Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

mi-e o foame ca ma pun sa halesc paste la cuptor cu carne si cascaval de aseara.
S-a trezit domnisoru si sper sa reziste fara papa pana la 2.30 ca n-a prea papat inainte sa mergem.
Ma cam supara iarasi gatul dar ii dau iarasi cu petrol ca prima data cand bieninteles am scapat de antibiotice. Acum i-au paracetamol si sug vit c.

Ce bine de voi ca data deja paica la copii, eu mai am lapte in titi.
Dr. ne-a zis ca din 7 ne face program de diversificare. Deocamdata stim sa papam cu l-ita suc de mere cu morcovi, ca ne palce, apoi seara appam o portie de 130 ml de cereale HIPP cu caise si piersica, asta pe la ora 19.00 (tare mult ii place).

Vai fetelor morrrr....ma omoara cupilu cu papatul titi noaptea. Nu dorme inca noaptea toata. Dimineata sunt de somn. Ziua nu pot dormi.
Oare cand ma voi adihni si eu. Degeaba am incercat sa fie cat mai satul inainte de somn, dar el se tot trezeste. Noroc papa si doarme la loc, nu se trezeste ca sa-l adorm. imi goleste sanii de numai.. e sugativa ce mai.
si acum inca o bomba: nu poate adormi numai in brate pe muzica dance. Ati mai vazut asa ceva? imi rupe spatele.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cit despre ochi, eu ii am verzulii, sotul caprui, iar miruna albastri (de la vre-un vecin). Taica-miu a venit cu superstitia populara cum ca dupa ce se incheie alaptatul se stabilizeaza si culoarea ochilor. Ramine sa vedem daca e adevarat sau nu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ramona ... Sanatate multa Mariei !!!

Vero nasoala treaba... Si almeu se trezea mai des cand papa lapte de la mine. Vladut are 7 luni si tot se trezeste 1-2 ori noaptea... Dar macar doarme in patul lui singurel.

Ioana deci inca mai pot spera la verde ? Ca eu am incetat sa-i dau laptele meu de vreo saptamna si inca nu vad nici o schimbare.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Noi ne imbracam sa iesim afara. Voi nu iesiti? Ca e cald si frumos.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Hildi asa ziceam si eu cu diversificarea. Abia am asteptat. Acuma ma gandesc cu jind la vremea in care ii "preparam" doar tzitzi.

De cateva zile am vazut ca i se deshuameaza pielea de pe piept si abdomen. Nu tare, dar sunt asa ca niste buburuze. Stiti ceva? Cu ce sa o dau? Oare s-a saturat pielicica ei de ulei?
Azi trebuia sa pape jumatate de galbenus. Iarasi nu a mancat tot .

Ioana, oare la noi mai sunt sanse sa se faca verzi dupa ce nu mai suge?
Ramona, imi pare rau de Maria .

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ioana - ai pm

Maddy - s-au smecherit bbii nostri; si Anya mananca mai mult in somn. In rest- mai ia o gurita de lapte, se mai uita de 3 ori pe pereti, la tv etc.

Miflore - ac. uric, ureea si creatinina tin de functia rinichiului. Intr-adevar, transaminazele sunt oarecum specifice pt ficat.

Mai citesc si revin

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Vero, are niste ochi baiatul tau!! Cer, nu alta.
Tu sa nu te superi, imi zic si eu parerea: am observat ca sta in tarc, mie mi se pare foarte aproape de televizor si nu stiu daca e bine, caci toate tuburile astea au radiatii pe o distanta de minim o data si jumatate diagonala ecranului...

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Deci ,cand nu va mai papa lapte de la mine nu se va mai trezi nopatea? ce bine ar fi. sa traiesc si eu normal barem asa cateva zile pe sapt.

Eu am ochi caprui, sotul are verzi....STEFAN ALBASTRI. cine stie paote daca dupa ce termin cu alaptatu se schimba, cum a zis Ioana.

Ioana, esti figura cu ochii de la vre-un vecin...

Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Ramona, sa stii ca poate fi de la iaurtul Danone. Bunica mea a patit in vreo 3 randuri de la Danone natural, diaree si febra f mare, de am crezut ca o pierdem. S-ar putea sa fie loturi cu probleme, poate cu mai mult ferment decat e normal, si la organisme sensibile atat trebuie. Si dra de familie ne-a zis ca a mai intalnit cazuri.... Eu una chiar ma intreb ce iaurt sa iau cand o veni vremea, fiind Stan patitul.

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

raluca, nu ma supar
am mutat tarcul de acolo...am zis eu sotului ca nu e bine acolo, ca se tot uita spre tv bebeul.

Stefan Peter

Mergi la inceput