silvi si bebe Alain
PS Nu mai retin daca am postat greutatea actuala a lui Alain si lungimea, am vazut ca aveti un grafic ( F buna idee) ieri la vaccin avea 65 cm si 6200 gr pe cantarul de la dispensar
monica70 spune:
TEOLINDA super gagiul, imi place ca si el e ... vampir ca Marcolino ,da' tot cu taticu seamana!
dana_ene spune:
Multumesc pentru raspunsurile la dilema lui Astery .
Maine o sun sa-i spun care sunt.
Am mai adaugat si eu cateva poze (putine, e adevarat): AICI
Incerc sa mai prelucrez cateva poze pentru site, Doamne ce frumosi sunt bebelushii nostri, dragii de ei!
Vreau sa adaug pe site si poze de la BOTEZUL puilor.
Ati putea sa-mi trimiteti pe mailul meu cate o poza de la botez, care va place voua mai mult ?
(daniela.ene@gmail.com)
Daniela mamica printzeselor Oana Maria (2 septembrie 2003) si Roxana Elena (7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
LunaNoua spune:
Janina, Daria pana zilele astea a facut numai cu supozitorul. Nu mi-am facut griji, si uite ca acum, incet incet a inceput sa faca singurica. Ii puneam supozitor doar atunci cand vedeam ca incearca sa faca si nu poate. Daca ii puneam "la rece" nu venea nimic Bebelacii nu au bine dezvoltat muschiul rectului si de accea se constipa asa usor. Nu e de la burtica neaparat.
, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006
Pozele puiutei
monica70 spune:
Ghita si-a indeplinit misiunea, e adormita de ceva vreme,problema e ca n-a prea mancat si trebuie iar sa trec la
Ce ma enerveaza!