Bebelusi de iulie-august 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Copilul nu e chiar copil. Are 16 ani.
E din provincie, si nu li s-a spus decat ca are un hematom in interiorul capului . Are osul obrazului fracturat.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

simona,
mie imi place tare mult iaurtul Zuzu ca e cremos si dulceag, insa am incercat sa-i dau si ei intr-o zi si pt ca era prea moale i-am pus cereale. dar din cauza ca iautul asta e cam cremos s-au facut niste cocoloase super urate. am bagat la blender si s-au uniformizat insa mi s-a parut ca s-a facut o combinatie tare lipicioasa si nu i-a placut. asa ca am revenit la Danone natural care nu face cocoloase deloc. nu stiu cum ai facut tu cu el...

mamini,
a mea pana n-a trecut la toate mesele de solide cat de cat se trezea noaptea pt lapte. poti sa incerci s-o pacalesti noaptea cu ceai cateva zile poate renunta. eu cu ceai n-am reusit dar ajunsesem la 5 luni doar la o trezire pe noapte si n-am insistat. eu de la pediatra stiam ca noaptea e bine sa faca 2 pauze de 5 ore macar pt stomacel. incearca sa-i dai doar o masa noaptea pe la mijloc si sa bea mai mult atunci. iar la celelalte incearca sa o legeni pe picioare sa adoarma la loc sau sa-i dai un pic de ceai.

eu deja cu mancarea nu ma mai enervez ca n-are sens. nici nu-i mai fac nimic nou ca oricum nu-mi dau seama ce-i place si ce nu ca ei nu-i place nimic. ii fac cateodata ceva nou si mi se pare asa de bun si ma entuziasmez la gandul ca o sa deschida gura cu placere...si cand vad ca nu ma intristez tare :(

incearca totusi treptat-treptat sa ii bagi si celelelate mese de solide macar cate putin si cu lapte completare. incearca iaurt cu cereale dimineata si cereale cu lapte seara. iaurtul si cerealele plac in general la toti copiii. parca si a mea le mananca mai bine.

a mea de cateva zile s-a facut tare cuminte. dimineata dupa masa sta juma de ora in patutz in fund si se joaca cu jucariile si caruselul singura si nu maraie deloc. asa ca am timp sa ma spal si sa ma imbrac si eu pt servici. si sa si mananc ceva frugal. si a uitat cum sa se intoarca de pe burta pe spate asa ca sunt sanse sa se ridice in 4 labe in curand. nici nu mai plange daca o pun pe burta :)

mamica de maria, 7 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Brianamica neaparat sa mearga intr-o clinica unde se poate face tomografie computerizata. Imi pare rau pentru el dar nu e bine sa stea fara sa faca investigatii.

Na fetelor, eu nu ma mai plang veci de Medeea. Pai ea papa in maxim 15 minute si papa si daca ii palce si daca nu ii place, ca ii e foame si o prostesc eu cu ceva jucarii.
De exemplu nu ii place de loc tura asta de cereale. I-am luat de la Milupa cu fructe iaurt si ceva fulgi de orez. E acru si nu se dizolva prea bine. I le tot imbunatatesc eu cu suc de portocale si fructe, papa ea ce papa da nu cu pofta. In general nu se omoara ea dupa cereale. Cred ca trec si eu in curand la mamaliguta, sau orez sau chiar gris din cand in cand.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

am vazut si eu gemenii nostrii scumpi
si pe Daria,care e jumatate din mami,dulce foc.
facem si noi galerie tuturor dintoshi ca stim f bine cum e.
nici eu nu am de ce sa ma plang la capitolul mancare,vad ca si-a revenit,papa macar 125 de gr la o masa si avem 3 mese.azi de ex la masa de pranz a papat 190 gr:piureu de pui pasat si facut cu lapte si ulei de masline 40gr si 125gr legume de la borcan+legume tocate marunt fierte si lasate asa.ce le-a mai mestecat ealeg le aveam doar fierte.(cartof,praz,pastarnac,dovlecel,ardei).nu i-am pus cartof ca avea in papa la borcanel.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

urez si eu sarbatoriti azi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Pupam si noi pe Ioana si Irina,sa va distrati si pt noimersic mamini ca ne-ai fost mesagerul lor.
Simona-bravo pt steluta
noi noptile tot asa vraiste le avem,reusisem sa o fac sa se trezeasca doar de 2 ori,dar a venit chestia cu kk si raceala si la loc comanda.plus dintii.la mine nu ar merge sa ii dau ceai ca nu vrea biberonul de nici o culoare.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

am uitam sa va multumim pt sustinerea dintzoasa ca zic asa.
multumesc Kasi si eu sper sa ii priasca aerul de mare

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, eu zic sa profiti acum cit doarme, ca o apuca iar dinteliada si iar te face praf. pupam si noi Sariciul dintos.

Ema, bravo ca papati!

Emanuela, fata mea nu maninca fructe deloc, nu vrea si gata. nici cereale. eu ma bucur ca seara papa velli de cartof cu morcov- e o bautura de lapte mai groasa si tot e ceva. iaurt si brinza eu nu ii dau. aici astia sunt de parere ca e ok cit maninca si pt noaptea au zis sa o las sa plinga, sa nu ii mai dau, doar apa eventual dar sa nu incep in plina nebunie cu dintii astia, mai ales ca plinge in continuu, are febra, funduletul rosu si e vraiste de obosita...unul a spart putin gingia, celalalt e aproape sa sparga...in curind trece beleaua asta si ne apucam de "re-educare".

sanatate va doresc tuturor
M

Mergi la inceput

of,mamini,saracuta Veve si funditza rosie.bravo ei ca ia bine in greutate fata de la Oani.a mea bea apa bine din paharca ne pregatim de vara acasa si trebuie sa bea.noaptea nu cred ca as avea succes,o sa incerc si eu,dar daca nu vine din tzatza
hai ca mi s-a trezit donshoriciul si mergem la plimbare ca e tare frumos afara.sper sa nu ploua ca vad ca a intrat soarele in nori.
acusor-mai tii minte linkul ala cu pret de prod,il mai vreau si eu dk il mai ai.ce sa va zic spor la papat indiferent ce:lapte sau solide vezi ce a zis si mamini

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

LA MULTE LUNI ! bebeilor aniversati azi! Sanatate multa, veselie, pofta de mancare, somnic linistit!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput