Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 9
Anya20 spune:
Ramona - sa stii ca se poate sa fie de la Danone. Nu e primul caz pe care il aud. Sanatate multa!
Vero - intr-adevar, Stefan are niste oki tare frumosi.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
cge spune:
Ramona, ce rau imi pare de Maria.
Ca sa te linisteti si Anca a mancat Danonino sapt trecuta si a fost ok.
Victor n-a mancat Danonino (el nu mai mananca nici un iaurt acum) si vineri, sambata, duminica a avut o enterocolita de toata frumusetea cu febra de 38,5. Bine el a reactionat mai usor ca e mai mare.
Si nu a mancat decat niste paine cu secara. Ori eu nu cred ca painea a fost de vina.
Maica-mea tot pe mine ma invinovateste ca i-am facut sanmdvichul cu paine din asta.
Lui ii e mai bine, a tinut vineri si in we regim si i-am dat Smecta 2 plicuri pe zi.
Sanatate multa (cred ca aerul de Tei e de vina).
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Ioana75 spune:
Carmen, plimbare placuta! Si bona mea tocmai ce a iesit pe usa cu caruciorul.
Dr. Anya, multumesc mult!
Codruta, nu vreau sa-ti dau sperante deshare, dar n-am auzit sa se schimbe din caprui in albastri/verzi. Mai mult invers.
Irina, ai si tu rabdare citeva luni.
Vero.
Mai, e disperare cu iaurtul asta; ieri in Metro am citit juma' de ora toate iaurturile. Singurul pe care l-am gasit fara lapte praf si fara ciudatenii in compozitie este La Dorna. Va rog sa-mi ziceti ce alte iaurturi care nu au ciudatenii pe eticheta ati gasit.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
Sanatate bolnaviorilor. Ptiu-ptiu, sa n-o deochi, dar miruna mea n-a racit niciodata pina acum. Cred ca plimbarile de la sub -10 grade si crivatul din Boston au calit-o.
Am facut un "studiu" cu privire la rds vs romtelecom, si rezultatul e net favorabil celor de la rds (pe mine ma intereseaza in principal convorbirile in Romtelecom la Boston si cele in afara tari). Singurul segment pe care e mai ieftin romtelecomu-ul e ce la convorbiri locale in romtelecom, dupa 8 seara.
tangerine spune:
multumim pentru ca sunteti alaturi de noi
o sa o scoatem noi la capat
va dati seama ca o sa ma dea mama de exemplu negativ o suta de ani de acum incolo; probabil ca chiar tine de organism; si deja ma intreb de ce n-ar reactiona la fel la alt iaurt; si cum branzica nu ii place, iaurtul nu ii place, smantana n-avem voie:s-a inchis lista noastra de derivate de lapte; ne vom multumi cu lapte simplu; oricum are atata calciu ca bineinteles boala n-ar fi fost nimic decat acompaniata de iesit de 2-3 dintisori
voiam sa va spun altceva: mie doctorul mi-a spus ca galbenusul se face ca asa zisl ou romanesc: adica intr-o oala cu apa clocotita pe foc se sparge oul si se arunca acolo si se lasa sa se fiarba asa ca sa se poata vedea daca e ceva in neregula; voi tot asa faceti?
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
cge spune:
Ioana, si faptul ca o alaptatezi
Eu am inteles ca iaurturile care sunt la sticla ar fi mai naturale. Habar n-am, sotul se jura ca iaurtul Zuzu e ok, ca nu scrie de conservanti pe el. Eu nu i-am dat de asta Ancai, i-am dat Mili si Danonino.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Ioana75 spune:
Da Cristina, asa-i, am uitat sa mentionez si alaptatul. Eu am citit cutia de la Zuzu si scrie ca are lapte praf, ceea ce de la forum citire am inteles ca nu e bine!
Cine ne poate lamuri de ce nu e bine daca iaurtul contine si lapte praf?
b_irina_c spune:
Ioana si eu am inteles de pe forum ca nu e bine, dar dr Anya a zis ca nu stie de ce ne ferim de lapte praf si smantana in iaurt ca doar le dam la bbii ingredientele mai sus amintite . Anya20 sa ma corectezi daca am debitat prostii.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Fetelor, ce fel de protectii pentru prize ati luat? La noi e treaba urgenta, miruna mishuna pe jos cu viteza melcului care a baut red bull, in citeva secunde ajunge la priza!
nanadana spune:
Buna ziua
ce fac fetele ? vorbesc ........aha asta faceti trancaniti..........bine faceti ,nu ca mine
Am vazut ca vorbiti de iaurturi ,aici danone sa traiasca ,se papa si se recomanda ,noi inca nu am inceput la iaurturi dar cind o sa incepem nu o sa ezitam de loc cu danone
poze