Endometru, ovulatie, monitorizari - 117

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

liana, da de ce s-a dus... w-e tau?

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

megbeng am scris "la bine si la greu impreuna"..nu mai repet ca sa nu le plictisec pe fete...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

UF , LIANA, SCUMPA...NICI NU STIU CE SA ZIC...SPER CA NU E VRAJEALA DE 1 APRILIE,, CA TE CRED IN STARE, EH?...ma rog, sau mai bine e vrajeala....o sa mai intru sa aflu deznodamantul

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

megbeng asa ma stii tu pe mine???
pai se poate??
io nu va pacalesc pentru ca nu'mi sta in fire..chiar daca e ziua asta speciala..

si io am crezut ca m'a pacaleste grasu..cand a venit si mi'a zis..hai imbracate repede ia permisu la tine ca nu mai mergem la Calimanesti..ci la politie...cu zambetul pe buze am plecat cu el..credeam ca imi zice asa ca sa imi faca o surpriza...si cand am vazut masina mulata dupa pom..stiam io ca nu'i sta in fire sa mi le traga de 1 aparilie..ca stie ce pateste dupa...da am zis..lasa meyyy ii fac pe plac...si uite..na..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

draga mea, eu sunt paranoia-intruchipata de 1 aprilie, asa ca pana nu aud din nou povestea asta maine, pe 2, nici o sansa sa ma convingi zau!
iti dai seama ca daca e pe bune imi pare f f rau de ghinionul asta si te pup mult de tot..maine!

Mergi la inceput

paranoicoooooo iti jur ca e adevarat!!!!
na acu ma crezi?????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Liananu pre stiu ce sa zic...azi de 1 aprilie,n-am muscat...dar daca e adevarat sa stii ca imi pare tare rau...

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Hai soroooo ca intru! Sunt cam varza, de aia n-am mai intrat... Imi pare rau pt masinuta voastra... io te cred...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

da'o drakului de masina fatooooooo....aia se repara..
zimi ce ai tu???de ce esti varza????
ce ai patit Avaloaneeeeeeeeeeee?????????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fatooo m-am cam saturat... uita-te putin la masina ta... o vezi? ei bine, asa sunt eu acum pe dinauntru... M-am saturat de doctori, de imbecilitatile lor, de stimulari, de tot! Nu ma simt bine deloc de la o vreme, am probleme cu colecistul... cred ca iau o pauza ca nu mai pot...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput