Fetita steffaniei17 are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 3
steffania17 spune:
Danina,,nu stiu despre cine este vorba...Eu am vb cu cineva din Canada dar nu are legatura cu ziarul...s-a intamplat inainte sa apara acest articol...Daca poti sa afli despre ce este vorba ar fi super...oricum eu nu am fost contactata de redactia ziarului...iar in articolul respectiv nu a fost mentionata vreo adresa a mea sau alta modalitate de contact.....sunt cam in ceata....
steff
rozina spune:
steffnia imi pare tare rau pentru situatia in care va aflati tu si sotul tau. Cred ca ai un ingeras in casa care trebuie inteles si ajutat si mai cred ca lumea in care traim are foarte multe lucruri bune si frumoase si ingerasul tau intro zi va dori sa le vada iar tu vei fi langa ea sa ii arati tot ce este mai frumos. Cu dragostea voastra parinteasca sunt sigura ca veti reusi sa ii redati micutei curaj si mai ales curiozitatea sa vrea sa imteleaga ce se inimpla in jurul ei. Incerc sa ajut daca gresesc scuze dar ati apelat la emisunea'' povestiri adevarate''postul Acasa tv stiu ca au ajutat multe persoane cu probleme si cum este vorba de o boala despre care nu se stie mai nimic in Rom cred si sper sa va ajute. Multa putere si rabdare.
doralina spune:
Ce-ar spune Maria daca ar putea vorbi:
"Să fii autist nu înseamnă să fii neuman. Însă înseamnă să fii un străin. Înseamnă că ceea ce este normal pentru mine, nu este normal pentru alți oameni. Sub anumite aspecte, eu sînt foarte prost echipat pentru a putea supraviețui în această lume, precum un extraterestru eșuat fără un manual de orientare... Acordați-mi demnitatea de mă cunoaște în termenii mei- recunoașteți faptul că sîntem în mod egal străini unii față de ceilalți, că felul meu de a fi nu este doar o versiune defectă a felului vostru de a fi. Suspendați pentru o clipă propriile voastre prezumții. Definiți-vă propriii termeni. Lucrați cu mine pentru a construi punți între noi.
Jim Sinclair (1992"
Iata ca a reusit sa creeze din nou punti intre noi...Ma bucur ca va regasesc aici, ma bucur ca am avut ragazul de a sta de vorba cateva clipe...
danina spune:
Steffania acum am vb cu fratele si a confundat cazurile insa am aflat ca chiar el v-a facut poze?
e un tip inalt cu cioc. L-am rugat sa mai insiste cu cazul vostru sper sa iasa ceva din tot sufletul. Eu nu am gasit un cont pt niste banuti poti mi-l dai?
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR
steffania17 spune:
Rozinaam vorbit la "Povestiri...",am trimis documentele medicale ,dar din pacate a trecut o luna de atunci si nu am mai primit raspuns...
Doralinaiti multumesc din suflet pt interventie...esti o mamica deosebita,ma bucur mult ca te-am cunoscut...cum alt fel ar fi fost posibil fara acesti copii minunati?
Danina,bine ca mi-ai spus..deja ma gandeam sa sun la redactie...da,cred ca fratele tau a fost...era un tip inalt...
eu inca mai sper ca iese ceva...
steff
steffania17 spune:
Danina,numere de cont sunt pe situl Mariei la DONATII,dar pt orice eventualitate le trec si aici:
Raiffeisen Bank
Piata Charles de Gaulle, nr. 15, sector 1, Bucuresti
Titularul contului: Ghinea Eugen
Cont RON: RO94RZBR0000060007694390
Cont EUR: RO66RZBR0000060007694409
Cont USD: RO33RZBR0000060007694421
Cod SWIFT: RZBR ROBU
steff
fairy_adina spune:
Voi lipsi de pe acest subiect o perioada mai lunga Sunt cu tot sufletul alaturi de Maria si de familia ei. Timpul nu imi mai permite sa va vizitez foarte des. Va doresc sa reusiti.
Doamne ajuta,
Adina
www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.maria-ghinea.xhost.ro" target="_blank">O poveste care poate schimba viata unei fetite
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele
doralina spune:
Stefania e un suflet de o delicatete extraordinara, cu o dorinta incredibil de exacerbata de a nu deranja pe nimeni.Am reusit sa ne intalnim dupa indelungi insistente.Venise in Bucuresti cu Maria si cu sora ei pentru a participa la niste cursuri aba.
Am vorbit mult,treceam de la una la alta, reveneam, Maria se juca cu Vladut si cu Cristi,noi iarasi vorbeam, cine stie cand ne mai intalnim...
Vladut a intrebat de ce nu vorbeste Maria, eu i-am spus ca e mica si ca acum trebuie sa invete...Si atunci el a decretat ca trebuie sa vina mai des pe la noi "lasa, mami, c-o invatam noi sa vorbeasca!"
De parca Iasiul ar fi asa, un cartier al bucurestiului...
Vladut intreaba ce mai face Maria,ne povestesti, Stefania?
steffania17 spune:
Draga Vladut,
Sunt eu,Maria...sigur ca vreau si eu sa-ti spun ce mai fac...in ultimul timp ma ocup cu lucruri marunte pentru unii,dar mami zice ca sunt tare importante...incerc sa mananc mancare solida,nu doar pasata ca pana acum,ma stradui sa fac pipi doar la olita,sa ma imbrac,sa beau din cana...si iti marturisesc ca taaare ma enerveaza lucrurile astea...azi chiar am surprins-o pe mami(nu prea inteleg de ce,doar eu stiu sa fac de mult timp chestia asta,doar ca nu am vrut ca ea sa stie,deh...era mai simplu cu biberonul...)....am luat canita de apa,stii tu,aia cu cioc pentru copii si am baut singura din ea fara sa vars....
In rest sunt la fel de vesela cum ma stii,mereu cu zambetul pe buze si pusa pe joaca,doar ca mama sta cam mult in fata calculatorului si nu mai sunt mereu in centrul atentiei...dar am eu grija sa o trag de maneca si sa o imbratisez...
Dupa cum stii imi place sa cant,acum spun si versurile cantecelelor,iar mami s-a gandit sa-mi inventeze cantecele cu activitati diverse...poate,poate oi invata si eu sa vorbesc...eu o mai las ceva timp sa se chinuie asa dar pana la urma ii zic eu vreo doua...
Acum as vrea sa invat sa pedalez pe tricicleta mea,dar nu prea inteleg cum e cu pedalele alea...mami mi-a legat picioarele de ele cu elastic poate ma prind cum sta treaba,dar tare complicat mi se pare....
Oricum eu ma stadui si asta pentru ca vreau ca atunci cand ne intalnim sa-mi imprumuti bicicleta ta frumoasa sa fac si eu o tura...
Cam asta fac eu deocamdata...dar promit sa vin cu vesti din ce in ce mai interesante...
Astept raspunsul tau.
Cu mult drag,
Maria
steff
Danna_36 spune:
Maria draga, abia astept sa ne cunoastem. Pana atunci, iata o floricica si un pupic dulce, dulce...
OU ORNAMENTAL
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina