Fetita steffaniei17 are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 6
Caprioara spune:
Stefania,
Eu am donat cei 2% din impozit pentru Maria, pe coordonatele postate de tine. Am primit confirmarea de primire de la Administratia Financiara. Te rog sa-mi spui cand vor intra banii, pentru ca vreau sa ma asigur va vor ajunge la Maria si nu in alta parte.
Ti-am trimis un mail mai demult, dar nu mi-ai raspuns...
Va urez numai bine,
Caprioara
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
steffania17 spune:
Danna abia astept sa ne revedem.....chiar daca ploua poate veniti intr-o zi pe la noi...m-as bucura foarte mult!
aricolul din JURNALUL NATIONAL
http://www.jurnalul.ro/articol_53523/maria_vrea_sa_invete_sa_traiasca_cuvantul_mamaasteptat_de_trei_ani_si_jumatate.html
caprioara
imi cer mii de scuze daca nu am raspuns....dar nu am primit nici un mail...am verificat acum...nu stiu ce s-a intamplat....de obicei raspund la tot ce primesc...chiar si la mailuri mai putin placute...
Multumesc mult pentru gestul tau!Legat de banii nu stiu ce sa zic....stiu doar ca vor intra in contul Mariei in decembrie-asa ni s-a spus de la directia financiara---nu stiu insa daca va exista acolo o lista nominala cu persoanele care au donat cei 2%...sper sa fie pentru ca multi vor sa afle daca au ajuns banii unde trebuie....
MULTUMESC INCA O DATA!
Cricor spune:
Buna Stefania,
Sper sa te inveseleasca mesajul meu macar un pic. Probabil nu stii, in Toronto se organizeaza in fiecare an un picnic de 1 iunie pentru copii. De anul trecut am incercat sa strangem bani pentru cate un copilas care are nevoie de ajutor. Anu trecut am strans pentru Mihai Hogas, anul asta vrem sa strangem pentru Maria. Probabil ca suma nu va fi foarte mare din pacate, dar ceva tot trebuie sa se stranga. Sper sa vin cu vesti bune duminica. Picnicul va avea loc pe 4 iunie.
Multa sanatate Mariei si voua putere sa le duceti pe toate.
Corina
steffania17 spune:
Draga Corina,
chiar mi-ai facut o mare bucurie!Multumesc mult pentru initiativa si sper sa ajunga Maria sa va multumeasca si sa se roage pentru voi intr-o buna zi!Pana atunci o facem noi pentru ea!
O zi frumoasa,senina,plina de zambete , jucarii si sanatate tuturor copilasilor pt 1 IUNIE!!!!!!!!!! cat si celor care au pastrat inca o particica din sufletul de copil!!!
steffania17 spune:
Am actualizat lista cu donatiile pe 1 iunie.
http:///donatii/donatii.html
Multumim din suflet tuturor donatorilor!!!!!
steffania17 spune:
Nu am mai reusit sa scriu de cateva zile....suntem intr-o alergatura continua...incercam sa gasim un apartament de inchiriat si inca nu avem sanse de reusita....preturile sunt destul de mari,dar speram ca saptamana viitoare sa se finalizeze cumva...apoi vom incepe mutatul...
Vrem sa terminam cat mai repede cu asta pt a organiza interviul pentru tutori...
Oricum va tin la curent!Si va rog sa-mi tineti pumnii!
Cricor spune:
Buna Stefania,
La picnicul de duminica s-au strans 805 CAD. Eliza-Daniela o sa vina in tara in vara asta si o sa aduca ea banii.
Corina
steffania17 spune:
Multumim din suflet tuturor celor care s-au implicat !!!Ne-ati facut o mare bucurie!
Incep sa cred ca rolul Mariei este sa ne demonstreze cati oameni minunati se afla in jurul nostru...sa lege cu fire nevazute suflete de pretutindeni....
Cuvintele sunt de prisos...nu pot decat sa multumesc!!!
eliza-daniela spune:
Buna, Cricor
Felicitari multe pentru initiativa cu picnicul de 1 iunie, imi pare rau ca nu am putut participa si eu.
Intr-adevar vin in tara in vara asta si intentionam sa pun niste banuti in contul Mariei direct din tara.
Nu am stiut ca aveti de gand sa trimiteti banii de la picnic prin mine, parintilor Mariei, dar, sigur, daca toata lumea e de acord, atunci cu cea mai mare placere
Vom discuta atunci prin email sa va spun exact cand vin. Deocamdata banii sunt la Cricor, cred ca ma va contacta ea atunci ca sa mi-i dea sa vi-i aduc in tara.
Pe curand, Doamne ajuta!
Eliza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588/" target="_blank">
Ajutati-l pe George!
ramonalukacs spune:
Buna ziua tuturor!!!!
Sunt sora Stefaniei si poate va ganditi de ce nu a mai scris pe acest forum.
A reusit sa-si inchirieze apartament mai mare pentru a avea unde sa desfasoare terapia Mariei,insa brusc procesul mutarii a fost intrerupt de o urgenta.
A trebuit sa se interneze cu Mariuca pentru ca a avut febra foarte mare (39.7 grade)si a inceput sa verse.La spital i-au descoperit Mariei ca ii aparusera din nou afte in gurita.Este deja al treilea an in care Maria pateste acelasi lucru si curios in aceeasi perioada a anului.
Ele inca mai sunt in spital.Maria a inceput sa se simta mai bine.Cateva zile nu a vrut sa manance deloc si nici macar sa bea apa,probabil o deranjeaza foarte mult ce are in gurita.Sper sa se externeze cat mai repede.Mariuca este destul de afectata de sederea in spital,deoarece mai are inca doua experiente asemanatoare din anii trecuti.Zilele cat nu a mancat a trebuit sa fie pusa la perfuzii pentru a putea fi hidratata corespunzator.
Doctorii presupun ca ar fi o legatura intre aceste afte care apar periodic si celiachie (boala a tubului digestiv care ar putea avea legatura cu autismul)sau ar putea avea sistemul imunitar slabit.Deocamdata asteapta rezultatul unor analize si mai urmeaza sa faca si niste investigatii.
Imi pare rau daca nu am fost prea explicita si exacta insa nu ma prea pricep la terminologia medicala,am scris si eu ceea ce am inteles din spusele Stefaniei.
Cand va iesi Mariuca din spital vor relua procesul de mutare si imediat ce isi vor pune internet in noul apartament Stefania va lua din nou legatura cu voi.
Va pup!!!!
Ramona