Bebelusi de iulie-august 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joker spune:

uff..vad ca nu sunt singura cu problema asta.Albinuto, descarca-te...aici poti spune orice...E locul de "bocit"!!!

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Buna dimineata, fetele!

Multumim de apreciere, felicitari si pupicei ! Si acum pe rand.

Diana, felicitari pentru "mama". Cred si eu ca te-ai topit.....e cel mai drag cuvant pe care-l poate auzi o mama de la puiul ei!

Daria e lungana ....mai ales in comparatie cu mine care am doar 1,52 cm inaltime. Un 70 si are si ea, dar nu stiu exact cat.
O sa vedem la bilantul de 9 luni ....adica peste vreo 2 saptamani asa!
De tinut in braze.....ce sa zic....ea e lunga dar nu cine stie ce grasa. E destul de subtirica si asta e motiv de neliniste pentru mine oarecum. Are in jur de 7 kg si ceva (100-200 gr nu mai mult) sau poate nici atat ca mi-a slabit cand a fost bolnavioara!
In poze era destul de infofolita, dar se vede mai bine in cele din casa cu verisoara Irina(5 luni), ca nu prea are carnitza pe oase.

Adriana,Simona si Monai,Daria a crescut bine intr-adevar si seamana cu Mihai ca el are 1,85 cm inaltime. E lungutza si neastamparata rau! De dimineatza voia sa-mi escaladeze patutzul, iar la masa de fructe imi sufla in linguritza !!!

Lia, felicitari pentru casa! Sa o stapaniti sanatosi si fericiti!

Ella, iote link-ul http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549001402

Joker, si noi la cafelutza! Pupam Iedutzul neastamparat si scump! Apropos....e dat ?

Albinutzza, offf ce greu trebuie sa-ti fie fara ajutor in casa! Mult noroc sa gasesti pe cineva repede sa te ajute! Sanatate multa! Felicitari pentru progresele bondarashului! E baiat mare!

Pupicei ca m-am intins cat o placinta!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata...

Am reusit s-o fac sa doarma pana la 10..sa se odihneasca si ea un pic.
Citeam pe Dc, ca la 8 luni apare asa o perioada cu plansete in somn,cine stie poate despre asta e vorba.Oricum azi noapte nu m-am mai ridicat din pat decat dupa ce 10 min a marait.Asa ca s-a trezit o data la 3 sa pape si inca o data la 7.In rest vreo 3 foilei cu tipete si adormea la loc..da' bineinteles ca eu ma trezeam din somn.

Monai,cred ca ai dreptate ,cand o sa nu ii mai dau tzati,se poate sa nu mai faca asa noaptea.Faza nasoala e ca a renuntat singura la suzi, oricum ea a luat suzi pe la 4 luni si vad ca acum la 7 jumate nu o mai vrea...si nici nu mai are sens s-o obisnuiesc iar cu ea.

CA ma intrebati..nu e prea mult pt fiactul ei.Asa mi-a indicat dr.Eu branzica ii dau zilnic.Ou 1 data pe sapt (i-am datd e 2 ori pana acum), carnea o sar 2 z pe saptamana..(indicatia dr), iar pui ii dau f rar, pt ca accepta mai bine vita.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Irda, multumim mult, voi stati cumva pe la Potcoava-Titan?!?! Sau ati fost doar in vizita???

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Albinutzza, am fost in vizita la cumnatzica mea si la verishoara Irina.
Ei stau pe Camil Ressu , oarecum aproape de parc si ala e locul lor de plimbare.

Noi stam in Militari. Parca intreba cineva ....laura.barb oare?
Ieri am fost in Politehnica in parc cu galushca.
Nu stiu exact cine zicea ca mai sta pe langa Politehnica.......neuronu' amaraaaat...

Pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Ema,Cristina-mersi de info.! Am luat de la Nestle,ca Milupa nu avea simplu.I-am facut azi cu lapte si cu banana si l-a mancat cu mare placere.Am zis sa mai fac o pauza la branza ca nu o mai voia,s-a saturat cupchilu dupa 3 luni!!

Azi am facut si noi vaccinul antirujeolic,am stat mult in cumpana pana sa-l fac,dar m-am decis ca asa este mai bine,avad in vedere ca noi stam toata ziua inconjurati de copii de toate varstele la locul de joaca,mai ales ca au fost cazuri in Dolj,acum sa dea D-zeu sa fie bine ca am emotii!

Cristina-multa sanatate puiului tau sa se faca bine si facem galerie la dintisor sa iasa mai repede si sa nu mai doara asa de rau,ca stim cum e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Palmyrah, , cumnata mea a fost programata cu baietelul pentru o asemenea operatiune, insa nu s-a dus, si baietelul este acum clasa a 4-a si singura problema pe care o are este faptul ca ii lacrimeaza ochii cand bate f tare vantul !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Ella,Diana-mersi! Ella,nu fi suparata ca va spune si mama in curand,eu as vrea sa spuna orice numai sa spuna!

AAA,am uitat sa spun ca a luat si el 300 gr in 2 sapt,acum are 6 900 la 7 luni si jum.,sunt suuuper fericita!! Inseamna ca merge cu sculatul asta al meu noaptea sa-i dau sa suga!!

SimonaDar daca-l fac si cu apa are ceva?? Ca si eu tot de la Nestle i-am luat Tocmai am savurat pozele tizuletului !! Este "groaznic" de dulce,iar cu olita daca nu scriai ce este nici nu stiam ,credeam ca este motocicleta,iar pozitia de somn este de-a dreptul mortala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Irda,nu e dat!!!Poate cand mergem pe la nasi ne intalnim sa perfectam "mariajul"...Il place micuta ta pe frumosul meu???Sentimentul e reciproc!!!

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Simona, am uitat sa zic ca la fel avem si noi olitza, si tot portocalie

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput