Fetita steffaniei17 are nevoie de noi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steffania17 spune:

Multumim mult Danna!Si sa stii ca noi te asteptam...Un pupic din partea noastra!

steff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

stefania, sa va dea D-zeu multa sanatate, putere si credinta. si astfel veti invinge!

iti poti activa pm-ul, te rog?

nunta mea

Mergi la inceput

Multumim mult,adinnnel!Cum se activeaza?Chiar nu stiu...

steff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonalukacs spune:

Buna!
Eu sunt matusa Mariei. Ma bucur mult de tot ca sunt persoane pe care nu le-am cunoscut pana acum si au fost "miscati" de cazul Mariei si au ajutat-o.
Pana acum s-au strans ceva bani.Multumim din suflet pentru tot.Am pus pe situl Mariei,www.maria-ghinea.com,situatia donatiilor pana la data de 15 aprilie.
Ieri am finaliat varianta in limba engleza a sitului.
Urmeaza sa fac cea in limba italiana si in germana.Sper sa fie gata cat mai curand.
Inca o data multumesc din suflet si va pup in locul MARIUCAI!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Isus a inviat pentru fiecare dintre noi...fie ca sa intelegem acest act divin si astfel sa devenim mai curati si mai buni...
Va dorim tuturor Paste fericit,multa,multa sanatate alaturi de cei dragi!
Multumim tuturor celor care au fost si sunt alaturi de noi!
cu respect,
Claudia Ghinea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

Un alt site dedicat acestei campanii, de unde se pot downloada cantecele

www.invat-sa-vorbesc.uv.ro

Hristos a inviat!

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HERMINY spune:

Hristos a inviat!
Steff sunt noua pe aici dar cunosc si eu un asemenea caz, este vorba de fratele cumnatului meu, care are un baietel de 3ani si 7luni, ce a fost diagnosticat cu autism acum 1 an si 3 luni.
Nu foloseste olita, nu comunica, se supara din orice si tipa.
Ei nu ii dau rispolept, medicament recomandat de medicii, deoarece zice ca face imposibila recuperarea .
Au gasit un medic in formula AS si urmeaza de 1 an cu el si se cunosc ceva progrese.Tratamentul consta in regim alimentar dupa un program bine stabilit, eliminarea piinii, dulciurilor, glutenului in general.Nu ia nici un medicam , totul ii da numai natural.Vreau sa zic ca de cand urmeaza acest regim nu a racit deloc, nu a avut o alta complicatie.
Cred ca acest regim de viata cumulat cu metoda ABA- despre care ei inca nu stiu, dar le voi spune experienta ta- ar da rezultate f bune.Daca vrei vorb cu mama copilului si iti dau toate detaliile si poate te pun in legatura cu doctorul.
Vobeste cu doctorul numai la telefon si i da o data pe an 10 mil prin posta.
Te pup.Sanatate Mariucai.Am si eu o fetita de 3.10 ani care se numeste tot Maria.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Multumesc mult HERMINY pt idei,insa Maria urmeaza de cateva luni un tratament homeopat cu rezultate destul de bune....s-a imbunatatit atentia,este mai receptiva,s-a diminuat din hiperactivitate,somnul este mai bun...deci pentru moment nu incercam altceva...referitor la dieta..si noi ne gandim sa adoptam o dieta fara caseina si gluten...

steff

Mergi la inceput

O alta nouatate ar fi ca am deschis conturi pentru Maria la o fundatie EUROSTEPS.In felul acesta putem primi sponsorizari si cei 2%de la contribuabilii care doresc sa se implice in aceasta campanie.Este vorba de cei 2%pe care persoanele fizice au posibilitatea de a-i directiona catre o organizatie non guvernamentala.
Pentru cei care vor sa ne ajute:
Descarca fisa nr 230(www.doilasuta.ro).. sau pot sa mi-o ceara prin mail si o pun la dispozitie,completeaza datele personale si datele organizatiei non -profit.La acest formular,se ataseaza fisa fiscala primita din partea angajatorului.
Documentele se pot depune direct la administratia financiara la care esti inregistrat sau se pot trimite prin posta pana cel tarziu 15 mai 2006.
Va multumesc mult si astept sa ma ajutati cu idei...cum as putea sa fac o campanie in acest sens...avand in vedere ca timpul ramas pana pe 15 mai este destul de scurt....
Datele organizatiei EUROSTEPS:
ASOCIATIA PENTRU EDUCATIE, PROFESIONALIZARE SI PROGRES SOCIAL „EUROSTEPS"
Cod fiscal nr. 16946308
Cont deschis pentru MARIA:
RO 96 BRDE 240 SV 5412598 2400

situl asociatiei www.eurosteps.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza-daniela spune:

Buna ziua

Cazul Mariei este foarte asemanator cu cazul lui George, un alt copilas autist de pe dc.

Oare ar fi benefic daca s-ar deschide pe dc un subiect general legat de autism, un fel de resurse pentru parintii cu copilasii autisti?

Indraznesc sa sugerez (sper sa nu se supere nimeni) lui Witchie sau altor persoane de pe dc care citesc atat acest subiect cat si subiectul lui George sa realizeze poate o emisiune de radio, tot asa, cu subiectul general “problemele cu care se confrunta parintii cu copilasii autisti din Romania”. Poate se gasesc si solutii, poate se poate face o scrisoare deschisa din partea acestor parinti in care sa fie expuse problemele cu care se confrunta si modalitatile in care ar putea fi ajutati. Daca s-ar face o asemenea scrisoare, poate am putea-o posta si webisteurile romanesti din Canada/SUA, sau chiar si in ziarele romanesti de aici, pentru a sensibiliza opinia publica romaneasca de pretutindeni la situatia care, cred eu, pana acum a fost nestiuta in toata profunzimea sa, a acestor copilasi.

Mai ales ar trebui sa se spuna ca acum exista remediu pentru autism, sau pentru anumite forme ale sale, ca acest tratament se numeste ABA (cu toate detaliile necesare), insa ca acest tratament nu este accesibil decat pentru foarte putini parinti din tara.

Ce se poate face atunci pentru ei? Caci este trist sa stii ca exista remediu dar sa nu ai bani penru el, mai ales pentru copilasul tau.

Se poate face un gen de Teledon din care sa beneficieze acesti copilasi? Banii din acest teledon sa ajute pe rand (sa acopere de exemplu tratamentul lunar) mai multi copii?

Sunt cateva sugestii, poate se poate face totusi ceva... Atat in tara cat si in sanul comunitatilor romanesti de peste hotare.

Eliza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588/" target="_blank">
Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput