Bebelusi de iulie-august 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 13

Dianami spune:
Dianami spune:
  La multe luni, Nichita!
 La multe luni, Nichita!  (Cezara 08)
 (Cezara 08) La multe luni, Eva Christina!
 La multe luni, Eva Christina!  (OanaC)
 (OanaC) La multe luni, Andreea Codruta!
 La multe luni, Andreea Codruta!  (nicoll mada)
 (nicoll mada) Sa cresteti mari si sanatosi!
 Sa cresteti mari si sanatosi! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
 Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Yasmari spune:
Yasmari spune:
 Buna sa va fie ziua si inima fetili, sint abatuta si batuta de soarta, citii si eu pe Acusor si-am venit sa-i sustin moralul, intram si  noi in hora cu tine. S-a stricat treaba si la micul dejun, dar nu va mai bat capul.
Conform dictonului adaptat la mediu : 'Fie rana cat de grea/tot mai repede se-nchide/cand o lingi cu limba ta', ma retrag si eu cu mule cozi intre piciaore sa meditez si sa gasesc vreo scapare, ca nu-i tutun si nici prea multa rabdare.
 Si mai inainte de tot cobor privirea si ridic mainile catre cer la bunul Dumnezeu, ca m-a scos mereu din situatii super-critice.
Sa nu uit:
Felicitari Lia pt casa, sa fiti fericiti in noul cuib si drum bun spre tara!
Felicitari Diana pt marea fericire adusa de superbebelusa, daca prinde spilul te stoarce cand o plinge cu mainile ridicate ma-ma ma-ma, garantat n-ai scapare!
Felicitari Monai pt dintzisorul Sariciului si pt rasplata rabdarilor tale de noapte!
Albinutza iti uram solutie cat mai rapida, nu poci sa te ajut....poate tu cu alta demisie semnata!
Facem galerie bebeilor ce se chinuie la iesit de dinti, Globuletul de Aur, Oana [/red[red]], Veve si cei pe care scleroza mea i-a uitat, va rog sa ma iertati!
va pupam si sa va dea Dumnezeu numai bine!

mamini spune:
mamini spune:
 intru si eu intr-o pauza de nani intre urlete...groaznic, sunt complet aburita la creier de nesomn si de plinsete sfisietoare...
facem galerie tuturor dintilor micutilor, iesiti si nu ni-i mai chinuiti!
multam Yasmari ca te gindesti la noi, sper sa rezolvi cu papa, nu stiu ce sfat sa iti dau, ca noi abia ce ajunsesem la o masa de solide papata binisor si am regresat, papa nu e un hobby de-al fie-mii. da-i laptic, cind si cit vrea, ca sa stii ca e mai bun decit orice mincare- mie mi-au tot zis astia ca la virsta ei ii ajunge o masa pe zi si restul lapte, dar stresata fiind ca restul de bebei papa si 3 mese de solide ma dadeam cu capatina de toti peretii...dar iata ca au avut dreptate, din laptic si maxim 150g piure de legume+/- carne ,copila mea a luat 500g si 2 cm in ultima luna. capul sus! are Dumnezeu grija de toti!
am vazut poze si filmulete cu Mario cel hotoman si gatit, cu Iulia grasunica-frumusica, cu Daria nazdravana care vrea sa o intreaca pe mami in inaltime inainte de a intra la scoala si cu gemenii mortali, pe care nu ma mir ca vrea matusa sa ii rapeasca.
Lia, sa va fie de bine si s-o stapiniti sanatosi!
Acusor, rabdare, lasa-l sa pape ce vrea ca asa se face mare...
MonaI, felicitari pt progresele cu nani, noi suntem varza, mincam si de 3-4 ori pe noapte cite 30-40 ml, plinge groaznic si nu se calmeaza decit f greu, la mine in brate, asa ca dormim amindoua si mai fac schimb cu tati, ne odihnim cu rindul...
e...dar intrasem cu o misiune: sa va transmit pupici de la Irina si Ioana, sunt la Brasov si sunt bine.
pupici
M

delia grozav spune:
delia grozav spune:
 Hm sa credeti voi ca a adormit cu burtica goala .
.
Stataea linistita ca era ocupata sa dea jos tot de pe noptiera
 .
.
Apoi a inceput maraiala.
Repede i-am dat papa si acuma chiar ca doarme.
Da nu i-a placut de loc supica. 
AVETI CEVA RETETE DE SUPICI? PLEASE
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Albinutzza spune:
Albinutzza spune:
 Yasmari esti  as vrea eu sa-mi dau demisia, dar "nema' money"
 as vrea eu sa-mi dau demisia, dar "nema' money"
Mamini, multumim pupuam si noi fetele frumoase
Albinutzza & Luca bondarelu'
 & Luca bondarelu'  07 Iulie 2005
 07 Iulie 2005
 Bondariciu' mic 7-12luni
 Am crescut atat de mult
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

brianamica spune:
brianamica spune:
 Sau poate ma puteti ajuta voi.
Am o prietena al carui copil a cazut si i s-a spus ca are un hematom la nivel cranian care se poate observa doar la ecografie. Nu este din Bucuresti. Ce sa faca, sa vina de urgenta la Bucuresti sau sa ramana acolo. Medicii de acolo i-au trimis la oftalmologie. Copilul e mare insa oamenii sunt disperati. Are ochii plini de vinisoare rosii !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Dianami spune:
Dianami spune:
 Sunt, Brianamica.
De unde e copilul si ce varsta are? Ar putea avea nevoie de o tomografie, urgent! La eco nu se poate vedea totul decat daca are fontanela mare si hematomul are localizare buna pt. eco transfontanelara.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

MONAI spune:
MONAI spune:
 Mamini, imi pare rau de oboseala voastra, sigur iese dintzocul, la noi doar ziua are manifestari de ma da pe spate , noaptea a lasat-o mai moale, deocamdata. Nu-ti spun de cate ori ma trezesc eu, in schimb
, noaptea a lasat-o mai moale, deocamdata. Nu-ti spun de cate ori ma trezesc eu, in schimb . Ma duc, o verific, o pup si ma culc pentru ca dupa 1h sa fac la fel
. Ma duc, o verific, o pup si ma culc pentru ca dupa 1h sa fac la fel . Mi-a ramas obiceiul trezitului des noaptea, nu stiu cand ma voi relaxa si eu putin. Pupam Veveritza chinuita.
. Mi-a ramas obiceiul trezitului des noaptea, nu stiu cand ma voi relaxa si eu putin. Pupam Veveritza chinuita.
Yasmari, rau imi pare si de voi, dar si Sara papa greu, eu am niste metode cu care-i indes mancarea de sta mata-n coada. Ii dau ei o lingurita mai tare si cand deschide gura s-o apuce, pac ii var lingura mea cu papa. Mesteca si apoi isi foloseste lingura ei. Si tot asa, stam si 1h la o masa, de intepenim amandoua acolo . Eu am moralul bun deocamdata ca am iesit mult pe-afara si m-am intalnit cu mamici si am mai schimbat pareri. Toti copilashii sunt problematici la varsta asta, trecem noi si de perioada nasoala
. Eu am moralul bun deocamdata ca am iesit mult pe-afara si m-am intalnit cu mamici si am mai schimbat pareri. Toti copilashii sunt problematici la varsta asta, trecem noi si de perioada nasoala .
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si  Sara (16/07/2005)
 Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi