Bebelusi de iulie-august 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Adriana- ai mare dreptate -

quote:
Bebelusii cu cat sunt mai nesiguri cu atat mai mult au nevoie de mama.Ea a trecut printr-o perioada tare naspa si are multa nevoie de tine sa se refaca si pe plan emotional, nu numai fizic.
Chestia asta nu o sa dureze o vesnicie...o sa iti fie tare dor sa mai dormi cu ea :)....si mie imi e dor uneori sa il simt pe Aidan langa mine sa il vad cum doarme, cum respira ca un soricel... :)

Si eu l-as tot lua pe Mario cu mine inpat ca imi e tare drag dar se rasfata repede de tot si nu mai vrea sa doarma altfel. Si am o proetena care are o fetita de un an si 9 luni si nu poate sa doarma decat cu mami in pat, si ce ma fac daca tb sa lipsesc o noapte de acasa? Doarme mama cu el? Si daca nu-i convine de mama? Mai bine il invat sa doarma singur dar niici mie nu-mi place metoda cu plansul disperat!

Tu cand mai pui poze noi? Sa vedem si noi baietelul mare!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Ellaaaa, napolitane cu ciocolata la 12 noapteaaa?!!! Ai curaj nu gluma!

Zic eu acum care am bagat azi arahide in ciocolata cu o vitezaaa, de se uita Daria la mine cu o fatza......"Iote si mama asta....nemancata mai e!!!"

Multumim fetele de aprecierile la adresa domnishoarei Daria! Noi am ramas cam in urma cu pozele, dar in seara asta am recuperat .....un pic! Asa ca va invit sa vedetzi gaza de 8 luni!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nici eu nu vreau sa ma incerc asta cu lasatul sa urle.Nu e ok..nu stiu.

Adriana i-am dat si sa manance mai mult degeaba...tot se trezea, chiar si numai sa o mangai.

Iar seara cu adormitul...mi se pare buna metoda Simonei.De fapt asa am facut am luat-o in pat cu mine, ne-am jucat ,am ras , am intors-o pe toate partile..am obosit-o cum s-ar zice.Si a adormit lundu-mi piciorul in brate..dupa aia am pus-o in patut.

In perioada asta cu probleme..normal ca am alintat-o mai mult si cred ca acum de asta patesc asta acum.

Ideea e ca ,nu cred ca daca fac asa in fiecare seara cu mangaiatul ..si asa mai departe o ajut sa adoarma singura.Cred ca o sa vrea sa o mangaii si cand se trezeste noaptea..si asa ca o luam de la capat.Plus ca dimineata o i-au in pat cu mine ca sa pot sa mai dorm si eu...ca dupa 7-8 treziri pe noapte sunt nauca.

De ce sa nu zic..imi place sa dorm cu ea...dar vreau ca incet incet sa ii creez independenta ei...ca sa fie bine mai incolo...si asa ma gandesc de ex..cat de greu o sa-mi fie cand o sa intarc..o sa ma simt asa parca inutila..

Dar din ce am vb...e cazul sa fac ceva...ca altfel asa ramane...sau o sa ma chinuii si mai tare mai tarziu.Tot din acuza problemutele , am amanat s-o mut singura la ea in camera si rau am facut, acum o sa fie mai greu.O mai las un pic sa o vad bine pusa pe picioare si dupa aia , trec la mutatul in camera, la olita si dormit singura.
S-a intamplat asa cum ziceai si tu blackpanterro..dupa ce a avut problemutele alea..spital alea alea....am alintat-o mai mult..dar trebuie s-o aduc la normal cumva...sigur mai incolo va fi fffff greu.
Inainte de spital , adoarmea fara mare scandal la tzatica la 9-10 seara.Acum pe la 11-12..si cu scandal..se prinde de mine ca o maimutica.

Oricat as vrea eu..sa o tin lipita de mine...independenta o ajuta si odezvolta mult mai bine..se descopera si descopera ea ...daca as putea sa le imbim pe amandoua sau sa le am pe amandoua,ce bine ar fi.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Iulia a zis azi mama , de doua ori! Ultima oara era in cadita, la baie si am luat ceva de jos, disparand din campul ei vizual...si ea imediat: ma-ma! Nu mai pot de bucurie!

Iar dupa ce termina de mancat a invatat sa zica "gata", asa ii ziceam eu cand terminam castronelul...

Sunt topita!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by MONAI

Andre_ea, eu i-am dat mereu para de la Hipp, sincer nu am patit asa ceva, dar nici nu i-am dat 3 zile la rand. Poate fi si de la asta. Sper sa fiti bine. Mamaliga nu i-am dat inca, prima data am sa-i dau la pranz sa observ reactiile si apoi va deveni masa de seara. Pupici Tudorelului.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mona, eu i-am dat 3 zile la rand dintr-un singur borcanel, amestecate cu mar si branza. Scria pe borcan ca dupa deschidere trebuie dat in maxim 3 zile.

Am descoperit cauza. I-am dat si putin spanac la pranz. Erau deja 2 alimente diuretice, si a reactionat asa. A facut si seara si era ok.
Multumim frumos ca v-ati gandit la noi. am pe toata lumea.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Simona, ai dreptate ca se pot rasfata dar daca sunt din fire mai speriosi sau daca trec prin perioade mai grele nu cred ca se poate vorbi de rasfat.In cazul prietenei tale, parerea mea e ca e mult mai usor sa o invete pe fetita ei sa doarma singura.Un copil de aproape 2 ani intelege mult mai mult decat un bebe.Ar putea sa ii lase tv aprins sa se uite pana adoarme, sau sa ii schimbe complet dormitorul si sa il faca cat mai atragator pt o fetita si sa ii spuna ce dormitor frumos are....sunt mai multe tehnici la un copil care intelege mai multe.

Diana, felicitari pt "mama"...si Aidan se tot chinuie sa spuna si zice mereu babababa :)

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am vazut si eu poze de copii frumosi: Daria si Mario. Doamne, ce au crescut amandoi. Pupici pe obrajori!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Irda, acusi te ajunge Daria la inaltime

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Irda- am vazut pozele- f frumusica Daria ta si uimitor de mare pare! Sa fie sanatoasa si fericita!

Anis- sa sti ca desi pare ca nu se termina niciodata mangaierile, la noi in 4-5 zile se obisnuieste dar din pacate si eu recidivez din cauza nesomnului si-l iau dmineata in pat cu mine si o luam de la capat. Eu zic ca daca nu o mai iei deloc sa doarma in pat cu tine se invata si ea. Dar eu nu-l las sa adoarma, il pun asa simnoros in pat sa stie ca acolo e pus treaz si adoarme singur! Succes mult si in primul rand sanatate micutei Ingrid ca sa puteti incepe ce v-ati propus!

Andre_ea ma bucur ca ati descperit cauza si suntetimai bine! Pupici! Si multumim mult pt aprecieri!

Adriana- pai chiar i l-a schimabat si are un super dormitor, dar metoda a fost sa doarma cu ea acolo1 Si se duce dupa ea si la wc! Nu sta fara ea o sec! Poate cand va incepe serviciul si va fi nevoita sa plece ii va fi mai usor, nu stiu, dar si ea e mai incapatanata si cred ca se complace asa. Iar de copii bolnaviori, e drept ca si eu il iau cu mine in apt cand are febra sau e racit, dar in restse vede clar ca se rasfata! Fie ce o fi acum, sunt ai nostrii si ii iubim tare mult!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Iulia a zis azi mama , de doua ori! Ultima oara era in cadita, la baie si am luat ceva de jos, disparand din campul ei vizual...si ea imediat: ma-ma! Nu mai pot de bucurie!

Iar dupa ce termina de mancat a invatat sa zica "gata", asa ii ziceam eu cand terminam castronelul...

Sunt topita!

Pai cred si eu!!!! Felicitari norei mele dragalase si istete!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput