Bebelusi de iulie-august 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Ella, eu nu ii dau Anei tzitzi si sa iti spun sincer am incercat cu ceai, insa nu merge !!!!!! Pana nu bea ea laptic nu adoarme la loc. Si problema este ca nu stiu niciodata cat laptic bea. Ca uneori ia 3-4 gurite si alteori, la aceeasi masa de noapte bea 180 ml. Sa nu ma intrebati cat lapte arunc !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

LA MULTE LUNI INAINTE CU SANATATE!!!tuturor celor nascuti in 29!!!

Joker, stai linistita ca si pe a mea o trag de nas de falci desi le-am spus de atatea ori!!! am facut criza cand cineva de la tzara, a pus mana murdara pe mana ei! au un obicei prost acolo de a le pupa mana! exact ce e mai rau! ca doar manutza o duce la gura! i-am pus si eu la punct!
o prietena mi-a muscat-o de obrajor de i-a ramas urma!

Brianamica, dar se trezeste des?

chiar acum plec!
ella2000

Mergi la inceput

Ella,se trezeste cam de 2 ori pe noapte.
Undeva pe la 2 dimineata si apoi pe la 5.

Mergi la inceput

LA MULTE LUNI SI MULTI ANI PUILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 29 !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Brianamica, vad ca suntem singurele pe aici...O cafeluta, ceva???Niste napolitane?o ciocolatica cu menta??

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele

Raspund si eu la fete, daca mai stiu ce treb sa zic

Simona, un dulce Mario, imi place la nebunie, pacat ca avem baiat, dar poate mai facem o fetitza, si cine stie...stai ca-i dat, nu ne mai bagam iar palaria aia verde e de nota 20

Anis, ma bucur ca sunteti mai bine, si speram sa nu mai apara probleme

Monai, Monica, felicitari pt pt dormitul noaptea, sa va tina tot asa

Joker
bafta la invatat, ca ai mareeeee nevoieeee

Briana, ce carutz ai luat??? Si noi vrem sper pana in Paste sa rezolvam si problema asta ca asta nu mai e bun, nu pot folosi hamurile si merg mereu cu frica sa nu cad din el

Ella, am inteles ca ti-ai luat mobila?!?! sa o stapanitzi sanatosi

Ioana (Corbioana) ce faci? Ai terminat? Pe unde mai esti acum?! In casa noua?!?!

pt 27/28/29 sa fiti sanatosi voiosi si papaciosi, si sa nu va mai treziti noaptea, cred ca e una din cele mai arzatoare dorintze

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Joker, napolitane....!!!!!

DAAAA!!!!!! Poate peste vreun an !

Mergi la inceput

Urasc chestia asta cu kilogramele in plus ! Am 1.63 m si 62 de Kg, asa ca........ FOAMEEEEE !!!!!!!! Asa imi trebuie daca 9 luni am mancat ca disperata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI bebelusilor nascuti pe 29 !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,voiosi si sa aveti mult noroc in viata!

De ce mi-a fost frica nu am scapat!
Aseara am fost cu Rares la oftalmolog pentru ca ii curgea un ochisor.Si m-a programat pe astazi dimineata la interventie: desfundare canal lacrimal,dar cind am ajuns acasa si ne-am schimbat,hop si bubutzele de varsat de vint,pe care nu le avea cind am plecat la medic!
Off si dintisori cu durere si bubutzele ,pe linga astea tusea specifica bolii ....
A mai fost cineva cu bebelusul la desfundat canalele lacrimale si ma poate lamuri ?

Joker si pe mine ma scot cel mai tare din sarite apucaturile astea.Daca le-as trage eu de falci ce ar spune!
Prefer sa ma vada pe mine de nebuna decit sa-i lase semne copilului.

Lia,felicitari pewntru casutza!

Felicitari si bebelusilor "vorbitori"si la cit mai multe cuvinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Acum si despre noi, ca numa probleme am avut de duminika incoace

Duminika, am iesit in parc cu ai mei parintzi si m-am intalnit si cu Valentina cu David. Si Luca a facut iar taraboi, din cauza lui mama de data asta, care nu-l mai vazuse de ceva timp, si s-a infipt in el, si ii spunea Luca uitat-te la bunica las-o pe mama si tata, si tragea de el sa se uite la ea Si l-a luat sa se plimbe cu el si binenteles ca a inceput sa si nu s-a potolit pana nu a a adormit Valentina, imi cer scuze, ca nu am putut sta impreuna, de vb, dar eram tare intoarsa si cu nervii prastie

Colac peste pupaza, luni soacra-mea a ramas intepenita de spate. Are ostroporoza, si probabil din cauza lui Luca, ca treb s-al ridice cand il schimba, cand il pune in scaun sa pape, i s-au incordat muschii si acum merge saracutza in baston Asa ca nu mai ajutor acasa sa stea cu Luca, si ieri a trebuit sa vina sotzul mai devreme acasa, sa stea cu Luca, si va treb sa angajam o femeie care sa o ajute in casa, in gospodarie si cu Luca. Socru il scoate afara, si face piata, dar in casa, treb ajutor. Fetele daca stiti pe cineva dispus, chiar avem nevoie de ajutor. A venit mama azi, si o sa vina pana gasim pe cineva, dar nu vreau sa ne ajute ea (aici sunt multe de spus, e alta poveste)

Luca in rest e bine, dimineazta ii dau eu sa manance, ca asa manaca, asa ca ma scol la 6.30 in loc de 7.30, si papa cu mine, iar in rest papa mai bine, pt ca intervalul de ore s-a marit. Progresele lui sunt uimitoare, sta fff bine in picioare, sprijinit, in fund nu mai zic, se ridica in fund, in picioare, paseste f bine, chiar in parc nu mai stam in carutz, ne plimbam pas la pas cu copii de 1 an. Face "pa", "bravo", da norok cu baietzii zice mama, tata, pa, aba, vb intr-una si rade ca un ingerash.

Gata ca v-am facut capul mare, dar m-am descarcat si eu, va multumesc ca existatzi, ca nu ma pot si frumosi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput