Bebelusi de iulie-august 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Mai am inca o steluta!!!! Mai ce am mai crescut si eu!!!!!

Joker- spor la invatat!

Mult luni inainte pentru:

EVA CHRISTINA [Oana C]
ANDREEA CODRUTA [nicoll mada]
NICHITA [Cezara08]

Oana- sa-ti taraisca fata frumoasa, sa fie sanatoasa, norocoasa si fericita si sa-ti umple viata de bucurii! Pupiic multi pt voi!

Va pup acum, fug la culcare!
Noapte buna tuturor!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hai ca am intrat pe la voi, din cauza ca Ingrid a avut o partida de plans ,asa cu tipete si a adormit la loc.Si ai vostrii fac la fel??

Ca eu nu stiu ce sa mai cred.E stresat copilu' de la spital si toate cele...e vreun dinte..e altceva...
E o perioada? Habar n-am...sunt si eu vraiste la semne ..dupa toate.

Si mai are episoade de astea toata noapte 4-5, la unele adoarme la loc..la altele trebuie s-o linistesc eu,la altele mananca, de regula la tzatica se liniste.

Da vorba Simonei,iti trebuie multa rabdare si sa nu recidivezi.

O las sa se pune bine pe picioare si o i-au usurel sa o fac sa isi recapete siguranta.Eu asta cred ca e speriata ,dupa toate cele.

MA duc sa mai dorm un pic pana la urmatoarea repriza.

VAd ca iar caraie...off mai stau un pic sa adoarma.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Diana.FELICITARI pt "ma-ma".
E superb nu-i asa??
Si eu ma topesc toata cand o aud...acum e cu "tata" mai mult...spre fericirea sotului.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Irda, am vazut-o si eu pe lungana ta, sau asa pare in comparatie cu tine ...mai poti sa o tii in brate?

Adriana, multumim! Pupam puiul pe ciuful blond !

Cuscra, felicitari pt. steluta! La mai multe! (mai ai una de obtinut ).

Anis, vad ca esti pe aici...eu am baut cafea seara si uite ce fac...bantui pe forum . Iulia mi se adresa pana acum cu ta-ta , acum s-a prins ce trebuie sa spuna.
Eu cred ca Ingrid are nevoie de o perioada de liniste dupa toate prin care a trecut. Treptat isi va reveni ea, noaptea poate mai viseaza si ea si vrea sa se simta ocrotita, de-aia plange si vrea la tine . Multi pupici, rabdare si calm! sa nu te mai gandesti la tot ce e mai rau, ca puiul iti simte stresul.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Buna dimineata mamic si bebelusi frumosi si dulci!!!

Simona, vazut poze!!Wow!!!Pustiul tu e un sugubat si un caraghiosel!!In poze pare foarte cuminte si pare a face exact ce ii spui..

Fratilor, am fost ieri in Herestrau!!!Circ curat!!ce a facut Edutul meu, a dat o adevarata reprezentatie...A vorbit in permanenta, a stat in piciorute, era tare vesel si tare in forma..se uita toata lumea la el...M-a sacait o faza cu o mamica..Pustiul ei era nascut cu 4 zile inainte de bebe si erau pe o banca alaturata in parc.iesise cu el sa ii dea sa manance...Si l-a vazut pe bebe ca sta in fundulet si in picioruse si cand i-am spus ce varsta are a inceput sa il sacaie pe copilasul ei sa stea si el in picoruse...

Bietul bebeuls, cred ca se vazuse pentru prima data in piciorute a s-a speriat rau si plangea de mama focului...

Mmm...napolitane cu ciocolata..eu nu pot sa mananc ceva in fata iedului ca e un pofticios..e in stare sa sara sa ia sa pape si el si sunt chestii pe care nu i le poti da...E tare interesat mai ales de cana mea de cafea...

Iulia, felicitari pentru "mama"!!!I-ai facut o mare bucurie mamei tale!!Al meu a zis mama cu vreo 2 saptamani inainte de ziua mea, intr-o seara...eram in stare sa trezesc tot blocul, sa dau la stiri..plangeam si radeam in acelasi timp...E divin!!!

Anis, nu dispera..isi va reveni..e nesigura pe ea si vrea sa te simta aproape, pe tine sau pe taticu...sa incerce tati sa o adoarma..eu nu pot sa il adorm pentru ca flacaul meu s-a obisnuit sa adoarma plimbat prin vastul nostru "castel" si e greu, nu il pot cara..plus ca miros a lapte si daca e la mine in brate ma "adulmeca" si vrea sa suga...se duce pe apa sambetei tot somnul...de putine ori adoarme folosindu-ma ca suzeta

Andreea, ai gasit spanac proaspat?Eu nu gasesc spanac in piata???!!!!

Anis, scuze, imi era tare somn aseara si dupa ce a adormit bebe m-am asezat pe pat si am adormit instantaneu...am uitat sa iti zic noapte buna

Mi-a mancat Edutu in parc...am carat dupa mine armata de biberoane, borcanase, farfurioara, lingurita...tot tacamaul!!!

Albinutzzo..e super siteul!!!genial...mai ai?mai vreau!!!

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Si inca ceva. Voi la ce masa ati dat mamaliguta?

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

eu i-am dat seara mamaliguta, cu iaurt si branza. i-am pus si un stropicel de sare, ca nu bas i-a placut fara nici un gust. mucusul n-as crede sa fie de la para, ar tb sa aiba cel mult scaun moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Irda, tare draga mi-e Daria, e o scumpa care creste foarte frumos. Pupici.

Andre_ea, ma bucur ca au trecut problemelecu bine.

Anis, parerea mea ca problemele cu somnul se rezolva doar daca spui stop la tzitzi noaptea. Plangea si Sara de sarea camesha pe ea, dar o tineam in brate, ii vorbeam, o mai puneam in patut...si tot asa timp de 2 h. Multe nopti am patimit asa, dar s-a dezobisnuit, multumesc lui Dumnezeu. Inevitabil va plange, trebuie doar sa gasesti altceva s-o linisteasca, nu sanul.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Iulia a zis azi mama , de doua ori! Ultima oara era in cadita, la baie si am luat ceva de jos, disparand din campul ei vizual...si ea imediat: ma-ma! Nu mai pot de bucurie!

Iar dupa ce termina de mancat a invatat sa zica "gata", asa ii ziceam eu cand terminam castronelul...

Sunt topita!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

felicitari! sa te tii de-acu, ca t striga toata ziua!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

Hai ca am intrat pe la voi, din cauza ca Ingrid a avut o partida de plans ,asa cu tipete si a adormit la loc.Si ai vostrii fac la fel??

Ca eu nu stiu ce sa mai cred.E stresat copilu' de la spital si toate cele...e vreun dinte..e altceva...
E o perioada? Habar n-am...sunt si eu vraiste la semne ..dupa toate.

Si mai are episoade de astea toata noapte 4-5, la unele adoarme la loc..la altele trebuie s-o linistesc eu,la altele mananca, de regula la tzatica se liniste.

Da vorba Simonei,iti trebuie multa rabdare si sa nu recidivezi.

O las sa se pune bine pe picioare si o i-au usurel sa o fac sa isi recapete siguranta.Eu asta cred ca e speriata ,dupa toate cele.

MA duc sa mai dorm un pic pana la urmatoarea repriza.

VAd ca iar caraie...off mai stau un pic sa adoarma.

Eu o pun seara in patul ei, dar noaptea cand plange (de obicei pe la 1) si nu se linisteste cu suzy, o iau cu mine in pat. Mai nou avem show dimineata pe la 6. plange saraca de se scutura camasa pe ea! Azi i-am dat cu gel de dinti si parca i-a fost mai bine.

Mergi la inceput

Irda- sa-ti traiasca frumoasa domnisoara.

Palmyrah - sorry, am incurcat ieri borcanele cu varicela. acu ai si tu distractie stereo, cu ambii bolnaviori! Va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput