Bebelusi de iulie-august 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ella, asta e link-ul unde imi poti admira scumpetea de ginere .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Ce sa facem, umblam si noi, luam aer...ne intalnim noi .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Diana, multu... ai cu ce te lauda!
Simona, vazut voinicul tau in verde!!!e tare.. cum papa el...si ce bine se tine pe picioruse!

ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Da Ella e fff greu..
am rezistat 15 min si gata...nu mai puteam
Nu e sotul acasa..dar maine o culca el si plec eu pe afara

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ema- multumim mult si noi!

Kasi- multumim mult. Este intradevar frumos sa-l vezi asa mare dar imi rupe spatele! Avea 11kg acum vreo 3 sapt, nici nu mai am curaj sa-l cantaresc! Hainele imi plac si mie mult, am zis ca cu prima ocazie ii iau si bleu la fel! De semanat nu seamana cu mine ci cu tasu' dar noi suntem asemanatori oarecum asa ca nu prea iti poti da seama acum. Culoarea ochilor o are de la mine si sunt tare fericita ca eu am ochii verzi si sotul caprui. Vom vedea mai tarziu cu cine seamana! Olita eu am luat-o din carrefour, dar am vazut si in cora mult mai multe culori si in Bucur obor. Dra tu cum nu esti din bucuresti.... poate gasesti si pe internet, nu stiu! Pupici si voua!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Ella- lasa mai ca e bun si ghiveciul! Si eu mai vb singura ca televizorul de multe ori! Si acum ma dumiresc de ce ne intelegem noi asa bine, ca eu sunt rac si cica se potrivesc zodiile! Uite link-ul: http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos. Vizionare placuta! Uite-l si pe al Adrianei daca nu ti l-a dat deja! http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Adriana- da, suntem mari! Multumim frumos, si voua la fel!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!
De apucat sa scriu nu prea apuc, dar de citit mai reusesc! Pupam toate mamicile si bebeii!

Diana, am vazut printzesa scumpa si frumoasa!Chiar ii sta bine cu glugutza in cap!

Simona, l-am vazut si pe flacaiashul MArio, frumos si intzolit de vara! Pozele cu dragaleala voastra de noapte m-au topit de tot! E un dulce si-un lipicios, manca-l-ar mama pe el de pui!

Ella, tie macar ti-a zis mama! Ca a uitat acum si-i da inainte cu tata...asta e! Daria mea nici acum nu zice mama.......eventual ...nana......in schimb ma zapaceste toata ziulica cu "tata" si variatiuni pe aceeasi tema........."tataie" de exemplu!

Adriana, l-am vazut si pe Aidan frumosul! Mamah ce-a mai crescut.... Oricum voi sunteti dintre cei mai maricei!

Anis si eu am aceeasi problema cu Daria. Ziua adoarme singurica in patutz, dar seara e jaleeeee! Tre s-o adorm in bratze altfel ne apuca 2 dimineatza si ea tot cocotzata pe marginea patului e! Asa in 5 minute a adormit! I se trage de la raceala de acum 2 saptamani cand era infundata rau si o adormeam in brate sa poata si ea sa respire!
Offf, iar dinti?! Cum zicea si Kasi, parca s-a luat la intrecere cu Oana la aparut de dintzishori!
Pupam scumpele mici sa treaca repede durerea de dintzisori !

Pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Ella- am vazut ca te-a ajutat cuscra cu linkul nostru! Multumim mult! Suntem mari si ne mai facem! Intradevar sta bine pe picioruse si asta i se trage de la tarc, vei vedea si tu la Paula! De cand cu plimbarile de colo colo a inceput sa se tina bine. Pupici!

Anis- noi am avut o per in care nu dormea deloc singur seara ca se obisnuise cu mine in pat. Si am reusit pana la urma sa dibuiesc o metoda dar cere rabdare si nici nu o lasi sa urle! Ma duc la el, il iau putin in brate (daca vrei sunt si poze de la iubirea noastra ca sa vezi cum il iau) si plec. Tot asa de vreo 3 ori. Daca tot nu doarme, il iau cu mine in pat si stam in liniste si ne jucam. Si cand vad ca da semne clare de oboseala il pun in pat. Daca tot mai plange ma duc la el si il mangai pe cap, il culc, pt ca de obicei il gasesc in picioare si pana la urma adoarme. Dar e adev ca ma duc si de 10-15 ori la el pana adoarme. Si dupa o sapt, cam asa, trece rasfatul si adoarme repede si singurel. Si apoi iar gresesc si-l iau dimineata cu mine in pat si o luam de la inceput seara! Voua va doresc mult succes si poate reusiti pana la urma!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ella, asta este, scuze pt primul http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Irda, multumim pt aprecieri, nici voi nu sunteti mai prejos...Daria e si mare si are si o gramada de progrese, noi suntem lenesi rau :)

Anis, incearca sa ii dai mai multa papa seara.Poate si de foame se mai trezeste...habar nu am.
Parerea mea e daca se trezeste sa nu o lasi sa planga pana nu mai poate.Eu nu sunt de acord cu tehnica asta.Bebelusii cu cat sunt mai nesiguri cu atat mai mult au nevoie de mama.Ea a trecut printr-o perioada tare naspa si are multa nevoie de tine sa se refaca si pe plan emotional, nu numai fizic.
Chestia asta nu o sa dureze o vesnicie...o sa iti fie tare dor sa mai dormi cu ea :)....si mie imi e dor uneori sa il simt pe Aidan langa mine sa il vad cum doarme, cum respira ca un soricel... :)

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Irda- multumim mult de tot. Intradevar este mare iubaret baiatul meu si ii place tare mult sa stea la pupacit! Vad ca te plangi de tata si tataie. Si Mario la fel face. Tasu' e la servici si el il striga de dim pana seara. Si chiar azi i-am zis "tata nu-i acasa mami!" si atunci il aud zicand "tataie?" Asa ca..... Si seara adoarme tare greu daca nu vine sa-l pupe, si se iubesc tare mult. Mama a zis de 2 ori cand plangea tare de tot si voia sa ma duc si parca stia smecherasul ca daca zice mama ma infiintez in 2 sec langa el! Pupiic Dariei si sa adormiti si voi usor noaptea!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Irda, stai linistita... o sa zica mama din secunda in secunda! Iulia imi spune desute de ori pe zi! si cu diferite intonatii... mai mult dezaprobare decat alintare... pupici ptr Dariutza!

Adriana, in sfarsit l-am vazut pe zambaretul leit mami!!! papa de zor cremele multa lume zice sa-i lasam sa planga dar nici eu nu pot! wow.. 9 luni!!! ce a trecut vremea! sa-ti creasca mare si voinicel sa fuga fetele dupa el!

Acum intind hainele si imi intind si eu sunculitzele ...ca doar dupa 200 gr napolitane cu ciocolata!

o noapte usoara sa aveti!
Ella si printesele

Mergi la inceput