Mamici casnice (22)
Raspunsuri - Pagina 7
impreuna spune:
Bun venit Lucia si ma bucur ca subiectul meu a fost de folos
Tin minte ca noi 2 ne-am mai intersectat la subiectul despre astm, cand iti povesteam ca si sora mea e in aceeasi situatie.
Cunoastem situatia pe care ai descris-o tu, (desi eu stau acasa doar de 1,6 ani), mai sunt si frustrari, dar cel putin la mine ele vin si pleaca. Cel mai important lucru, cum spui si tu, este faptul ca petrecem aceasta perioada importanta alaturi de copiii nostrii, investim in ei, iar asta e cea mai mare investitie pe care cineva o poate face.
In special daca nu e foarte mult afectata starea materiala a familiei prin faptul ca nu muncim, si mai avem si sotzi intelegatori, nu ne ramane decat sa profitam de situatia asta si sa ne mai rasfatam putin, ca cine stie cand om mai prinde noi asemenea vremuri
Asteptam sa ne mai povestesti despre tine, sa vezi ca aici e atata voie buna si mamici asa de gasca, ca uiti de necazuri (si alea dc sunt, le impartasim impreuna)
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Cami te respectzi mama, sa ne arati si noua ce ai cumparat
Spectacol de patinaj? Wow, cum, cand? Ce copii sportivi ai, patinaj, inot, dat-ul pe gheatza:) Mai sunt?
ange spune:
LuciaMirela, bun venit ma belle!
esti la binevenita! noi primim pe toate casnicutele care vor sa ni se alature
Cat despre frustrare o sa discutam si o sa-ti treaca,ai sa vezi
Te asteptam cu "povesti" despre tine si fam. ta.
Si ceva date pt. "danelutza" ca functionam pe baza unui catalog
Flavia si despre ce subect vorbeste Mirela?sau Lucia?
Tu racolezi casnice de pe dc ce faci? glumescccccccc
Lucia Mirela,cum te cheama?
gata fug,trebe sa dau trezirea.de nu,iesim din grafic
light spune:
Wow ce repede mi-ati raspuns!Asa este, avem un mic Picasso, si ne mandrim cu asta!Flavia, da, mi-am amintit de discutia despre astm, multumesc mult pentru incurajari.Din fericire se pare ca astmul incepe sa nu se mai faca simtit, adica am facut progrese mari, si inca nu am ajuns nici la munte, nici la salina, nici la Govora, asteptam sa se mai incalzeasca.Daca acum 2 luni Liviu nici nu putea sa scoata sunete de genul celor facute de masini ca : vuuuum vuuuuuuum sau brrrrrrrrrrim si asa mai departe, pentru ca il apuca tusea astmatica, de alergat nici vorba, acum poate sari cat vrea pe saltea si poate alerga, ca nu mai tuseste. Inca facem tratament cu inhalatori, dar doctorita ne-a spus ca in vara e posibil sa nu mai fie nevoie.Am avut norocul sa aflam de un tratament naturist cu hrean, si desi la inceput ne-a fost teama de efecte secundare, ne-am interesat, am cautat si pe google si am aflat ca intradevar hreanul trateaza probleme ale aparatului respirator, in special plamanii si bronhiile. Asa ca timp de 20 de zile am aplicat cataplasme cu hrean ras pe piept, si evident continuat tratamentul alopat, si iata ca acum se vad rezultatele.Ange multumesc de primire, trebuie sa trec eu si peste frustraile astea, ca nu am incotro.Asa e, pentru catalog, data mea de nastere 15.06.1974
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
ange spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Cami te respectzi mama, sa ne arati si noua ce ai cumparat
Spectacol de patinaj? Wow, cum, cand? Ce copii sportivi ai, patinaj, inot, dat-ul pe gheatza:) Mai sunt?
da.spectacolul final intr-o arena mare(patinuar de competitii) cu bilete,spectatori,tv,foto si artiste
si da! Ai uitat ceva.Baletul
Duminica are specatcolul final la balet.Tot asa la un teatru mare,pe o scena de balerine,cu spectatori multi,etc.
Treaba serioasa nu gluma!
O sa va pun poze sa vedeti ca nu degeaba am alergat eu tot anul pe drumuri cu ea la cursuri
Danelutza spune:
Bun venit Lucia, eu care tocmai scrisesem unde ne gasesti, vad ca ai dat peste noi fara sa-tzi arat unde-i usha noastra.
Ange las-o mai pe Flavia, eu sint vinovata eu m-am laudat ca ma simt bine aici iar Lucia a intrebat unde ne gaseste.
Fetelor nici Isa n-a dormit, o fi de la eclipsa, a dormit doar o ora, ea care tragea la aghioase si cite trei ore
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
ange spune:
bey voi nu ma lasati sa plec
LuciaMirela,noi 2 avem ceva in comun: copii asmatici
Si baietzelul meu e asmatic.sau cel putin asa zic medicii de aici.
Imi pare rau.Mie-mi vine sa ma spanzur de suparata ce sunt din cauza asta dar nu am curaj
Vorbim.acum sunt in criza de timp...
light spune:
He he, m-am descurcat io, ca sunt "membru pe faza", nu? D-aia nu v-am descoperit decat acum...Ange, asa e, si mie imi venea sa ma spanzur, vreau sa spun ca din septembrie de cand a inceput tusea si nu stiam ce e cu el, am slabit de suparare vreo 13 kile. Noroc ca am avut de unde.Sa speram ca in timp micutii nostri vor scapa de probleme! Sanatate multa puiului tau si cand ai timp povesteste-mi cum au aparut problemele la voi si ce tratamente faceti.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
ange spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Ange las-o mai pe Flavia, eu sint vinovata eu m-am laudat ca ma simt bine aici iar Lucia a intrebat unde ne gaseste.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
atunci na,si tie!