Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani bebeilor de azi Luca, Vlad si Lucas sa creseti mari si frumosi

Vera am vazut pe "ochii frumosi"
Diana smecher de smecher ce sa mai spunem
Ramona sanatate lui Maria
Karmenuta bun carutul ,acuma nu mai ai treaba pina la 4 ani ,sa-l stapiniti cu placere
Miflor gata cirbita
Irina parca ti_ai schimbat glow ,sau mi sint beata
Ioana misto ca ai gasit o buna bona

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua fetelor, v-am citit fredonand prin capitolul asta, cu celelalte deja nu mai ai rabdare.

Vreau sa plec acasa sa il mai scot pe pushti inca 1 ora pe afara ca cica de maine se face vremea naspa si asa ca vreau sa profit si eu de un moment de plimbarica impreuna ca nu stiu cand am fost ultima data.

Noi am incercat azi sa ii dau morcovi fierti si pasati si degeaba, ii place mai mult zeama goala... o sa mai incerc eu in weekend ca nu stiu ce sa zic si cu bona.

In rest nimic deosebit, Vlad se pare ca se acomodeaza cu casa noua, e cam marait dar prima noapte singur a dormit bine singur, a doua noapte insa m-a trezit de 2 ori drept pentru care m-am mutat eu in camera lui si n-a mai marait pana dimineata.

Inca nu avem mobila de bucatarie, o asteptam in weekend si nici net, despre cel din urma nu am sperante prea mari, probabil ca va dura pana va ajunge rds-ul in zona desi se laudau ca au acolo fibra optica.
Nici romtelecom nu am, asa ca nu am net de nici un fel, mai rup pe aici cate putin dar e incomod ca e un birou plin si eu sa stau sa frec netul fata de alte persoane.

Alea alea,

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

dana, facem si noi ce ne pricepem mai bine: dam friu liber tastarnitei.

Fetele care vroiati carucior maclaren, am vazut unul la mother care in mall-ul din vitan (nu ma intrebati de pret ca nu m-am uitat).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

puiul meu doarme deja de 3 ore

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

bb doarme asa ca intru si eu repejor....

nanadana l-am schimabt si e roz de te dor dintii ... pe el scria rosu nr 2 si ma asteptam la un rosu cat de cat discrt, nu la porcaria asta .

Alina, Codruta am expediat pachetele si am avut un soc la posta. Ambele au costat 3 lei . Am platit si am plecat gandindu-ma ca a gresit tanti aia cu ceva... Nu am mai dat pe la posta cu anii, dar mie mi s-a parut super oferta .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

De acsa il vad rosu , de la serviciu roz bonbon...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Bine v-am regasit!Raportam si noi revenirea la normal in urma vaccinului. Slava Domnului ca s-a terminat cu febra si diareea. Vroiam sa va intreb in legatura cu vaccinul de la manuta care se face in maternitate. pe noi ne-a comtrolat dr. si a vazut ca nu are semn ramas si ca trebuie facut din nou . Mai sunt dintre voi cazuri la care nu a prins vaccinul de la manutza????Fetelor, voi dati bebelusilor vit C? Eu ii dau zilic vit c natural, cate 5 pic/zi, dar nu stiu ce sa fac in zilele in care ii dau si calciu (cele 10 zile pe luna), dr mi-a dat sa-i dau fiole dar eu nu stiu ce sa fac, iar pe ea nu am intrebat-o pt ca vit c natural i-am dat de capul meu (mi s-a parut mult mai bine ca e natural) si se oftica daca afla ca fac ce vreau eu...deh, e mai inapoiata..Anya , te rog spune-mi tu ce crezi ca trebuie sa fac, sa-i dau si fiole? si inca ceva, pot sa-i dau vit c si in zilele cu calciu? Da ,stiu ca sunt cam batuta in cap, dar asta e...alta de unde?Ioana subscriu si eu la nedumerirea ta cu iaurtul , chiar e o problema nici eu nu i-am dat fetii iaurt pana acum din cauza ca habar n-am ce Te rog, daca ai gasit ceva, anunta-ma si pe mine, pliiiz...Alinam, cum te mai simti? Am vazut ca ai facut cumparaturi...hmmm , body-urile alea 7 buc de la Metro , ma tenteaza si pe mine, numai ca nu am cand sa ajung, poate mai prind si eu ceva in WE, ca astea pe care le am acum , cred ca in max 1 luna sunt deja mici si tare imi trebuie si mie vreo 10 macar....Kristinutza bine ai revenit, ne bucuram ca esti in sfarsit langa puiut acasa, Multa sanatate!!!Va pupNorinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

am reusit si eu sa citesc din urma...ieri am fost absenta pt ca a fost o zi super nebuna, iar azi am fost iar plecati. am luat o noua slatelutza de schimbat ca in aia veche printr-un fenomen paranormal a intrat niste pipi banuim si mirosea de nu puteai sta...am incercat sa o spal dar degeaba!

am retinut pe Vero, care s-a simtit un pic in plus...ce pot spune este sa stai linistita ca si eu ma simt asa cateodata, dar foarte important e ca aici nu se face discriminare....
iar in legatura cu faptul ca nu ai primit raspunsuri la intrebarile tale, toate patim asa, dar am un sfat...intreaba de mai multe ori,fara jena, poate chiar in mesaje separate...nu se supara nimeni!!!!

carmi, noi avem scaun de plastic, de la Neonato, care se face mai tarziu scaunel si masutza...un dezavantaj ar fi ca nu are roti...

ioana, despre ficat nu stiu nimic, dar despre ou stiu ca la varsta asta colesterolul are un rol important in mielinizarea celulei nervoase!!!!!! sper ca nu am spus o mare aberatie

Anya, spui ca se curbeaza toata? dar la varsta asta ar trebui sa stea drept, drept???? eu am o ingrijorare da nu stiu inca ce sa spun....mi se pare ceva ciudat dar in partea de jos!

eu (re)fac un studiu al scutecelor de marimi mai mari....in cautarea unora safe si pe o parte! am inceput cu Happy, acu sunt la Huggies...o sa va spun rezultatele

duminica am fost cu pici pt prima data la terasa...a foast fooooaaarte cuminte!!!!

gata, ma duc la baitza!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Multumesc la fete pt. raspunsuri.
Biancabine ca mi-ai zis de Neonato, ca eu asta vroiam de fapt, sa se faca masa si scaunel, cum se fac alea de lemn,
da sa fie din plastic. Rotile nu ma intereseaza, ca-l las in acelasi loc, nu ma plimb cu el.
O seara buna la toata lumea,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

BiuMil - eu zic sa nu-ti mai pui atatea intrebari despre curbura spatelui lui bb. Cred ca e ok. Daca vrei, ne putem intalni sa-l vad.

b_irina - cred ca ai inteles tu gresit sau nu am fost eu suficient de explicita. N-am zis ca laptele praf din iaurtul sau smantana de la magazin este ok. Pt ca laptele praf din ele nu este adaptat pt bblusi. Intr-adevar, am spus ca se pot face in casa produse derivate din lapte praf pt bbi. Referitor la danone, am auzit multe cazuri de enterocolita la copii (dupa iaurt, smantana).

Norina - poti sa-i dai vit C in aceeasi zi cu Ca.

Pupici

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput