Mamici casnice (22)
Raspunsuri - Pagina 5
diadaniela spune:
Flavia ,tu de papagalul meu vb?
Ca eu n-am apucat sa-i fac poze.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
symaco spune:
flavia,pana acum nu ne-a curtat nimeni..´
m-am prins io ca la albumul lui denizel sunt pozele,da acolo sunt mai multi cupii si nu stiam care cum sunt!
plecam la plimbare,ne auzim mai incolo!
impreuna spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Flavia ,tu de papagalul meu vb?
Ca eu n-am apucat sa-i fac poze.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Da io de unde am o poza in comp cu un papagal frumos? Si e recenta
Puneam pariu ca e al tau :)))
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
quote:
Originally posted by symaco
flavia,pana acum nu ne-a curtat nimeni..´
m-am prins io ca la albumul lui denizel sunt pozele,da acolo sunt mai multi cupii si nu stiam care cum sunt!
plecam la plimbare,ne auzim mai incolo!
"Unde esti tu Tepes, Doamne? /Ca punand mana pe ei, /Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei, /Si in doua temnitzi large cu de-a sila sa-i aduni, /Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"
Pai Mihnea e baietelul mai mare si mai frumos, care imbratiseaza fetele :)))
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
e o caldura la noi de iti vine sa mergi la piscina. si e oarecum liniste, sa fie oare cea de dinaintea furtunii?
am fost afara, ne-am plimbat f mult pe jos, apoi am urcat in masina si in 5min. alexa a adormit, dar cind am urcat in casa si sa o pun in pat s-a pus pe niste urlete de numa...
acu' e super obosita si plictisita da' nici nani nu vrea. nu stiu ce ginduri are
m-au amuzat f tare povestirile vostre. daca imi amintesc ceva, cotizez si eu.
alexa & fam
alexa si mami spune:
heiiii! dormiti ce faceti? ca fi'mea se intinde prin sufragerie pe covor si cind vreau sa o duc in dormitor, hop sare, se inveseleste si nu vrea nani
o las, sa faca ce o vrea.
alexa & fam
Anculina spune:
Pai cred ca sunt tuta...Eu asa am crezut ca trebuie sa trimit...Cum sa le pun in album ?
Ce vreme ciudata...Ba intra soarele in nori si se intuneca...ba iese...Eu n-o scot pe asta mica...Pup.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
diadaniela spune:
Ma uit la eclipsa prin ochelari.Ce-mi placeeee!
Dana
diadaniela spune:
Anculina ,e eclipsa ma,da aia pare ciudata vremea.
Dana
osna spune:
la mine ploua cu galeata.am un somn de zile mari in mine.
a nascut cineva,vreun bebe nerabdator la orizont?
eu maine dimineata merg la eco.sper sa.mi arate putza!