Bebelusi de iulie-august 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 12
acusor spune:
Neata fetelor!
Eu cred ca imi ia concediu pe durata nedeterminata din jobul de mamica.
Ma dispera Teo cu mancarea si nu ma pot controla sa fiu calma. Nu vrea frate sa manance decat lapte si cereale. Azi nu i-am mai dat la ora 10 mar. I-am dat banana cu iaurt. A deschis gurita la 3 lingurite si atat. I-am dat si iaurt simplu si tot n-a vrut. Cred ca are o problema cu lingurita. I-am dat iaurtul sa-l bea direct din borcanas. Oricum, si ala a fost putin.
Acum astept pranzul sa vad ce mai vrea. S-a schimbat cu mancatul de o luna si ceva.
Oare copilul meu este mofturos si seama cu tacsu? 

.
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
andatudor spune:
Diana-felicitari micutei vorbarete !!
Gata de acum o sa va conversati in toata regula!
Joker-si eu de cand a venit caldura tot afara ii dau sa manance iaurtul! Oricum ii place ,l-ar manca oriunde! Pofta buna in continuare!
Lia-felicitari pt casa! S-o stapaniti sanatosi!
Albinutzza spune:
Acusor, parca ne descrii pe noi. Sincer eu il mai lasam cand nu vroia, mai faceam pauza, il lasam si nemancat, ce sa fac?! Ca se intampla sa vomite, si ce m-am chinuit sa manace. Te inteleg perfect, si daca vrei eu semnez demisia ta
dar nu mai mult de 5 min , ca apoi back to work.
Fetele
chiar am nevoie de femeie...deja m-am enervat cu mama

unde sa caut, dati-mi niste sugestii 
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
palmyrah2002 spune:
Anda si Briana,multumesc mult de tot!

M-am gindit si eu sa nu merg,dar imi fac probleme pentru mai tirziu:daca aceste infectii dese ii vor afecta vederea - pentru ca in afara de faptul ca ii curg ochisorii ,mai are se secretii urite galbene,care nu il lasa sa deschida ochisorul.
Albinutzza spune:
Lia, felicitari pt casa, sa inteleg ca ati plekat spre RO????
Diana, felicitari, cel mai minunat lucru si cuvant din lume
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
joker spune:
Lia, felicitari pentru casa!te invidiez!!Vrem si noooi
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
OanaNG spune:
Fetele, am reusit sa ma descurc cu filmuletele, le gasiti la urmatoarea adresa http://www.dropshots.com/new.php?userid=93657&cdate=20060309&cimg=0. Rabdare si tutun, ca-s multe si destul de lungi, dar eu zic ca se merita
andrea_ea: saru'mana pentru ajutorul involuntar (m-am prins cum se pun filmuletele urmand linkul taujavascript:insertsmilie('
'))
Irda spune:
Oana,sunt mortali gemeneii!
Cred ca-i tare mandra Laura de ei! Sunt niste frumosi si vioi tare!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
delia grozav spune:
Buna ziua, eu fac kilometrii cu Medeea, si tare bine ne prinde la amandoua. Acuma doarme dusa dupa doua ore de plimbare in care nu a vrut sa doarma pentru ca a avut multe de vazut.
Nu apuc sa citesc prea mult ca m-am apucat de citit pentru serviciu, doar am intrat sa va salut si sa va urez o primavara minunata, multa sanatate la toti piticii.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
Dianami spune:
Salutare, fete dragi!
Multumesc tuturor pt. felicitari, stiti si voi ca e unul dintre cele mai frumoase lucruri din lume, sa te strige puiul " mama"
.
Lia, felicitari pt. casa, sa o stapaniti sanatosi
! Drum bun spre casa si acomodare usoara Giei! Vii in Bucuresti?
Brianamica, ma bucur ca ai revenit si ca sunteti bine. Ati facut vaccinul? 
Monica, ti-am trimis un PM, sper sa te ajute.
Albinutzza, hai ca ma bag eu. Ce zici?
Iti fac si tie un superbebelus
. Am vorbit azi cu dr. si am stabilit sa mergem la 9 luni, la bilant. Saptamana asta oricum merg cu Iulia la dermatolog si alergolog, asa ca e mai bine la 9 luni. 
Oana, super nepoteii tai! Sunt niste scumpi, veseli si haiosi! Sunt o minunatie de copillasi! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame