Mamici casnice (22)
Raspunsuri - Pagina 6
diadaniela spune:
Flavia ,nu stiu de unde ti-a aterizat poza in computer ,dar a mea nu e.
Mai ,da' Andora unde e? Are scutire?
Cami ,sculareeeaaaa! Gata ,e dimineata!
Si zi asa ,Svetlana,vrei sa-ti arate bebe puta? Hai ,ca si noi vrem ,ca suntem curioase.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Anculina ti-am salvat eu pozele din mail in album, sper sa nu te superi
Iti trimit userul si parola pe prv, in caz ca nu le mai ai.
Da chiar, unde-i Andreea? Si mama de bebe (Stela)?
Flavia (sotie si mamica fericita)
Danelutza spune:
Hop si eu, mi-am culcat ploada si stitzi ce facea... s-a dus tat'su sa vada cum doarme, dar ea era in picioare, a descoperit ca se poate ridica si in patutz , cam asha facea... si ridea multzumita. Eu n-o las de obicei in patutz si de asta am ametzit cind am auzit, pentru ca o margine a patutzului era lasata mai jos si puteam s-o culeg de linga patutz. ufff, ca tare-i zbintzuita si inca n-a crescut suficient.
Svetlana si daca a gresit doctorul si-i cuc nu putza, ce faci, nu te mai uiti ?
Este multa lume, mame, disparuta din zona, tre'sa facem prezentza, prea multe absentze nemotivate, asha punem de-o amenda si cu banii mergem la picnic cind venim si noi fetele din tzari in Romanica.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
alexa si mami spune:
nu vrea alexa sa doarma. cred ca e de la eclipsa, asa zice ta'su.
merg la poze.
ANDREEAAAAAAAAA!
CAMIIIIIIIII!
mey fetele, da' de nico si bi mai stiti ceva? sper ca's bine.
si ralucutza? bbita ei?
alexa & fam
impreuna spune:
Aha, deci nici voua nu va dorm copchiii?
Sara a dormit o ora jumate, maxim 2 simi s-a parut ciudat ca are asemenea toane, de obicei doarme mai mult.
Si s-a trezit si maraita, la fel cum s-a culcat, of...
Asa-i fetelor, cam multe absente. Bianca parca spusese ca i s-a sctricat PC, de Nico chiar nu stiu nici eu nimic, de ralucutza la fel (fetele care o au in lista de mess poate au mai vb cu ea, sper ca e ok cu sarcina)
Flavia (sotie si mamica fericita)
symaco spune:
nu´´l-am zarit´´ pe mihnea dintr-un singur motiv...ma uitam dupa un piticut si cand colo el e ditamai baiatul!!sa-ti fie sanatos feciorul denizelule!
noi am fost afara,ne-a fugarit ploaia ca de nu mai stateam putzin!am intrat in casa a iesit si soarele,numai bine se inmultira baltile ca sybille era tare trista ca sunt asa putzine!
osna,tu de care putza vrei sa se vada?eu am vrut un cuculetz dar nu a fost sa fie,dar lasa ca si doua fete cucuiete e bine!
azi am sunat la dr sa-mi fac programare si asistenta´´inca mai esti cu burta?``credeam ca imi fac programare pt bebelus!
light spune:
Impreuna, noroc cu subiectul tau, cel cu gasitul locului pe DC, ca uite asa am aflat si eu de topicul asta cu mamicile casnice.Asa ca bine v-am gasit, eu sunt o mamica un pic frustrata din cauza acestei situatii, de "casnica" dar caut mereu sa vad partea plina a paharului. Am asteptat cu nerabdare momentul inceperii gradinitei de catre fiul meu, pentru ca eu sa ma apuc de lucru, insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la targ, asa dupa multe raceli in urma carora copilul a devenit astmatic, singura solutie a fost sa raman in continuare cu el acasa, sa ma ocup si de tratament si de educatie si asa mai departe. Asa ca partea plina a paharului meu este ca pot sta alaturi de copil si il pot educa eu si nu altcineva, pot sa ma bucur in continuare de progresele sale, pot sa vad cum creste sub ochii mei, iar timpul asta, daca e sa gandim la rece, nu ni-l mai da nimeni inapoi.Pe de alta parte, ma simt frustrata pentru ca sunt aproape 4 ani de cand stau acasa fara sa contribui la bunastarea materiala a familiei. Noroc ca am un sot care e alaturi de mine si de familie si datorita cauria pot sa am grija de copil.Sper ca ma primiti si pe mine in clubul vostru, si sper sa ma simt la fel de bine ca si la mamicile de 2002.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
alexa si mami spune:
gataaaaaa! doarme.
e miriita tare si ma tem ca e de la dinti. ca prea isi baga mina in gura, se musca si'i curg niste baleee... ce urmeaza acu' dupa cei 8 dinti si primele 4 masele? caninii?
mey anculina esti simpatica foc si micuta printesa roz la fel.
alexa & fam
ange spune:
gata bey sunt drepti.
nu lasati omul sa doarma nici 8 ore pe noapte.
eclipsa aia am vazut ca o poti urmari si in direct pe internet.
eu am vazut-o paia totala din 1999 parca si mi-a trecut.Brrrrr tare sinistru a fost!Nu mi-a placut deloc.Fenomen,fenomen dar iti creea o senzatie de teama.In fine.
Astazi mi-am facut program.
Ma duc la club la Maia(patinaj) sa cumpar bilete pt. spectacolul final,apoi la gradi unde am lucrat sa iau pranzul cu fostele mele colege,apoi trec pe la contabila sa-i las oaresice hartzoage si apoi ma infig direct intr-un magaz. de lenjerie intima.Am vazut eu aseara o reclama cu un sutien roz din bumbac frumos fok
Sa aveti o zi buna.