Mamici casnice (22)
Raspunsuri - Pagina 4
diadaniela spune:
Tinuta,baga repede reteta de ciorbita de vacuta,ca sa-mi bucur si eu barbatul.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Porumbel30 spune:
Am intrat cat sa va spun "buna dimineata" si sa-i cer Flaviei parola...
Noi plecam la o mica plimbare si cand ma intorc va anunt !
Si sa priviti eclipsa si pt. mine ! Bine-nteles cu .
Pa !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
Danelutza spune:
Flavia tot au trancanit astia despre eclipsa, asha ca cred ca este, dar eu n-am timp de eclipse...
Tina hai ca apare acush bebelushul mai, noi sintem aici sa ceri sfaturi. Hi, hi, ce rotunda ma dau, asta pentru ca sint mai proaspata mamica, sau nu...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Tina_Welsh spune:
Alexa si mami,sa dea Domnul ca ard de nerabdare!
Flavia,am chef de musafiri am chef de tot!Chiar ma simt extrem de bine si sper sa inceapa asa din senin o contractie tare care sa ma puna in fund!
O pozna de-a mea din copilarie sa va spun daca tot veni vorba de asta:Aveam 4 anisori si fusesem cu mama in vizita la bunica,chiar inainte de paste cu cateva saptamani.Si acum na,cum e lumea la tara de scot toate cele din casa ca sa se faca curatenia de Paste,asa era si bunica.CU toate in curte,zugravea si etc..Eram in tren eu si mama in drum spre SInaia..si o doamna care era cu noi in compartiment ma intreaba "Unde ai fost tu?" la care eu raspund "La bunica."
Doamna: "Si e frumos la bunica?"
EU:"E frumos,dar era o mizerieeeeeeeee,o mizeriieeeeeeeee asa de mare!!"
La care mama intervine:"Stiti,mama era cu curatenie de Paste ca fiecare na.."
Doamna:"Da sigur ca stiu!Si eu abia astept sa ajung sa ma apuc de treaba.. (sau ceva de genu)"
EU:"Nu nu nu!Nu facea curetenie!Era mizerie!!"
Mama:"Tinutza eu merg la toaleta,vrei sa mergi cu mama?"
EU:"DA!"
Bineinteles,ca in toaleta a urmat o smotoceala mica,prin care am fost avertizata sa am grija ce vorbesc ca o incasez..Bun..Ne intoarcem in compartiemnt..
EU catre doamna:"Mama m-a ciufulit ca ti-am spus ca e mizerie la Bunica,dar chiar e!"
The end!Nu vreau sa ma pun in pielea mamei in acel moment!
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Tina_Welsh spune:
DIadaniela,reteta de ciorbita este urmatoarea:
Ingrediente pui dupa ochi si in functie de oala dar estimativ ar fi cam asa:
2-300 grame de carnita de vacutza
1 cartof
2 morcovi
1 pastarnac
frunze de telina
un cubuletz knorr de vacuta
delikat
un pumn de mazare (congelata sau din cutie)
o cutie de rosii decojite si taiate
un ardei gras
1 ceapa
bors (eu folosesc magic in lipsa de altceva)
si leustean uscat sau proaspat sau daca nu merge de minune si patrunjelul
fierbi carnita bine bine,dupa care adaugi cartoful,morcovul si pastarnacul taiate cubulete (eu de obicei le tai mici),lasi sa fiarba putin dupa care adaugi rosiile,ceapa si ardeiul (taiate marunt) si mazarea.Cand sunt toate legumele fierte adaugi cubuletul knorr,putin delikat(dupa gust) si frunzele de telina.Mai lasi aproximativ 10 minutele,dupa care adaugi borsul si leusteanul sau patrunjelul si asta e!Se serveste cu smantanica si un ardei iute!Pofta buna!
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
diadaniela spune:
Tinuta ,multumesc de reteta,pare tare gustoasa..Urmatoarea ciorba asta e.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
malla spune:
Tina, super intamplarea, am ras de numa!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
symaco spune:
neata!multam de complimente alina.,sybille face cu placere pe fotomodelul!eu numai iau aparatul si ea gaseste pozitiile!
nu am reusit nicicum sa dau de baiatul lui denizel,poate ma indruma si pe mine careva!
poza cu bebelusul per email,am auzit si eu de ea..dar oare chiar o fi reala?!
la noi a ploua ieri aproape toata ziua,aseara am fost la magazin si ne-am inarmat cu cizme de guma,acusica mergem sa le probam!
diadaniela spune:
La mine nu prea mai e soare.Ba intra ,ba iese.Flavia ,am inteles ca la voi ploua.
Oricum ,azi fac mancare si am si de calcat asa ca lasa sa ploua si pe aici.
Dana
impreuna spune:
Tina
Citind patania ta, mi-am adus aminte cum o mai faceam si eu de ras pe maica-mea, pe la vre-o 3 ani cand era perioada curiozitatilor, eram pasionata de geografie:) Si cand calatoream cu trenul, o bombardam cu intrebari: da apa aia cum se numeste, de unde izvoraste, da muncii aia cum se numesc, ce inaltime au? Si cum nu stia sa-mi raspunda la toate intrebarile ziceam in gura mare: da tu de ce n-ai invatat la scoala, n-ai fost in stare sa tii minte?
Dana la noi ploua, e vand, nu iti vine sa scoti nasul afara. O fi de la eclipsa?:)
Mai am uitat sa zic, ce culoare frumoasa are papagalul tau, e chiar deosebit. Din astia verzulii cum am eu sunt peste tot, da al tau parca e mov-albastru
Adriana ce fain ca vine mama ta. Sa inteleg k n-a mai fost demult?
Si noi vrem la tara, probabil vom merge tot de Pasti si tot in Oltenia, ca acolo avem o gramada de prieteni buni, abia astept
Corina chiar ca-i frumoasa Syb, nu are deja pretendeti?:)
Pozele cu Mihnea sunt in albumul "denizel", mai sti userul si parola?:)
Tina reteta de la ciorba imi face cu ochiul, io dau soacra-mi ca si asa e in pana de idei si nu mai stie ce sa gateasca. Si cum mie nu-mi vine sa mananc nimic toata ziua, nu prea am de unde sa-i dau idei:)
Unde-i Svetlana? Da Patricia? Da Geani?Fetelor, prezentza:)
Flavia (sotie si mamica fericita)