Endometru, ovulatie, monitorizari - 117
Raspunsuri - Pagina 13

Liana30 spune:
oanabbb ..sa traiti am inteles!!!
gata! ii pun grasului caciula in cap si trecem la atac
acu chiar fugggg ca altfel risc sa mi'o fur de la crasu cu caciula cu tot
va doresc un w-e minunat..asa ca al meu...la munte..la soare...distractie...si multa fericireeeeeee....da fara caciula la voi...la mine se accepta exceptiile
gataaaaaaaa hooooo grasuleee ca vin...am zis!!! am zis!!
"Nimic nu-i imposibil!"

piccaflor spune:
Salutare dragelor!
Madana ma bucur mult iubita ca ai scapat de HSG si ca trompele sint permeabile...imi pare rau ca te-a durut asa rau...eu pina la urma cred ca durerea nu tine de permeabilitatea trompelor,ci de organismul fiecareia si de mina medicului...sper sa ne dai o veste super cit mai curind ...
Liano pai da-i fato draga pina n-oi mai putea ...dar ascult-o pe Oanabbb si pune-i caciula "razboinicului"
....
Lachi ai asa un mod de-a povesti, ca ma faci sa mor de ris de fiecare data...lasind gluma,e tare neplacuta situatia prin care treci...dar o sa iesi tu din ea triumfatoare
,ca esti fata desteapta...
Mel iubita ma bucur ca ti-ai mai revenit...sper sa se rezolve totul...tu ai dreptate cind zici ca asa ar trebui sa desfasoare un control ginecologic,dar...eu am facut "n" controale si sin Ro si aici...si pot sa spun ca prima oara cind am facut o echo transvaginala a fost aici....la fel si Pap testul...in Ro nimeni nu mi-a zis nimic niciodata...cit despre colposcopie si palparea sanilor n-am avut parte nici aici...jos palaria in fata dr-lui Peltecu
...
Adelutza si eu iti trimit o gramada de
Bubulino n-a belea ca te molipsisi si tu de la mine ...oricum eu ramin "greaua de cap sefa"
..iti tin pumnii maine
...
Zuzo stiu cit esti de ocupata(si cita placere iti face sa fii asa),dar chiar sa nu-ti mai bagi tu coditza pe aici?...pai e frumos ma' Simonettule?
Misulina,Bubulena,Asi,Felicia,M Oana,Amely,Stuart,Marrina,Cristinna,Katty,si toate celelalte fete ..
Cathy imi pare rau iubita ..iti doresc multa sanatate...
Si daca am sarit pe cineva ,sa stiti ca n-a fost cu intentie

madaluta spune:
am si eu ceva intrebari legate de urmatoarele analize:
progesteron(ziua 21)=29,96 indica faptul k am avut sau nu ovulatie in luna aceasta?medicul meu mi-a spus sa fac progesteronul dc vreu sa stiu dc am ovulat sau nu, dar nu m-as mai programa la dansa doar pt o intrebare.poate ma puteti ajuta voi.
si inca una :prolactina de 582,8 uUi/ml vi se pare prea mare?limitele normale inscrise pe buletin sunt intre 127-637, dar mie totusi mi se pare mare.ia careva vreun tratament pt astfel de valori? sau dc se incadreaza in limite , nu e nici o problema?

iepurila spune:
Madaluta, [progesteronul e bun. Si da, asa stiu si eu ca o asemenea valoare demonstreaza ca ai ovulat. Mai important insa mi se pare sa stii cand. Ceea ce eu nici in ziua de azi nu am aflat. Dar ma pun pe monitorizari ca nu se mai poate.
De prolactina, ce sa-ti spun. Doar ce-i spuneam si Mishulinei, (pe care o pup tare dulce si o felicit pt examen) Adika eu am luat tratament (dostinex) pt valoare apropiata de cea maxima. Acum depinde de ce considera dr. tau. Al meu a considerat ca mai trebuie scazuta (desi se afla in intervalul normal)
Pupici multi si dulci la toate
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Avalon spune:
Madana, tie ti-au dat filmuletul dupa ce ai facut HSG? Sau doar o hartie? Ai luat ceva inainte de interventie, scopantil sau nurofen? Cu cat timp inainte ai programat-o la dr?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

kla78 spune:
am dat o tura pe aici sa vad ce faceti...sper ca nu deranjez....
PICCA ragazza abia astazi mi-am deschis messengerul si am vazut msg-ul tau....am ajuns ieri acasa teafara si nevatamata dar sunt cu tratament....ma simt binisor acum...putin ametita dar cred ca e de la tratament....hai poate vb putin in msg....
vva pup pe toate si va doresc succes!!!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos