Bebelusi de iulie-august 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Avem de anuntat una veste mare: azi am semnat actele de cumparare a primei case in Vancouver! Noi plecam maine, iar al meu sot va avea onoarea sa se mute singur si, in plus, sa aranjeze casa pt. cand venim noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Neata fetele!

Am observat ca daca ii dau seara 2,5 ml d enurofen doarme mai bine. Tare durerosi mai sunt dintii astia de sus.

In dimineata asta vad ca a papat 200 g de iaurt cu banana si pruna. Sper s ail tina astazi ca altfel ma lasa nervi.

Anis am citit ca iai dat ieri lui Ingrid si pui si ous i branza. Nu e prea mult ptr ficatul ei? Eu ii dau o zi carne si o zi branza. Iar oul il dau separat cand nu ii dau carne.

Frumosi bebelusi aveti toate. Sa ne traiasca si s afie sanatosi.

Simona nu cred ca am sa ma mulg. Nu m-am muls cat am alaptat nu o s ao fac acum.

Sper ca azi sa nu mai am ziua de ieri ca ma arunc de la etaj .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mai fetelor poate ma puteti ajuta caut o firma, o spalatorie de covoare care sa vina sa le ia d eacasa si sa le aduca ca al meu sot fiind cu operatia la coloana nu poate cara si eu nici atat. Stiti ceva de genul asta? O spalatorie auto ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Buna dimineata mamici cu bebici !

In primul rand FELICITARI Diana pentru mama. Sper ca in curand sa auzim toate acest cuvand ca e cea mai dulce senzatie !

Am fost super aglomerata la serviciu si inca mai sunt, asa ca am aparut repede repede sa va mai povestim cate ceva.

Sambata am avut un super spectacol cu voma din plin si plansete. Am tras o supersperietura mai ales ca acum enterocolita face ravagii. Am o amica care tocmai ce s-a internat cu bebelusul azi noapte.

Nici nu stiu ce ar trebui sa facem sa ii ferim !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Altfel suntem OK, ieri ne-am cumparat carucior sport si astazi il testam prima data . Deci avem masinuta noua pentru plimbarica

Diana, multumesc mult mult pentru PM. Acum sunt linistita ca stiu ce a avut ANA. Inca o data sar'na !!!!!!!!!!

Caterina, am primit regimul . Dupa ce ma opresc din Montignac il iau pe al tau. Am auzit de el si am auzit ca sunt rezultate . Sper sa termin o data cu , ca ieri mi-am luat blugi si imi venea sa tip si sa ma dau cu capul de oglinda din cabina de proba.

Anis, eu va spun din proprie experienta. Ana imi vomita oul. Cred ca este prea greu pentru ficatelul ei. Trebuie sa avem grija de ficatelul lor. Va imaginati ca este cat o unghie. Acum tu de fapt trebuie sa o urmaresti pe ea ca sunt organisme si organisme. Cred eu ca acum corpusorul lor refuza ceea ce nu le prieste.

Mergi la inceput

Cand se baga mamaliguta????
Ca taaare i-as mai da si eu !

Mergi la inceput

Anis, si eu o iau pe Ana peste noapte cu mine in pat desi stiu ca nu e bine. Cu cea mare am tras ani multi. Abea pe la 5 ani jumate sase am reusit sa o dezvat de dormitul cu mine in pat.

Eu una nu stiu cum sa fac ca femeile care stau cu Ana acasa au obisnuit-o in brate si ma omoara in week-end. Ca nu mai pot sa fac nimic si parca nici nu as lasa-o sa planga. Voi cum procedati ?

Mergi la inceput

Irda, Blackpantero, aveti niste SUPERGALUSTI de copii !!

Simona, smecher puiul !

Cat despre napolitane...... ce bine o fi sa mananci asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Diana, felicitari ptr cel mai frumos cuvant din lume!

Lia, Sa o stapaniti sanatosi si sa aveti parte acolo numai de clipe minunate!

Monica_Elena, eu le-am dus la spalatorie auto, unul mui l-au facut varza! nu stiu ce s-a intamplat! o fi fost uleiurip-acolo? eu eram gravidutza si ma mutam in casa noua si am vrut sa fie toate curatele... si mirosul a fost aiurea! la spalatoriile normale, in Cluj, au ceva solutie deosebita si cu 350.000 lei te rezolva ptr un covor de 3 x 2, intreaba la tel.

Brianamica, felicitari ptr. noul carucior!!! mamaliguta eu ii dau de la 6 luni!

Irda, da si mie link-ul cu noul album

hai pupici ca iesim!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Cred ca trebuiesc certate...mai ales daca tu le-ai spus sa nu o obisnuiasca in brate...

Pe mine ma sacaie ceva..Cand vine lume in vizita...mai ales rude..si incep sa il pupe pe ied..si sa il traga de falcute...

M-am certat cu soacra-mea si cu una din cumnate la cutite din cauza asta...Acu ma vad ca pe o nebuna...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput